Топъл пясък и хавлии-привличат варненскИ фурии!!

• 11 565
  • 285
  •   1
Отговори
# 135

Joy

опаланкаа,така се наядох като свиня 4 филиии ляб с 2 4ушки и 1 гюве4е Embarassed  сега съм се опнала на спалнята,готова съм да бистрим клюките Peace

# 136
ДОБРО УТРО БЕ Grinning

къде сте вси4ки Crossing Arms

# 137
Крием се  Mr. Green

# 138
айде хапнете,от мен да мине,моето слънце стана на 10 месеца Flutter

# 139
АЙДЕ ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА МАМА МОРСКА И МАЛКИЯ ТЕДИ   bouquet

balloon balloon  ura

# 140
Добро утрооооо СЛЪНЧИЦА малки и големи  Hug

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ТЕДИИИИИИИИ  Heart Eyes

Днес ще е супер време ама за плаж  Peace Който ще ходи на Слънчевата алея хубаво да се намаже с плажно масалце  Peace

Целувки от мен и до скоро  Heart Eyes

# 141
Добро утро!
Честита месечинка на Теди!  bouquet
Ани, аз веднага го коригирах поста си, щото по погрешка го написах, знам, че ти е зълва, ама ти много бързо четеш. Laughing
Петс, не ни дразни. Приятен плаж и да не се задяваш много. Ще те контролираме от Слънчевата. hahaha

# 142
Е хайде здравейте и от мен! Hug
Преглеждам си аз отчетната и вълнуваща ме в момента тема на августигнки 2008 и се натъквам на призива на Морска -варненки да се отбиели и в тази тема.От 9 месеца влизам в този форум,ама от къде да знам,че варненки си имали освен почетното 4-то място по красота в света ,ами и специалено местенце тук.Вече ще ви следя с голям интерес
Аз съм Верчето,имам си едино завършило първолаче и очаквам август пеленаче Simple Smile,имам си и един пораснал мъж.
Да ви питам мамите посетили неактувания Мол ,дали има магазин в който предлагат детски колички и изобщо неща за бебоци?  newsm78

# 143
Здравей Вер4ето Hug

има детски коли4ки в хиполенда Peace предимно на етажа има много детски магазини + детски център за игра,за по големи деца Peace

кажи сега ,къде ще раждаш,доктор избрали си Crazy

# 144
Добрутру и от мен  Shocked

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНА НА ТЕДИ   4uu

Аз днес пак ще бриша из МОЛ-а, ама с мъжо тоя път ( дано да ме огрее някоя покупка )  Mr. Green
айде чао от мен

# 145
Морска здравей!
Няма ли да плажуваш?
За раждането  newsm78 не знам.....имам доктор,обаче още не съм го виждала Joy,последния път като ходих на ЖК ми казаха,че по рано ще да е,защото  бебо е вече близо 3кг и е в 36/37г.с..Само за болницата ми е ясно в коя искам да съм.Непознатия за мен доктор се казва Георгиев,за някой сигурно е познат Simple SmileДругата седмица ще имам повече инфо.
Хиполенд в новия Мол предполагам има, нали? Защото ходих в Трошево ,но там нишщо не ми хареса като возило.

# 146
Здравей Верче! Добре дошла! Grinning
На кой август ти е терминът? Девойка или господин? Много съм любопитна, ама винаги е много интересно като ще се появява ново форумско бебче. Laughing

# 147
Морска здравей!
Няма ли да плажуваш?
За раждането  newsm78 не знам.....имам доктор,обаче още не съм го виждала Joy,последния път като ходих на ЖК ми казаха,че по рано ще да е,защото  бебо е вече близо 3кг и е в 36/37г.с..Само за болницата ми е ясно в коя искам да съм.Непознатия за мен доктор се казва Георгиев,за някой сигурно е познат Simple SmileДругата седмица ще имам повече инфо.
Хиполенд в новия Мол предполагам има, нали? Защото ходих в Трошево ,но там нишщо не ми хареса като возило.

Ще плажувам нанай си Tired моя дявол сега ще спи,после ще ядеи на разходка с татито ,2 хиполенда има единият е в пфое мол другия в мол варна

Кой Георгиев Жоро? Аз раждах при него Peace

Коли4ки има в РОШКО,БИБЕРОН,ШТЪРКЕЛ,БЕБ4О ,къде още newsm78 а да над образцов дом СЛЪН4О ли как се казваше Peace

# 148
Здравей sashy81,терминът ми  е на 1-ви август и си чакам второто момченце,много искахме малка  гимнастичка,но.....какво да се прави Hug.Моят мъж бил дефектен и правел само момчета,защото за него ще е трето Joy

# 149
хихиихи,охх дано моя не е дефектен Whistling искам мома Flutter

Общи условия

Активация на акаунт