Наистина матиращ крем!

• 78 540
  • 378
  •   1
Отговори
# 165
Този действа при мен -

# 166
  • по пътя на светлината
Този крем е за тяло,ти за матиране на лице ли го ползваш....? Crazy

# 167
Този крем е за тяло,ти за матиране на лице ли го ползваш....? Crazy

хахахха, не-за тяло..никога не е късно да станеш за резил  Embarassed  Joy

# 168
  • по пътя на светлината
 hahaha Joy Joy JoyЕ....нищо де ,аз те разбрах.... Joy Joy Joy

# 169
след кратко чудене и от моя страна - Дамата май има предвид за потъмняване , но темата не е за това Simple Smile

# 170
# 171
Под Биодерма  не си позволявам да слагам матиращ крем,а след плаж е последното нещо което ще сложа на кожата си....,кожата ми лятото се дехидратира и не мога да си позволя това съчетание.
Защо не си позволяваш? А и Biotherm или Биодерма? Между другото и Biotherm 50 фактор, който имам аз е пълен боклук. Пресече се веднага, а е в срок.

# 172
след кратко чудене и от моя страна - Дамата май има предвид за потъмняване , но темата не е за това Simple Smile

хахха, да и по-лошото е, че друг път съм гледала темата, за да се поинтересувам по въпроса..хахах а сега като я видях и си викам-уууу супер тема за "матиращи мазила" / под матиращи разбирайки потъмняващи мхмхм/
Не знам, надявам се с годините да преживея срама !  Embarassed  Joy Joy

# 173
Странно, явно си прекалила с количеството, защото той е толкова лека консистенция,  че веднага попива...при мен има добър ефект, определено обаче не ми изсушава кожата. Сигурно е бил неподходящ за след плаж.

# 174

хахха, да и по-лошото е, че друг път съм гледала темата, за да се поинтересувам по въпроса..хахах а сега като я видях и си викам-уууу супер тема за "матиращи мазила" / под матиращи разбирайки потъмняващи мхмхм/
Не знам, надявам се с годините да преживея срама !  Embarassed  Joy Joy

ние благородно ще забравим бързо  Mr. Green

# 175
На LUMENE от серията VITAMIN C+  Balancing Day Cream за мазна и комбинирана кожа е крема.Добър е .

# 176
  Много съм доволна от Матиращия Хидратант на Ла Рош Позе.Супер приятен,наистина матиращ флуид! thumbsup Ухае на пъпеш. Flutter

Ще взема да го пробвам,Този ли имаш в предвид
   Моят няма буквичката H  след Effaclar.
   От кой сайт си копирала картинката? Rolling Eyes
    Simple Smile

# 177
  • по пътя на светлината
На пъпеш ми ухае крема за смесена кожа и с фактор от хидратиращата серия....,не съм усетила да има матиращ ефект... Rolling Eyes

# 178
На пъпеш ми ухае крема за смесена кожа и с фактор от хидратиращата серия....,не съм усетила да има матиращ ефект... Rolling Eyes
    Да,права си,и двата крема ухаят еднакво.
    Къде не си усетила да има матиращ ефект?В матиращия крем ли?

# 179

Общи условия

Активация на акаунт