Номер 80 в Германия zа мами "с" и "беz" ВИШЕ

• 14 918
  • 294
  •   1
Отговори
# 90

Я кажи, как мина раzдялата с Томи?

Да се похваля раzминах се само с насълzени очи. Като го гледах Toми колко се радва,че zаминава на морето с тати при баба и дядо и ми бе6е спокойно,че няма да плаче. Като zаминаха се иzпарих при приятелката и се прибрах когато Марти се връЩа,че даже ме бе6е иzпреварил.
Мъжът ми вчера ми бе6е приготвил един колан zа днес  Mr. Green,но не го полzвах  Laughing
О да, вярно, че Чика ги пишеше едни интересни писма  Mr. Green
Тц,Мистик,ние праЩахме пакетчета  Mr. Green. Но сега друго съм zамислила.
За zастраховката Мате и ние я полzвахме.Като тръгнахме с мъжът ми zа 1ъпът в отпуска и приятелката ни предложи нейният самzонайт,че е твърд.Вzехме го и във Варна му се счупи колелото.Мъжът ми се обади на zастраховката,платиха парите и и дадохме,та тя си купи нов,а ние купихме колело,сменихме го и оЩе го имаме (само където не го полzваме,zаЩотот праzен е 9кг  Rolling Eyes ).Между другото днес е минал с 44кг багаж(zа 2 билета раzбира се),беz доплаЩане.

# 91
Браво, героиня  Grinning

А когато се повреди куфар при полет, веднага след като си го полу4ите на лентата и установявате Щетите, идете в Лост енд фаунд и рекламирайте и Ще ви платят поправката или нов куфар  Peace (веднъж с КЛМ дори ми пратиха куриер, който дойде да вzеме куфара, оправиха го и ми го носиха обратно)

# 92
Татяна,това се случи 2 пъти,първият път бе6е на гарата (не аерогарата) във Варна,така,че летиЩето няма6е ниЩо обЩо,а вторият път бе6е преди 2/3 седмици.Мъжът ми бе6е във Виена и като си вzел куфара всичко наред,докато иzляzъл от иzходите,там му паднало колелото  Confused Сега седи тук,но надали може да се поправи  Crossing Arms,а не бе6е ло6.От тук нататък само със сакове,и беz това са по_леки  Grinning

# 93
за хафтпфлихт с малки деца се налага специална семейсна застраховка за такива малки деца , ина;е не се покрива.

# 94
Ние имаме такава хафтпфлихт за малки деца.Наскоро ни се случи Мая да строши една скъпа керамична костенурка на колегата на мъжа ми, понеже я яхна. Предложихме да я платим със застраховка, те отказаха,мацката каза, че затова имал човек един ден в годината рожден ден, да си поръчва по-скъпички подаръци. Peace
Чико, Мога да ти дойда на гости да ти прасна шкафа напречно и да го досчупим.  Mr. Green ти ще ме излъжеш, че нищо му е нямало, аз ще излъжа застрахователите и така по български ще се реши проблема.  Laughing Laughing А сега наистина- изобщо не й се възбуждай на тази госпожа, ами й заяви, че не искаш предложения, а да ти плати поправката или новата врата. Пък ако няма застраховка, значи има пех.

Лале, честит рожден ден! Пожелавам ти да имаш много помагачи, докато порастнат малките.Също така  здрав гръб и железни нерви.  Heart Eyes  Heart Eyes   bouquet

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 22:57 от rien

# 95
  • в сърцето на един мъж...
Лале, честит рожден ден!
Много радост, много любов и мъжа ти да ти помага повече!  bouquet

# 96
  • Германия
Лале, здрава и честита!

# 97
честито на лале  bouquet

# 98
Благодаря на всички За пожеланията  bowuu Embarassed

# 99
ммммц, в клюто има пак тема за гейовете. разви се естествено, както обикновено. има една сладурана там, чиито доводи винаги са сразяващи и много ме кефи. Mr. Green
жалко, че подобни теми винаги затъпяват, въпреки, че тръгна интересно. като изкараш довод, че в цивилизованите държави нещата седят по малко по-друг начин и тутакси те изкарват родоотстъпник Mr. Green
много билиг, ама кво да се прави..........
я да видим колко от вас тук са против педалите и ги считат за ненормални. Twisted Evil

# 100
Аz нямам проблеми с тях. Само се надявам,моите да не станат,че искаме внуци един ден.Като живеех в Пловдив ходих при педал фриzьор,ами никой до сега не ми е правил така добре косата като него едно време.И толкова добър бе6е,че с връzки може6е час при него.Аz бях барманка в дискотеката,която посеЩава6е и zа това се дореждах  Wink. Той обича6е и да се облича и гримира като жена,бе6е много лустиг с него,но има6е някои,които го гонеха и мраzеха zа това. Rolling Eyes
Вчера от 10 до 18.30 бях с Мартин на фойервеерфест.Сега съм иzгоряла като колхоzник,че бях и с един миден гердан,сега съм го махнала,но оЩе се вижда идеално на врата ми  Laughing
Днес zа първи път малкото ми пате е каzало,че иска при мама и бати  Cry Надявам се да не се повтаря.

# 101
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
оооо Чико, познаваш Гаро?  Laughing

къде си бачкала? Гаро ходеше в no sence-а... newsm78, е сигур и другаде е джътал Sunglasses

имам приятели гейове,
кефят ме  Peace

# 102
Асе,ти от Пловдив ли си? ´95 и ´96 работих във Флорида. Мале,сега като се zамисля ве,е са минали 13 год.от тогава,а все едно бе6е преди 2/3  ooooh!

# 103
Момичета на немска земя съм  newsm44 newsm44 още не са ми вклю4или нета на моя компютър затова ще пиша по-малко, пък и не мога да се отделя от новия ми съквартирант  1dating luvbed  loveuuu. като ми пуснат нета ще ви разказвам  Hug Hug

# 104
Добре дошла, Сиу. и не прекалявайте със секса. абе, я си прекалявайте. гезунд е много.

Общи условия

Активация на акаунт