Наистина матиращ крем!

• 78 476
  • 378
  •   1
Отговори
# 270

ЗА ПОДХРАНВАНЕ ТИ ПРЕПОРЪЧВАМ НЯКАКВА МАСКА,ДОКОЛКОТО ЗНАМ ПОДХРАНВАЩИТЕ КРЕМЧЕТА СА ЗА СУХИ И ДЕВИТАЛИЗИРАНИ КОЖИ,А ЩОМ СИ ДОВОЛНА ОТ ТВОЯ КРЕМ НЕ ГО СМЕНЯЙ.АЗ РАЗБИРАСЕ КАТО ГОЛЯМ ПОЧИТАТЕЛ НА АВЕН БИХ ТИ ПРЕПОРЪЧАЛА ТЕХНИ ХИДРАНС ЗА СМЕСЕНА КОЖА И ХИДРАТИРАЩАТА И ПОДХРАНВАЩА МАСКА,АКО МОЖЕ ДА СИ НАМЕРИШ ОТ НЯКЪДЕ ТЕСТЕР ДА Я ПРОБВАШ ЩЕ СЕ ВЛЮБИШ В НЕГЯ  Heart Eyes  маже се на дебел слой и се оставя да попие кожата я изсмуква като гъба!!!!
Аз така и правя в момента - за подхранване ползвам маски предимно. Но нали уж за зимата не трябвало да се ползва хидратантен крем, та за това питах...В една тема даже ми разясняваха как от студеното време крема замръзвал, едва ли не, ако е хидратантен и за това трябвало да се нанася подхранващ.

А относно тестерите - аз никога не успявам да се сдобия с такива.  Confused В която и аптека да питам, все нямат. Купувам на късмет и само аз си знам на колко неподходящи за кожата ми продукти съм попадала.
Е това наистина е ужасна глупост,кремовете хидратират кожата не я мокрят как може да замръзне водата,предлагам хора който нямат ясна представа за нещата да си спестяват коментари,жалко че  може някой да им повярва,имам близък дерматолог той умря от смях като разбра че съществува подобен мит...............това не е възможно или поне не с козметика която се продава в аптеките.  Залагам си главата!  Повечето медицинска козметика хидратира в дълбочина,но дори и кремовете който хидратират само горните слоеве на кожата няма как да създадат подобен ефект. Обещавам да разбера повече за да съм конкретна в обяснението и да няма вече такава заблуда!!!

# 271

ЗА ПОДХРАНВАНЕ ТИ ПРЕПОРЪЧВАМ НЯКАКВА МАСКА,ДОКОЛКОТО ЗНАМ ПОДХРАНВАЩИТЕ КРЕМЧЕТА СА ЗА СУХИ И ДЕВИТАЛИЗИРАНИ КОЖИ,А ЩОМ СИ ДОВОЛНА ОТ ТВОЯ КРЕМ НЕ ГО СМЕНЯЙ.АЗ РАЗБИРАСЕ КАТО ГОЛЯМ ПОЧИТАТЕЛ НА АВЕН БИХ ТИ ПРЕПОРЪЧАЛА ТЕХНИ ХИДРАНС ЗА СМЕСЕНА КОЖА И ХИДРАТИРАЩАТА И ПОДХРАНВАЩА МАСКА,АКО МОЖЕ ДА СИ НАМЕРИШ ОТ НЯКЪДЕ ТЕСТЕР ДА Я ПРОБВАШ ЩЕ СЕ ВЛЮБИШ В НЕГЯ  Heart Eyes  маже се на дебел слой и се оставя да попие кожата я изсмуква като гъба!!!!
Аз така и правя в момента - за подхранване ползвам маски предимно. Но нали уж за зимата не трябвало да се ползва хидратантен крем, та за това питах...В една тема даже ми разясняваха как от студеното време крема замръзвал, едва ли не, ако е хидратантен и за това трябвало да се нанася подхранващ.

А относно тестерите - аз никога не успявам да се сдобия с такива.  Confused В която и аптека да питам, все нямат. Купувам на късмет и само аз си знам на колко неподходящи за кожата ми продукти съм попадала.
Е това наистина е ужасна глупост,кремовете хидратират кожата не я мокрят как може да замръзне водата,предлагам хора който нямат ясна представа за нещата да си спестяват коментари,жалко че  може някой да им повярва,имам близък дерматолог той умря от смях като разбра че съществува подобен мит...............това не е възможно или поне не с козметика която се продава в аптеките.  Залагам си главата!  Повечето медицинска козметика хидратира в дълбочина,но дори и кремовете който хидратират само горните слоеве на кожата няма как да създадат подобен ефект. Обещавам да разбера повече за да съм конкретна в обяснението и да няма вече такава заблуда!!!

Клото, точно така Peace, за зимата си трябва подхранващ крем, а не хидратиращ - дори мазната кожа има нужда от една щипка Crazy по-богат крем в този сезон. Може да пробваш  bouquet:
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=38955&goChar=B#DETAIL

# 272
  • У дома !
exfoliac е хубав също,особено за жени с тенллл

# 273
дълбоко хидратираща маска Биотрейд - майка ми си я купи снощи и аз веднага се наклепах, страхотна е  Peace

# 274
Както Ви обещах проверих за хидратиращият крем и дали има някаква вероятност да замръзне кожата на лицето през зимата.
Еми дерматолога , дори не намери за необходимо да ми обясни защо това не може да се случи,използва термини който няма да цитирам .но в общи линии това е напълно невъзможно ,е освен ако не сте Христо Проданов в опит му да изкачи Еверест

# 275
В момента ползвам Skin Mat на Darphin, но цената е просто убийствена.

Сподели цената, дори и с риск да предизвикаш жертви пред мониторите. Simple Smile
Това аптечна козметика ли е?
[/quo

Аз ползвам AROVITA GEL  за очи на Darphin,страхотен е и мирише страхотно и цялата им козметика ми изглежда страхотна,бих пробвала и този Laughing

# 276
Някой да има отзиви за Garnier Pure A?

# 277
Ползвала съм Гарние преди няколко години и бях много доволна,за кожа без проблеми е супер Joy

# 278
Ползвала съм Гарние преди няколко години и бях много доволна,за кожа без проблеми е супер Joy

Тази марка отдавна съм я изключила от продуктите, които ползвам. Определено не съм доволна от нито един техен продукт.

# 279

Тази марка отдавна съм я изключила от продуктите, които ползвам. Определено не съм доволна от нито един техен продукт.

Аз също. Peace Споделям, че си взех синята ЕЛЕА, която, ако не се лъжа Вилико препоръчваше.
Доволна съм.

# 280

Аз също. Peace Споделям, че си взех синята ЕЛЕА, която, ако не се лъжа Вилико препоръчваше.
Доволна съм.
нали, нали  Laughing
сега ги менкам - елеата и нивеа оксижен и биват...

# 281
нали, нали  Laughing
сега ги менкам - елеата и нивеа оксижен и биват...

Ползвам го от 3 дни. Нямам оплаквания засега. Simple Smile
За пореден път се учудвам, че хваля с такова постоянство кремове на цени до 5 лв. Simple Smile

# 282

Напълно съм съгласна newsm11

# 283
Много нещо сте изписали, ще има да си чета. Crazy

Нати, намери ли си твоят крем?

# 284
Нати, намери ли си твоят крем?

Оф, не  Rolling Eyes Но и не съм търсила напоследък. Взех си зелената Елеа, от която учудващо и за мен съм доволна и като я свърша ще пробвам или на Биодерма или на Еффаклар матиращия.

Общи условия

Активация на акаунт