..
Направо ми се стопи дупето съвсем.....
.Обаче за съжалене на бебо дупето не ще да се топи.
........Уж се надявах да не е натдал много а то 700гр. отгоре и 3см.пораснал.....
.....Още няма 9мес. а е 13 кила....
И ме наплашиха едно хубаво.....че щял да хване диабет,астма,разширени вени....
И сега стоя и мисля,кат кукувица кво да правя.....как да го държа гладно да му намаля храната като тя и сегашната не му стига..... 
Направо бях се побъркала, добре че беше педиатъра ми. Обясни ми че носи гените на съпругът ми, който е 112кг. и това е
.........и аз все си казвам че няма да се притеснявам, че като проходи ще отслабне,ама като видя кантара всеки път и направо
......Педи също каза да не се тревожа,защото не е генетично при нас/всички сме кльощи /и само ако мога да му намаля количеството на храната и следобедната закуска да е изцяло плодове Нкаква каша и никакви сокове/той и без това не ги пие изобщо
.....и пак трябва да му давам.Лошото е че не пие кой знае колко вода....С триста зора/и ако не я повърне/за целия ден изпива 200гр.Ама педи каза че е нормално и че по пълните деца не се нуждаели от много вода .....Обясни ми там нещо за някъкви клетки/с една дума нищо не схванах/ и да не го насилвам за вода,колкото иска толкова....Та сега ще се опитам да намаля количеството малко пък да видим...... 
Аз за момента съм Аут с женски далавери
Обаче после съм с вас.... 

не се търпи.Който не е на плаж да включва климатика на мах и да си гледа кефчето. 
така ,че е подходящо са сбирки по раничко!!!
ами ходи им се на жените бе
не ги свърта на едно място.....душа-камбана не трае на едно място. 
Препоръчани теми