Номер 80 в Германия zа мами "с" и "беz" ВИШЕ

• 14 898
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
# 136
# 137
Как сте бе жени?
Гледам включване от Майорка сме имали.

Уикендът беше много горещ, ако се слабееше от жега, да се бяхме стопили досега. Ама студената бира не помага на режима.
Ася прави изключение. Заведох ги с мъжа и в един пъб, където за мое голямо нещастие се намерихме в един въргал и Ася беше отнесена от вълната  Joy Ужас.
Но като цяло бирата не беше в излишък и аз си изкарах супер. За Ася и мъжа и - незнам  Mr. Green

Между другото, ние се влюбихме в един апартамент, сега обаче май ще има селекция между всички кандидати, искат ни много папири - то заплати, данъчни декларации и други. С други думи, ако има по-заможни от нас ( което е повече от възможно ) едва ли ще го получим. Мъжът ми не може да спи от вълнение.

# 138
ах, морето ...  Wink
zа гейовете ... като чета в нашите деца колко са надупчили на момченцата ушите "zа да е пич" , колко ги правят грубияни ... после ходят да пишат zа хорските интереси.

# 139
Мисти, стискам палци! Peace
Аз имам да черпя, че днес преди 8 г станах за пръв път майка Whistling

Ако искате и напитки, ама си ги изберете сами, че аз само сокчета ще ви предложа Mr. Green

# 140
честито, вечи.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 141
Честит рожден ден на красавицата   bouquet Да ти е жива,zдрава и само радости да ти носи!  newsm59 nbirthday

# 142
Голям и весел празник ви желая, Вечернице и много здраве за малката красавица!  bigdance2

# 143
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Вечи, да ти е жива и здрава Мирел  Hug

# 144
Вечке, да ти е жива и здрава каката  bouquet Весел празник  newsm59  bigdance2
Хубава тортичка си забъркала рано, рано Wink

Абе какво стана с Майра, да не роди вчера, както се майтапеше Wink Вчера не се появи на явката и не се и (аб)мелдна newsm78 Майра, драсни 2 реда за успокоение....

Тия маклери са големи кожодери наистина. Ама не станах и аз една маклерка- 2 кирливи жилища да пласираш и ето ти прилична заплатка за месеца Wink
Петка, гледайте за нещо, в което смятате да останете по-дълго. Такова нещо- тази година в едно жилище, догодина в друго е излишно харчене на пари и излиза скъпо. Като си представиш само всяка година да броиш по 2-3 хил. за провизион и другите разходи отделно...Пък за нервите и къртовският труд покрай пренасянето да не говорим.

# 145
Ако ви трябват съвети zа местенето, давам ги беzплатно, местих се 9 пъти преz 6 години  ooooh!  ooooh!  ooooh!  А ние сме пак на вълна купуване на парцел (намерихме хубав, макар и малък, но по голям струва и пове4ко  Wink и е на хубаво място, то4но в селото в което искаме да се местим и до zад детската градина, до новата ясла (сега Ще я строят) и до яслата е основното у4илиЩе  Mr. Green ) и съответно строеж на къЩа....демек, ако стане, Ще трябва да се местим пак  Laughing

4естит рожден ден на малката фея Мирел   bouquet  Кате, 4естит праzник  Hug

Швабките ниЩо не каzват zа среЩата  Crossing Arms

Днес се хванах на хорото "Калтер Винделентцуг". Милена е по тениска, гаЩи и джапанки и аz я дебна напрекъснато  ooooh! ОЩе нямаме аварии, да видим до кога  Whistling
И един бисер от сноЩи, питаме я какво иска да ве4еря, тя каzа "Мамица"  Shocked  newsm78  newsm78  newsm78 ...имала предвид баница  Laughing

# 146
Добрутро!
Един голям шоколад за Мирел и още по-голям букет за нейната мама! Вечке, да ти е здрава и честита 8-годишната щерка!

Искам да питам какъв е опитът ви с детските спестовни влогове тук. Касичките на Хана са отдавна пълни, аз от няколко месеца събирам информация, но повечето банки предлагат нищожен лихвен процент. Знам, че има и фондове, но все още не съм стигнала до тях. Споделете, моля.

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 12:19 от Mi6ka

# 147
 Party бисерите сса вече толквоа много , много са сладки  Wink
онzи ден гледам на витрината на книжарницата плакат zа един концетт, който щеше да м и е инетресен и викам .. ама е на 10, дребния гледа , гледа и вика на 5 ти е ... аz не на 10 ти е .. той ми вика ама е на 5 ти и аz на плаката пише, че е на 10 ти . Той мисли, мисли , гелда и вика ... ама на 10 ти ще вали  Joy викам му , кой ти каzа? той леличката? Аz вечЕ по zаинтересуввана ... коя леличка ти каzа , чЕ ще вали ? И той ами леличката каzа , че щв вали и трябва веднага да тръгваме обратно , zа да не се намокрим   Shocked

А онаzи вечер ми пристига в 9 и 30 на вратата на хола , вика не нани, аz zащо не нани? тати нани, баба нани, мама нани , всички нанкат и той ама не са всички, чичкото не нанка ... а съседите си иzкарали ТВ то на балкона и гледат мач. Викам му ти не го гледай тоzи глупав чичко и той ама не е глупав  Joy

Днес се носи тихо и напръсти в 6 беz 20 , качва стълбите и пред нашата стая чувам едно тихичко ... кой нанка тук .. ние с баща му се прави мна zаспали и нашия zапочна да тършува раклата , отсваря , zатваря , проверява, оглежда ... ама тихичко  Wink

Вечи , Ечстито на Мирел  Wink

# 148
имахме скандал. ще го правя тва мойто мъж да умирга. я ми кажете, вашите деца откога започнаха да пробват да се хранят сами с лъжица. рано било, трябвало да се нахранва. детето си яде с лъжицата, естествено се оклепва и доста по-бавно, ама за мен 22 месечна възраст е напълно приемлива за подобни опити. него ако го питам, до 16 ще е с памперс и ще я храни в устата.
всеки ден се дърляме за подобни неща, вече ми писна. детето е ужасно несамостоятелно. ще стане лигоч.
води я по площадката облечена все едно е зима. вечно спорим дали бодито за спане трябва да е с къс ръкав, снощи половин час спор за да спи без чувал и само по боди с къс ръкав. щяла да настине, моля ви се.
кат някоя свекърва е. аман. заграбва ми детето.

# 149
мата, да ти пусна линкове кум раzни книги zа вуzпитание на децата да ги покажеш на мъжО. Ама ще чИте ли или няма ощ? вишУ  Joy майтап. не се карайте пред детето, това не е дорбе zа детето    Hug

Общи условия

Активация на акаунт