Време вече не остана, през АВГУСТ аз ще стана мама

• 21 125
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Добро утро, мацки Hug

Аз пък снощи разходих мъжо до едно заведение ама то беше 23ч. и кухнята затворена.. и двамата гладну #Crazy Пихме каквтото пихме и отидохме и си взехме бургери за вечеря. Аз пък и сладоледче си взех та да ми е по-вкусно яденето Mr. Green Миличкия беше изморен, крак го болеше, нещо му бяха възпалени очите и аз капки му слагах.. ама на него като взе да му щипе и мрънка Laughing Викам му: "На мен тея капки не ми щипят, а теб щом ти щяпят значи са ти възпалени очите. Ще ти мине!!"..Обаче му ги сложих капките де, че той през целия път до вкъщи повтаряше, че неиска никакви капки.. ама аз надделях де Whistling После пък и масаж му направих.. какво се оплаква Mr. Green
Ама да ви кажа уморен, уморен ама кекс му се правеше.. за това не беше изморен и не му се спеше Mr. Green Аз не, че се оплаквам де Crazy Rolling Eyes
Днеск поне ще ходим на вилата с едни приятели на барбекю и няма да скучая. Ще го накарам и череши да ми набере, че там са много хубави Mr. Green

Мен най ме плашат тези хемороиди #Crazy Иначе от другото не ме е страх (поне за сега).. ще го изтърпя само да не ми се появяват тея гадости Praynig

Миши, малката наиситна е много сладка Peace
Stella, мила дръж се!! Ние с мен с теб Hug Ще видиш, че всичко ще е наред.. малко остана до финала Hug Не се притеснявай!! Дори да тръгне раждане ще я спасят малката Hug но разбира се дано мъничето си дочака август Praynig

# 136
Mi6i,много хубаво семейство сте!

Ох,Стели,много неприятна история,дано след 5дена всичко да е ОК!

Интрига,за хемороиди бабешки лек ,който много помага е свинска мас+камфор на кристали смесени по равни количества-напр.1 с.л.Действа беотказно!Дано не ти се налага да прибягваш до него ,но все пак да го знаеш!

Моето детенце днес е по-добре,дори излизахме за малко до магазина за хранителни стоки!Аз също не бях навестявана от гадното сърцебиене тази нощ!
 Лек ден на всички!

Благородно завиждам на морските форумки,май морския бриз е единственото спасение в тази страшна жега-не ни питайте тук как издържаме! #Crazy

# 137
  • Бургас
Стела Hug стискам палци всичко да е наред и да ни информираш как си Simple Smile
Миши хайде идвайте на гости де  Grinning
Интрига не ги мисли тези хемороиди може да не се появят пък

# 138
Стела,много съжалявам,че имаш подобно преживяване.А докторицата от Майчин дом - много" разбира" бе!  ooooh!Господ да те пази,миличка!

# 139
Стели, бъди силна, всичко ще е наред  Hug Hug Hug

# 140
Стела, стискаме ти палци. Господ да ни пази всички от некадъреници!

аз да се отчета, умирам от жега. Исках да си ходя вкъщи на студено, но изпуснах времето за пътуване и сега по жегата... та ще си остана при нашите.
Ходих да ми лепят гумата. Оказа се че предния майстор дето я е лепил си е оставил ръцете. Т.е. мързяло го е да гледа и е сложил временна лепенка. Че взе прекалено скъпо няма да споменавам. Е то бива бива, ама да видиш бременна жена или детенце и да кажеш, че няма проблеми вече тая гума то това си е за мене престъпление. За пръв път да имам лошо впечатление от Трявна. Много е хубав града, всички хора са много любезни и мили, но вулканизатора им не струва.

Сорри за офф топика, но откакто забременях нещо съм много емоционална.   Crazy

Иначе бебчо е добре. Нощес ме гъделичкаше нещо  newsm78. Беше се разбунтувало на мама човечето и току ми се деформираше корема.
Аз все го подбутвам да вземе да се обърне. Сега четох за упражнения как да му помогнем и ще ги правя.  Докторът каза, че имало време, обаче аз търпение нямам  Crossing Arms 
Възможно ли е да се е обърнало и да не съм разбрала? И къде всъщност ще ритка ако се е обърнало?

# 141
Бритт,когато е обърнато бебето с глави4ката на долу,ще те рита в ребрата,много неприятно ,но няма как и ще се дупи около пъпа ти Peace

Като тръгне да се обръща ще го осетиш и още как Whistling

# 142
Стела,  всичко ще е наред. Ще потърпиш налага се. Praynig Кофти е в болница, но явно имаш нужда и да почиваш повече. Вкъщи почивка няма все има какво да се свърши. preggo

# 143
Брит, аз усещам къде има дупе, къде - крака, само дето моята девойка е с гръбчето отляво, а не отдясно, както е оптимално, ама нали и без това сме за секцио май. Ако е с главата надолу, ще те рита по ребрата и диафрагмата и все горе ще ти се мести коремът. Долу глава и ръце почти не усещам, само ритници и дупе. Прави ги упражненията, има и един сайт http://www.spinningbabies.com, там има техники най-разни.

# 144
Стелче господ да е с теб всичко е е наред само спокоино че и притеснението си дава значение .Мама е била с кървене пък ме е износила даже преносила.Небои се с теб сме а това е огромна сила която сигурна съм ще ти дава сили и ще оправят нещата .Нека господ да е с теб да те пази.Знам миличка чее гадно да лежиш в болница но си мисли за малката душичка която още малко ще си гушкате заслужава си всичко да изтърпим мъничко остана.
Морска и моето бебче е седалище и си мислех че се е обърнало но явно не е  дупи ми се около пъпа но не ме ритка в ребрата ами все по надолу.Дано да се обърне милото имам чувство че се мъчи но не му стига място много ми е стегната коремната стена че тренирах многопреди да забременея.
И да ви се похваля нашия син ще се казва със сигурност Александър току що обсъдихме с татито окончателно щастлива съм защото точно това име ми харесваше много и чувствах че това е името за синчето ни и че на двамата ни харесва.Е успокоих се.
Миши аз като гледах снимките ти си поревах да ти призная такова умиление ме обзе и двамата с татито сте толкова лъчезарни.
Голяма жега има ли други мами които нямат климатик и се пържат като мен много си мечтая но ще е за другото лято щяхме това лято да слагаме но бебче ни изненада.Но нищо ще го преживеем

# 145
Bobito,то и ние обсъждахме името Александър,но имаме и резервен вариант.
Ние също нямаме климатик - обсъждаме варианта  - климатик или парно.При това сме на най-горния етаж на къщата,където си е жежко - трябваше да започнем да се нанасяме отдолу-нагоре,ама хайде де.Сега е по-трудния вариант.Аз качвам четири етажа,а докато направим долните етажи вече няма да съм бременна и децата ще са пораснали
Laughing

# 146
Стела, поискай микробиология и цитонамазка - кога са ти правени за последно?

Последна редакция: нд, 22 юни 2008, 15:46 от Котката Марта

# 147
Коте днес ми взеха микробиология,а утре ще давам  кръв и урина
Благодаря още веднъж на всички за подкрепата   bouquet  Hug

# 148
Миши Ще се радвам много да имаш момченце и да се казва Александър.Знаеш ли какво си мисля че ако излезе мома милото нито име има нито дрешки всичките са за мъж в синьо защото много ми харесва този цвят а и в жълто имам доста те са ми любими особенно жълто обожавам го леглото и то е с жълто.Ето къде била таината на фигурата ти в изкачването на стълбите горкичката но да не се отчаивам че съм само аз без климатик нашия апартамент си е такъв горещ по принцип но като се сетя зимата какво гадно беше по добре да и топло.
Ани да знаеш как ти завиждам за плажчетата тук имаме басеини но сме малко снобски град и всички ще ме гладат като луди  а и ме е срам не че съм надебеляла много но ми се е появил целулит и ме е срам много от него.А и ме е страх да се къпя в тия басеини знае ли човек какви зарази плуват вътре.Аз преди не се къпех камо ли сега в това състояние.Ще ходим сега с мъжо но ще гледам само отстрани с дрехи под сянката.На морето е друго обожавам го как не се омъжих по морето ама късно е.
Стелче пиши какво става с теб че те мисля... Hug

# 149
Бобито81,най много едно секцио ще ти направят,не се плаши Mr. Green казва ти го жена която е минала от там Flutter

вси4ко ще е наред,Господ си знае е работата Hug

Докато си бременеех,аз казвах на вси4ки 4е нормално ще родя.Да ама не.Вси4ко си беше нормално,до момента когато ме приеха в болницата (исках да ми предизвикат раждането) д-р.ме прегледа, каза 4е бебето се е обърнало лицево предлежание (така по трудно излизат бебетата) после видя нещо на пъпната връв и каза "хайде едно секцио да направим" и без тън,мън се съгласих.И повярвай несъжелих дори за минута 4е съм родила секцио.Нямах никакви болки.Успех Peace

Общи условия

Активация на акаунт