Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да кача снимки, тъй като Ringo затваря?
Как да се справя с ниското кръвно налягане?
Какви са препоръките за лечение на кандида?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да кача снимки, тъй като Ringo затваря?
-
Как да се справя с ниското кръвно налягане?
За ниското кръвно налягане можете да опитате различни методи като увеличаване на приема на течности, консумиране на кафе или шоколад, прием на айрян с повече сол и използване на таблетки кофеин. Важно е да се консултирате с лекар, за да установите причината за ниското кръвно налягане и да получите подходящо лечение.
-
Какви са препоръките за лечение на кандида?
-
Какви са препоръките за управление на течението по време на бременност?
-
Какви са начините за повишаване на кръвното налягане?
Ще има ли повече инфо за срещата на 29.06 към която имам намерението да се присламча?

Не знам дали си внушавам, но определено бебетопочва да мърда и рита, докато водим някакъв диалог с баткото.
От 2 седмици ме наболяваше вдясно от пъпа остра болка, но минаваше отвреме навреме-но ето сега преди 2 дни пак се появи и се обадих на лекарката и тя каза да отида-гледа ме на ехограф-малко отлепена плацента -каза че не е фатално-било съвсем мъничко
не кървя, нищо но си ме болеше и сега каза веднага болничен и у дома-ако заболи повече или прокърви ми даде направление за хоспитализация за майчин дом и ми изписа магнезий. Аз вярно доста се претоварих последните 2 седмици то не бяха пътувания на дълги разстояния, разходки из планините и такива работи-та може от това да се е получило,ама сега малко ме е страх-добре че вие които сте в подобни проблеми тук вече сте ок и аз се надявам че ще се оправя. Имаше и приятна част от прегледа-видях моята кукличка-не я бях виждала от 29 април, потвърдиха че е момиченце и само диаметъра на главичката ми казаха 67 мм. но наистина си беше порастнала много и е с главичката надолу-много миличко ми стана
Сега наистина най-важното е да почиваш - колкото се може повече лежане и всички около теб да те глезят
Мен ме наболяваше два дена вдясно все едно е прищипано, но се постарах да лежа и почивам и да чукна на дърво сега е по-добре 
Само дето ме мързи нещо да се захвана с процеса на приготвяне
. Но истината е, че доктора като ми каже, че всичко е ок и се успокоявам и продължавам по старо му.