Номер 80 в Германия zа мами "с" и "беz" ВИШЕ

• 14 938
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
При нас вчера бяха големи бибитки. Аz не свиркам zа немците, но мача снощи се гледаше. Съседите срещу нас са младоженци той немец, а тя туркиня ... да видим  Wink

# 61
При нас беШе тихи4ко. Селска идилия  Laughing
Ама хубав ма4 беШе, евала, особено първия гол (Полди/Швайни) беШе един път  Peace

Ох, при нас най сетне се поуспокоиха малко неЩата, мъжът ми от сега до септември (с вероятност да има продължение) има нов проект, върху който работи от вкъЩи  Grinning  Grinning  Grinning Той е само zа 50% от работното време, ама zа останалите 50% оЩе няма ниЩо. Но нека си по4ине малко, 4е 2 седмици е работил нонстоп, вкл. събота и неделя, ве4ерта до 3 (сутринта де) и в 8 пак беШе на линия  ooooh!

# 62
Татяна , браво.
Моля zа един превод и обяснение на една елементарна zадачка zа плетачки. Как се прави това

Krausrippe=2R rechts heißt, dass Du zwei rechte Reihen stricken musst.
Also die Hin-und die Rückreihe in rechts. Da ja eine rechte Reihe auf der Rückseite aussieht wie eine linke ergibt das einen "rauhen Rand"

# 63
Да бе, събудиха се "наште" най-после. Мачът беше супер - динамичен и напрегнат. Инфаркт замалко да получи човек.

Всичките немски села се изсипаха да бибиткат при нас, до 1ч. не сме спали.

# 64
Татяна , браво.
Моля zа един превод и обяснение на една елементарна zадачка zа плетачки. Как се прави това

Krausrippe=2R rechts heißt, dass Du zwei rechte Reihen stricken musst.
Also die Hin-und die Rückreihe in rechts. Da ja eine rechte Reihe auf der Rückseite aussieht wie eine linke ergibt das einen "rauhen Rand"

Жартиерна плетка - 2р последователно се плетат лицево.
Така че лицевия и опаковия ред се изплитат лицево (ако ти е по-лесно може опаково резултата е същия). При това един лицев ред от опаковата страна получава един грапав ръб.

Пиле, като си толкоз време плетачка, не си ли плела жартиерно?

# 65
Всичките немски села се изсипаха да бибиткат при нас, до 1ч. не сме спали.
Joy
Te кво? Да дразнят французите, а? Гадини такива hahaha
Не стига че до никъде не я докараха французите, ами сега и да не могат да спят като хората Laughing

На мен в продължението щеше да ми спре сърцето, като гледам колко гола паднаха в продълженията до сега, си виках току виж и този път станала някоя издънка. ooooh!

# 66
никва плетачка не съм , само 6 чифта детски чорапи с (д)ефекти съм оплела и един малък шал, който много работа не върши. А особено пък немската терминология ме раzбива, но имам амбицията да направя жилетка с качулка.

# 67
Бибе, ами то няма и километър между нас и селото отвъд границата, то аз ходя пеша до Шлекер например. Ама според мен те бяха хора не само от съседното село  Laughing Естествено че и за да подразнят французите, ама те и обиколката си правят по този начин.
И ние с мъжа ми щяхме да загинем през втората част, овикахме орталъка тук...

Я вижте профила на тази потребителка, явно има деца с Леонардо Ди Каприо  Shocked

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=78033

# 68
Коя потребителка?  newsm78

Бибс, гледай в флуг.де, има раzни полети около 100?, но от иzтока, не zнам дали би ви устройвало.  Thinking

# 69
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Мистик, дай малко инфо...

идваме днес  в твоя посока, на 30 км от Страсбург.
дай насоки какво да посетим...
може и за шопинг, може барове и малко култура  Crazy
имаме само 2 дена....

# 70
Момичета, днес съм рожденничка, почерпете се За мое Здраве...  cheers lalalala  party023  party002

# 71
Бибс, гледай в флуг.де, има раzни полети около 100?, но от иzтока, не zнам дали би ви устройвало.  Thinking
Ох, мерси Татянка, до преди малко ги гледах и вече ми сЪ рИве  Cry Лайпциг, Дрезден, Берлин и Хамбург- без пари. Щутгарт, Мюнхен, Франкфурт, Нюрнберг- 300-350  smile3511
Къде остана справедливостта не знам. Това че живеем близо до Мерцедес и Порше не значи, че автоматично работим там и можем да харчим по 300 кинта на калпак за един кирлив полет. Чак ми идеше да напиша едно гневно оплакване, че не може така за едните 100 за другите 300... ама не знам до кой да го адресирам Joy
Не губете кураж до следващия тираж Wink И утре е ден Laughing

Лаленце, честито, да си жива и здрава. Весел празник  bouquet

# 72
Честито, Лале!
Да си жива и здрава!

# 73
Весел праzник, Лале   bouquet Желая ти освен zдраве много сън и един мъж, който ти помага  Wink

# 74
   Lаle, честит рожден ден!  party023

Общи условия

Активация на акаунт