Мека мебел - 3

• 104 168
  • 500
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Кожата е изкуствена, гърбът е от естествена кожа. Както писах и по-горе, имам аналогичен модел вкъщи, вече 3 години. Кожата не е мръднала, даже веднъж счупих лак, та се наложи да го почиствам с лакочистител. Цената е подозрително ниска, защото моделите са стари. Имаше ги, когато купувах и нашите, значи са на поне 3 години. Тогава комплектът излизаше около 2 000 лв. Явно са им останали някакви бройки...
Иначе и аз подкрепям мнението за фотьойла, защото нашия се чудим какво да го правим, та реших в едната спалня да го сложа като канапе до прозореца. Две диванчета са напълно достатъчни.

# 316
Моделът е универсален-такъв който и след 100 години няма да е стар. Канапето е подходящо за кабинети (домашни или офисни), бюра, библиотеки. Връзва се и с класически и съвременен стил. В хола би стояло иделно пред камина. Изкуствената кожа стига да е качествена и да се поддържа, може да издържи доста време.

# 317
Гледам,че доста се ровите в сайтовете за мека мебел,може ли да ми дадете някой,но да не е български.Искам да видя хубави модели на канапета,защото ми предстои обзавеждане.Цената е без значение,интересуваме модела.Цвета също е без значение,вече съм си избрала плат.
Искам да е ъглов,голям и да не се разтяга.

# 318
Аз нов дом не ги харесвам особено.

Амо защо тогава ги рекламираш? #2gunfire

# 319
  • София
Момичета, вчера забелязах това на кожената гарнитура. Еко кожа е, но цената хич не е била малка и вече 3 години не е мръднала. Но точно там, където се облягаш май не са го направили както трябва.......... Sad

http://s152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/Drugi/th_DSC07021.jpg

Някакви съвети какво да направя, за да не стане голяма дупка..... Praynig

# 320
Здравейте момичета, моля за съвет относно гарнитура Айвъри на http://www.tediva.eu/ от серията Ню Класик последната снимка. Видях я наживо със страхотна дамаска с флорални мотиви в бордо и бежово и ми останаха очите, влюбих се, страхотно мека, но тъй като бяхме с детето в магазина нямах много време да попитам за подробности.
Ако някой разполага с такава, да ми каже дали механизма за сън е добър и дали става за спане в неразтегнато положение за сам човек.
Благодаря   bouquet

# 321
  • Абсурдистан
Здравейте момичета, моля за съвет относно гарнитура Айвъри на http://www.tediva.eu/ от серията Ню Класик последната снимка. Видях я наживо със страхотна дамаска с флорални мотиви в бордо и бежово и ми останаха очите, влюбих се, страхотно мека, но тъй като бяхме с детето в магазина нямах много време да попитам за подробности.
Ако някой разполага с такава, да ми каже дали механизма за сън е добър и дали става за спане в неразтегнато положение за сам човек.
Благодаря   bouquet

Ето това вече е страхотна гарнитура. Между другото и другите модели са много хубави.
Как вървят цените?

# 322
Това което е двойка и тройка в кемаво с дамаска нещо като велур?
Ужасен ретро модел. Shocked

Предното диванче е интересно стига да не е двуцветно и 5-тия модулен ъгъл в бордо.

# 323
Здравейте,

страхотни мебели!
Нека някой, който вече има мебелите на Сим Импекс да даде реални снимки и да каже как са.

vili koleva,  нашият диван е от тях!  Ще станат три години от както го купихме не е мръднал.Наши приятели ни препоръчаха фирмата и въобще сме доволни от избора.Доколкото разбрах,се шият в България за износ.  Това е нашето диванче
  http://media.snimka.bg/0011/006277546-big.jpg
Иначе предлагат и полски мебели! Това им е сайта ако, ти е нужна повече информация
    http://www.mebelitebg.com/index.php?page=shop.browse&categor … mart&Itemid=8
Успех в избора! Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 11:05 от Богито

# 324
Ето това вече е страхотна гарнитура. Между другото и другите модели са много хубави.
Как вървят цените?
Комплекта беше към 1900 лв., но не съм разпитвала за подробности. Не мога да кажа дали цената включва и механизъм за сън.

xenia, благодаря за мнението, но не беше това въпроса ми. На мен пък точно тези, които ти си посочила най-малко ми харесват  Shocked или по-точно най-не ми се вписват в помещението...

Това което видях на живо изглежда в пъти по-добре от модела на снимката, определено на този етап не бих си сложила бяла гарнитура. Това, което търся е диван тройка с механизъм за сън, с размер до 2,20 м + диван двойка или фотьойл (зависи от размера). Трябва всички възглавници да могат са се свалят и дивана да може да се ползва за спане и в неразтегнато положение. Ако някой може да ми предложи къде да разгледам подобни ще съм благодарна. До Сим Импекс смятам да ходя тези дни, видях че имат шоу рум в Пловдив.

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 22:10 от Elanor

# 325
Здравейте. Скоро ще ми се наложи да купувам диван. Затова ви чета, да събирам идеи, но засега нямам информация, с която да съм полезна. Но колкото повече чета, толкова повече се притеснявам, че не знам кои са актуалните линии - с една дума какво е модерно, и че ще взема да си купя нещо морално остаряло, дето после да ме е яд. Знаете ли място, където бих могла да почета. Или вие да кажете.

Имам нужда от ъгъл или някаква комбинация, на която да могат да се излягат трима. Дали и това вече не е демоде?

# 326
xenia, благодаря за мнението, но не беше това въпроса ми. На мен пък точно тези, които ти си посочила най-малко ми харесват  Shocked или по-точно най-не ми се вписват в помещението...

Може да не ти допадат или да не се вписват, но са единствените от колекцията модели които що-годе се вписват в критериите на съвременните тенденции като визия (качество не коментирам). Останалото е просто ужасно като дизайн.

Цитат
Но колкото повече чета, толкова повече се притеснявам, че не знам кои са актуалните линии - с една дума какво е модерно, и че ще взема да си купя нещо морално остаряло, дето после да ме е яд.

Аз не знам някой да е съумял да синтезира в описание кое става и кое не. Принципно има класически модели които никога не излизат от мода, нова изчистена линия като модна тенденция, и някъде по средата да кажем има ниша за неща с артистична ценност, оригинални като дизайн без да имат банални "евтини" елементи. Някои ретро-елементи също са актуални, но не като горния пример тип "автомобилна седалка".
Пусни това което обмисляш и ще ти кажа става или не!

# 327
Може да не ти допадат или да не се вписват, но са единствените от колекцията модели които що-годе се вписват в критериите на съвременните тенденции като визия (качество не коментирам). Останалото е просто ужасно като дизайн.
Нямам намерение да споря с теб за "съвременните тенденции". Очевидно се смяташ за голям капацитет по въпроса. Питането ми беше за друго, на което ти нямаш отговор, така че  Whistling

# 328
Здравейте,

страхотни мебели!
Нека някой, който вече има мебелите на Сим Импекс да даде реални снимки и да каже как са.

vili koleva,  нашият диван е от тях!  Ще станат три години от както го купихме не е мръднал.Наши приятели ни препоръчаха фирмата и въобще сме доволни от избора.Доколкото разбрах,се шият в България за износ.  Това е нашето диванче
  http://media.snimka.bg/0011/006277546-big.jpg
Иначе предлагат и полски мебели! Това им е сайта ако, ти е нужна повече информация
    http://www.mebelitebg.com/index.php?page=shop.browse&categor … mart&Itemid=8
Успех в избора! Simple Smile

Благодатя ти, Богито!
Изглежда много хубав и сигурно е много удобен. При първа възможност ще отида да разгледам.

# 329
Пусни това което обмисляш и ще ти кажа става или не!

Благодаря ти, xenia, за предложението. Ще се възползвам от него, но в бъдеще. Засега обаче не съм се спряла на нещо определено, защото не знам и с колко пари ще разполагам. Може би ще са около 1500 лв., а като чета, това май е доста ниска сума дори за средната ръка мебели. От всичко най-много държа на здравината, защото сегашното ми се издъни, въпреки внимателната употреба.

Общи условия

Активация на акаунт