Време вече не остана, през АВГУСТ аз ще стана мама

• 21 121
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Морска то защото и аз като теб си казвам нормално искам не ща секцио и беб се обърна седалице от близо два месеца така си стои.Ми аз се опитвам да свиквам с тази мисъл че малко ме е страх до сега не съм имала никакви операции и за това но се моля да е живо и здраво пък както и да е като сме го правили ще го вадя сега. CrazyБлагодаря ти за успокоението.Всички ми казват че имало време но аз си го усещам как се мъчи милото  мъчи мъчи и нищо пак си се връща в същата позиция понякога заставя напречно и бута бута с крачета но не би тясно е сигурно.

# 151
За това и аз неисках секцио,ама уви Laughing бее нее 4ак толкова гадно,а и с месеците се свива операцията,не се забелязва Crazy

Извинявай те ,че ви нахлух в теми4ката,но така ми е мило,искам пак да си бременея Heart Eyes

# 152
  • Бургас/Пз
Ето ме и мен завърнах се от плажа, но няма да ви разправям да не се дразните тези които са далече. Спокойно догодина ще си наваксате. Има много семейства с 10 месечни че и по малки бебета на плажа. въпроса е да не се прекалява. Ще кача няколко снимчици в албумчето.

Стелче, стискам палци всичко да е наред. Ще ни липсваш тези пет дни и ще те чакаме с нетърпение.

# 153
Здравейте!
Честита да ви е Калина на мама Ковачева!!! МНого е сладка. Дано скоро да сте си заедно!
Да се отчета и аз - 32г.седмица - аз съм 57 кг./163см. + 12кг. Малката Габи беше преди 2седмици  1700гр.. Беше седлаищно, но се обърна миличката с главичката надолу, надявам се да не се обръща отново. Доста активна е. Аз не зная дали ще раждам нормално, макар, че това е моето желание, тъй като лекарката ми изчисли, че таза ми е тесен, това ще трябва да го проверим отново през юли, а и зависи от позицията и големината на Габриелка. Но какото и да е - Божа работа си е:).
Аз имам болки при ходене във влагалището и контракции, които получавам от 3тия месец. В къщи е като аптека - на ден поглъщам доста голямо количество лекарства и хранителни добавки, тъй като всичко ми е на долна граница.
Тези дни изпрах всички дрешки, остава гладенето. Мился от другата седмица да започнем да ходим със съпруга ми на няакакви курсове з а родители, но не сме решили още къде.
Надявам се тази жега да мине по-скоро, защото лично на мен доста зле ми се отразява.
Има ли някоя от мамите, която ще ходи на курсовете на 9 месеца тази седмица?
Това е за сега от мен!
Пожелавам ви прохладен следобед:)!

# 154
Здравейте Августинки!
Честито на Ковачева!
Мили маминки, аз бях августинка, но имах кухо яйце, бях за 21.08.
Да ви се похваля, сега съм февруарче  Hug, по календар за 27-ми.
Ех, к'во щастие настана.....първата черта беше мнооого бледа, ама аз с орлов поглед я разконспирирах, днес има 2ра черта, по-дебеличка. Таткото на първата не повярва, каза че е дефектен теста, ама на днешната се зарадва много.
Ех.....  bouquet

# 155
Здравейте Августинки!
Честито на Ковачева!
Мили маминки, аз бях августинка, но имах кухо яйце, бях за 21.08.
Да ви се похваля, сега съм февруарче  Hug, по календар за 27-ми.
Ех, к'во щастие настана.....първата черта беше мнооого бледа, ама аз с орлов поглед я разконспирирах, днес има 2ра черта, по-дебеличка. Таткото на първата не повярва, каза че е дефектен теста, ама на днешната се зарадва много.
Ех.....  bouquet
Честито  bouquet Лека и безпроблемна бременност ти желая Hug

# 156
ioli,честито!Голямо щастие е !Аз също имах кухо яйце с първата бременост,но на четвъртия месец след изчистването бях бременна и сега имам почти 12-годишен син.Значи е трябвало да си мама на февруарче  - така ти е писано.Знае ли се какъв човек ще се роди ...и трябва да е точно тогава.Божа работа!

# 157
kote благодаря ти за сайта ма нищо не открих засега. Пак ще проверявам, аз сьм голям инат.
стела миличка дано всичко да мине ок и помни че ние сме с теб и стискаме палци Hug
ioli   bouquet честито миличка леко бременеене и дано всичко и с теб е наред и на финала  newsm30 preggo Praynig
аз днес се бях запьтила кьм плажа ма не успях да стигна, уж да си купя една рокличка само и чак сега се прибрах само с една пола и едни сандали  #Cussing out нищо не ми става а толкова исках дьлга рокля ма много исках, и за капак като се пребирахме една кола изко4и пред нашата и на косьм да се забием в нея а аз без колан и направо в стьклото.  #Crazy ох , взех и аз да натискам да спра ма нямах педали и коремами така се втвьрди все едно някой ме стисна и пет минути немога дума да кажа, а мьжо направо му спря тока. добре че тоз беше дядо, иначе такьв бой щеше да яде #2gunfire  мн се стреснах
лек ден и много целувки на всички, аз вьв вторник почвам да ходя на курс за бременни Grinning

# 158
Здравейте мамита Simple Smile

Аз цял ден чистя, а майка ми и баща ми помогнаха с разместването. С други думи ужасно се уморих, но пък за сметка на това резултата е супер. Толкова уютно стана, че не ми се излиза от нас. Simple Smile Сега отивам да си взема детето от баща и, да взема китайско за вечеря ( в тая жега не ми се стои около печката, че ми става лошо) и после се трупясвам на дивана да зяпам филми.

Стели всичко ще е ОК, а и нали заедно ще раждаме, така че ще се наложи да ме изчакаш  Wink  Hug

Йоли супер мила, много се радвам за теб. От сърце ти желая леко и безпроблемно бременеене. Февруари се раждат все хубави хора Wink Ей ме на, жив пример (ама съм скромна а)  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Морска фея да ти кажа жегите тепърва започват. Имам опит с дъщеря ми, с нея термина ми беше за 09.08 та знам за какво иде реч Wink Стойте вкъщи повечко, а разходките вечерно време, когато е хладно Wink

Интрига мило хемороидите и да излязат не са болка за умиране. Моите след раждането бяха като яйца (извинявам се за образното описание), но има разни мазила които облекчават и ги свиват. Споко, нищо страшно не е Wink

А може ли мъж бургазлия да си взема и да не видя морето. Грехота направо, ама като родя ще наваксам  Thinking
Изчезвам сега, после пак ще ви нагледам  Hug

# 159
ioli, честито  Hug желая ти лека бременност и здраво бебче през февруари   bouquet
shiiila, и аз имах такова преживяване вчера. важното е, че всичко е наред. идиоти всякакви  Close

майка си изгори ръката таази сутрин със супата, която готвеше..ужас. сега ходи бинтована и я убедих да си вземе болничен утре. преди малко ядох от супата и ми стана супер тежко  Confused направо ще повърна. цял ден работя и се надявам до довечера да приключа с книгата, утре да я прегледам и да предам превода.  Simple Smile от вчера съм мн. спокойна и си мисля основно за бебчо ( ама без черни мисли за раждането  Wink ) и се чувствам идеално. освен, че съм станала малко тромава последните дни  Embarassed
нямам търпение да дойде вторник и да си видя бебчо  Heart Eyes

# 160
ioli, честито!   bouquet
Много се радвам, аз се сещам от време на време за теб!  Two Hearts
Успех занапред и дано всичко ти върви по вода Simple Smile
Отчитай се понякога и при нас.

# 161
  • Бургас/Пз
Коте, ти как разбираш къде му е дупето и къде гръбчето? newsm78 Аз единствено мога да се ориентирам къде са крачетата. И то по ритниците. Grinning

# 162
Еми, дупето е кръгло и изпъква като топка за тенис Simple Smile
Ако дупето е отдясно (както при мен), а краката ме ритат отляво, значи гръбчето е отдясно - представи си го, няма как е иначе.
Пък и док потвърди на последната консултация, че съм права. Ние се бяхме обзаложили вкъщи  Mr. Green

# 163
добре, де, само моето бебе ли се върти още като шугаво?  Simple Smile  в 90% от времето е напречно, иначе, когато спя главата му е под ребрата ми отдясно. два пъти само е заставал с главата надолу и честно казано ми беше много гадно- натиска ми нещо и постоянно ми се пишка  Laughing най ми е добре като е напречно.

# 164
  • Бургас/Пз
Брит, аз усещам къде има дупе, къде - крака, само дето моята девойка е с гръбчето отляво, а не отдясно, както е оптимално, ама нали и без това сме за секцио май.

Еми, дупето е кръгло и изпъква като топка за тенис Simple Smile
Ако дупето е отдясно (както при мен), а краката ме ритат отляво, значи гръбчето е отдясно - представи си го, няма как е иначе.
Пък и док потвърди на последната консултация, че съм права. Ние се бяхме обзаложили вкъщи  Mr. Green

Чакай че съвсем се обърках - ти най напред пишеш че при тебе гръбчето е отляво, а пък после че е от дясно, и аз не разбрах кое е по-правилното. Ама и аз съм една....... Иначе си го представям горе-долу.

Общи условия

Активация на акаунт