В Канада лятото дойде, хайде всички на море! -27

• 20 345
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
  • Vaudreuil Canada
шемет, просто си имала лош ден  тогава Rolling Eyes 
Денят ми щеше да е по-добър ако те имаха по-добре уредено летище и нормален наземен персонал.

# 151
  • Pierrefonds, CA
Може и така да е  Peace

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 20:46 от Еli===

# 152
Еli=== , вие кога ще пътувате ?

# 153
Синът ми беше на три месеца, когато летяхме с Ер Франс за България.  На летище Шарл Де Гол никъде няма стаи за майки с бебета, нито пък в тоалетните има легълца за смяна на памперси. А пейките се броят на пръсти. Почти през цялото време, докато не обявиха бординг седяхме прави с бебе на ръце, което преобух на една седалка.
Съпругът ми работи за Ер Франс и лично аз бих посъветвала тези, които ще летят с тях да вземат полета, при който има по-голям престой, защото самолетите излитат от Париж, кацат в Монреал, където имат престой за около 2 часа за зареждане и проверка и отлитат отново за Париж. Не ме питайте колко пъти мъжът ми се прибира по нощите, защото самолетът от Париж идва със закъснение. И колко хора, които имат малък престой, си изпускат връзките в Париж. Два часа престой са екстра, но при идеални условия, а такива има изключително рядко.

# 154
Ах тези Air France.. не съм летяла с тях, но след вашите коментари ги залепям в черния списък редом до Австрийците. Confused

Не знам дали някой се интересува от безплатни снимки и книжки, но да ви кажа какво открих, ето тук, плюс малко купони за по евтин шипинг и други работи.. още не съм ги пробвала така че ако някой реши да принтва нещо с тези да пише после Wink

# 155
  • Canada, ON
Привет момичета! Не съм писала от цяла вечност, но нещо нямам много време и гледам да следя поне отчетните.
Виждам имаме много нови бебчета. Да са живи и здрави всичките!

Моето момиченце вече е на почти половин годинка - направо мома вече Simple Smile Започнах захранване с оризова каша преди 11 дни. В тази връзка се интересувах дали има в Канада бутилирана вода, която се ползва без преваряване и открих марката "evian" - вода от френските Алпи. На нея не пише изрично, че става за бебета, но една белгийка я ползва вече 4 месеца за нейното бебе и казва, че и други майки я ползват, щото водата била с много добра репутация. Аз я пробвах - два дни правих каши с нея и моята Джули е ОК. Споделям това, щото може да е полезно за някои мами, а не открих с търсачката да е обсъждан въпроса.

# 156
Здравейте на всички чуждестранни мами,

новичка съм в този форум и имам нужда от съвет Embarassed.Бременна съм в 2 месец, ще си записвам среща с гинеколог,т.е. чакам личният ми лекар да ми се обади и да ми даде направление за гинеколог, защото не знам къде да намеря такъв,  не знам и   как стои въпроса с прегледите, изследванията и   И естествено най- важният момент раждането т.е аз ли си избирам къде да родя, или е по райони.Живеем в Cote-ST-Luc, и нямам представа къде се ражда в този район. За мен това ще е второ раждане, имам син на 5 год, който е роден в БГ.

Благодаря на отзовалите се.  Simple Smile

# 157
petite_66 ,аз нямам личен лекар ,но отидох директно в една клиника и попитах има ли лекари,които следят бременността и приемат нови пациенти,такива мисля,че лесно се намират,дадоха ми рандеву и така.От там те поема съответния лекар,дава всички направления за изследвания,ходи се всеки месец на консултация и т.н както си му е реда.Обикновено лекаря работи с някоя болница и те праща директно там.Съветвам те да отидеш в най-близката клиника до вас и да потърсиш там.Във всяко CLSC също можеш да получиш информация за лекарите от района,приемащи нови пациенти.Желая ти лека бременност!!!

# 158
А пък ние си имаме сняг. Да не ме помислите за луда, днес наистина валя сняг. А аз си мислех , че само зимата вали. Сега чакам и Коледа. santa2

# 159
А пък ние си имаме сняг. Да не ме помислите за луда, днес наистина валя сняг. А аз си мислех , че само зимата вали. Сега чакам и Коледа. santa2

Shocked Вярно, че духаше силен вятър при нас днес, ама сняг  Shocked

# 160
  • Vaudreuil Canada

Това не трябваше да го казваш .... ужас ...

# 161

Това не трябваше да го казваш .... ужас ...

Баси, а в Б-я се пържим в собствен сос...

# 162
  • Торонто
Ах тези Air France.. не съм летяла с тях, но след вашите коментари ги залепям в черния списък редом до Австрийците. Confused

Не знам дали някой се интересува от безплатни снимки и книжки, но да ви кажа какво открих, ето тук, плюс малко купони за по евтин шипинг и други работи.. още не съм ги пробвала така че ако някой реши да принтва нещо с тези да пише после Wink

Не можах да разбера какво значи 400 free prints.
Знаеш ли какво се има пред вид? Или някой друг ако ги е ползвал?
Въобще каква е същността на услугата - разпечатване на снимки ли?

# 163
СНЯГ през юли !!! Ужас!  Shocked  Shocked  Shocked
 Petite 66  и аз ти желая лека бременност. За първи път ли е?

Кафява мечка - аз имам приятелка, която ползва евиана и е много доволна. Аз също съм го ползвала, но не съм купувала конкретно, специално за целта. А времето как лети! И мойта девойка стана мома Simple Smile След 2 седмици рожден ден ще правиме   newsm38 .

Колко са се затишили всички обаче, много бавно върви приказката май ??  Laughing Похвалете се как ви върви лятото? Някой да е почнал работа, МрСК? Simple Smile Някой да е проходил, проял, да е направил някоя смехория? Някой да е забременял и да е пропуснал да се похвали.. ? Чакаме ли някой да ражда скоро? Wink

# 164
Sofi, аз се регистрирах и си поръчах безплатна книжка, 8 на 8 инча, 30 страници с твърда корица. Излезе ми $7.99 тотал, това беше за шипинг след купон sipping799. Общо взето много добър диъл. Снимките са 400 безплатни, но ти дават 50бр. 4х6, 50бр. 5х7, 5бр. 8х10 и 2 някакви други и така по няколко пъти в период от 1 година, а не на веднъж.. шипинга си го плащаш разбира се така че пак не са съвсем фри Naughty но за Канада са им що годе прилични цените до колкото видях тук. Ще пиша как е качеството като си получа книжката Crazy ще видим и дали ще излезе българският текст..

Услугата е да ти разпечатат снимките(или книжките) и да ти ги пратят. Ти си ги качваш на сайта им и си поръчваш в какъвто решиш размер.
На скоро си поръчах 50бр. безплатни снимки на същият принцип от snapfish.com (дават ти ги като подарък като се регистрираш), там също си плащаш само шипинга на безплатните снимки, mamamia сподели че качеството е доста добро. Има още доста сайтове които ти дават фри снимки при регистрация. Ако си с дигитално фото е много удобно.

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 05:43 от Гаргамелчо

Общи условия

Активация на акаунт