МНОГОДЕТНИ МАМИ 38

• 20 356
  • 325
  •   1
Отговори
# 60
Наслуки,наистина е по-удобен от кенгуру-то,но няма как да кърмиш.Трябва да извадиш бебето.На мен ми харесват  шалове,само дето незнам колко време ще се уча да си го омотавам...гледай колко идеи има тук - http://sling.beinsa.info/ Може би не е толкова сложно!И си мисля,дали да не видя какви платове продават и да си избера - ама колко да взема  newsm78.Дано още някоя мама се включи с идеи.А твойта бебка - я виж ти ,как не иска легнала!Мамина душичка!

# 61
Мишимади, за слинговете аз мога да говоря само от типа,които са само едно дълго парче плат. Ползвала съм Дидимос. Ако трябва, ще изровя линк. Останах много доволна, след горчивия си опит с едно кенгуру.
Ползвах го много дълго - сина ми беше на 3-4 г, при всяко разболяване висваше на врата ми да го гушкам и се налагаше да извадя слинга и да го нося така.

# 62
  • София
mi6imadi, и аз си задавам много въпроси за кърменето. Досега двата ми опита бяха неуспешни, смятам да опитам и този път, пък каквото стане.  Simple Smile За съжаление при мен и двата пъти кърмата беше много малко. Мисля да се опитам да я стимулирам с често слагане на гърда, а за "техническите" детайли ще разчитам на Ла Лече Лига и на едно майче от нашата септемврийска темичка- Асенцето, тя е доброволен помощник-консултант към кабинета за подпомагане на кърменето в МД.

Виж какъв сайт намерих за поръчка на слингове- http://www.babysling-lana.hit.bg/. Цените за ушиване ми се струват добри, има доста богат избор на платове....

Анаис, аз лично не мисля, че е добра идея да сюрпризираш таткото с трето бебе.  Naughty Чак сега обърнах внимание на лентичката ти и си мисля, че синът ти е още само на 6 месеца и може би затова съпругът ти не е готов още за ново попълнение. Бих те посъветвала да изчакаш второто ти дете да порастне малко и тогава да поговорите отново със съпруга ти по въпроса.

# 63
Слинг шал
Този слинг няма халки, той е дълго парче плат от 2.50 м до 5.20 м.Зависи от размера на мамата и колко е висока. За размери до 44 ще стигне дължина 4-4,5 м, за размери 46-50 - 4,5-5 м, а за размери над 52 трябват 5-5,5 м. Широчината му може да бъде от 45 см до 70 см.На слингът шал са предимно памучни или вискозни. Има по-тънки и по-плътни.
Слинг с халки
Представлява парче плат, дълго около 2 м, в единия му край има 2 метални халки.
Има теми за слинга във форума,нещо не мога да ги намеря.Ще опитам довечера.
Някой знае ли как да качвам собственна музика в интернет? newsm78

# 64
sweetkids_mama развесели ме сериозното отношение, което зае по моя въпрос след изказването на стела мария за сюрпризирането Simple Smile така е детето е още малко, аз съм секцио и още една година няма начин да съм бременна, ако искам да родя. но аз питах принципно. нашия тати някакси има психична бариера за две и три му се видят множко. ако бяха близнаци все това няма как д аги върнеш, ама така едно след друго.......я да си кажат мамите дето имат по 3-4 отделни раждания, как се навиха мъжете им. да добавя че при нас грешки няма и двете деца са планирани и смятам ако имам трето и то да е така.
стелче дундьо е супер. ако още някой ми каже как мойте бебе е голямо и т.н. ще му покажа твоето  Grinning

# 65
Хайде мами, събедете се и хубав ден!

# 66
Абе аз съм будна  - при това цяла нощ!Само да се свари супата и ще се примъкна към дивана да подремна,дано малката не се събуди до тогава.
Никаква активност напоследък при нас Crossing Arms.Лято е и народа се разбяга.Скукааа!

# 67
Мамчета имам нужда от една консултация с вас. Къци има странен обрив и  вече 2ра седмица не минава. Първо решиха че е хранително и му удариха една инджекция. После след като не мина ни предписаха противоалергичен сироп и правен мехлем. Днес е още по зле и ни дадохха ментолов спирт и антибиотична паста. но определено съм притеснена и незнам какво да правя. Сега прочетох за Зиртек - освен на своя глава да пробвам с него newsm78
най странното е че не правят изследвания. Не мога да си го обясня да ви кажа.... мисля си че за диагностициране на един обрив най малко трябва да се направи кръвно изследвате и тест за алергени Thinking

ето и снимка
http://images26.snimka.bg/006182825.jpg
моля , хвърлете един поглед

# 68
Юлка,хвърлих поглед,изглежда сериозно,незнам какво е,може ли да е от жегата?Но той не малък чак толкова да се обрине,пусни тема,все ще се намери някой който се е сблъсквал с такова нещо.
Виж тук

# 69
Юлка, на мен ми прилича на морбили или някаква шарка. След като не се оправя от противоалергична терапия?

# 70
Вечерничка, и аз първо това си помислих...обаче Варицела сме карали , а за морбили нямаме никакви симтоми - температура, кашлица, червено гърло - нищо
Чуства си се добре - само дето е обринат Thinking

# 71
  • Не съм от тук и съм за малко
Юле, искай да го изследват, идете на друг лекар ако трябва. Предполагам че следите какво яде, също дрехите му с какво ги переш, може да се е отключила някоя алергия  Sad

# 72
Юле, искай да го изследват, идете на друг лекар ако трябва. Предполагам че следите какво яде, също дрехите му с какво ги переш, може да се е отключила някоя алергия  Sad
Бени, пера само и единствено с Ехо Савекс - от доста време....
За яденето следя в къщи какво яде - но той излиза - ядат хамбургери и други боклуци....

# 73

честит рожден ден на
  party002Аделина на miroslava-1 Gift
           TadaАни на Margi-M
                                                         uraДанаил  на suziS   Party Time

Stella Maria, много сладък Коко  Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesА какво стана с потрепването ?
 Anaise,и аз съм за сюрприз  Peace
Юле, много пъпки...миличкия... Да, изследвания за алергии не правят до четиригодишна възраст.Ако е от храна ( въобще не става и дума за натравяне ) освен да лекувате пъпчиците ,трябва и да спрете храната .Обикновенно децата правят алергия към шоколад ,или червени плодове и зеленчуци .Имай го в предвид и спри консумацията им.Моите малки пък миналото лято се бяха обринали от топлото . Обрива въобще не приличаше на обичайния, но след като започнах неколкократно обливане на тялото с вода (за деня) и пудрене после (в случая с обикновена бебешка пудра на Кокона ) ,обрива изчезна за около седмица.
Естествено всичко което ти казвам се базира на преживяно с дечицата ми .Не знам къде изчезна Вълшебна? Тя можеше да даде професионален съвет.А защо не питаш д-р Нивеа ? Пусни и снимчицата. Тя утре( четвъртък ) дава отговори .
Дано не е нещо сериозно Praynig

Ние вчера направихме първия плаж за това лято Аз по физиологични причини стоях само на хавлията ,но малките неколкократно влизаха във водата . Като пристигнахме на плажа и аз им казвам -"Хайде, всички да си събуват гащите и да влизат с тати във водата " И те възможно най- скоростно остават по голи дупета А Ивана нетърпеливо подкани баща си ." Не чуваш ли тате какво казва мама ,събувай си гащичките и да влизаме  Joy Joy Joy
Големи бисери ръси напоследък ...След случая с гълтането на езика на Бояна ( кой знае как съм викала в уплахата си ,че и детето е запомнило) ,мине се не мине ходи при нея и и вика "Бояно, я си отвори устата да видим да не си си глътнала пак езика " Laughing

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 15:12 от Тъща 3

# 74

Юле, много пъпки...миличкия... Да, изследвания за алергии не правят до четиригодишна възраст.Ако е от храна ( въобще не става и дума за натравяне ) освен да лекувате пъпчиците ,трябва и да спрете храната .Обикновенно децата правят алергия към шоколад ,или червени плодове и зеленчуци .Имай го в предвид и спри консумацията им.Моите малки пък миналото лято се бяха обринали от топлото . Обрива въобще не приличаше на обичайния, но след като започнах неколкократно обливане на тялото с вода (за деня) и пудрене после (в случая с обикновена бебешка пудра на Кокона ) ,обрива изчезна за около седмица.
Естествено всичко което ти казвам се базира на преживяно с дечицата ми .Не знам къде изчезна Вълшебна? Тя можеше да даде професионален съвет.А защо не питаш д-р Нивеа ? Пусни и снимчицата. Тя утре( четвъртък ) дава отговори .
Дано не е нещо сериозно Praynig

Миличка едва ли Къци /първородният ми 15 годишен син/ ще се съгласи да го пудря с бебешка пудра Joy
обаче благодаря за съвета за доктор нивея - ей сега ще пусна питане Hug

Общи условия

Активация на акаунт