Рамкиране с Фотошоп - 54 тема

• 18 443
  • 260
  •   1
Отговори
# 60
Тц ,не съм се изразила добре... Тази е първата , която показвам. Фотошоп за първи път видях преди доста време. А със скраповете се занимавам покрай вас. Имам още доста неща, но това е първото ,което се усмелих да ви покажа.... Благодаря ви за радушния прием - много сте мили!   bouquet
Ето още едно :

# 61
  • София
Radostche , пробвай да слагаш сянка на отделните елементи . Стават по - реални 
И  ако искаш изтрий малко от конеца ,който пада върху ръката на детето   Peace

Просто предложения.....  Wink

# 62
И двете се приемат!

Edit:

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 22:50 от Radostche

# 63
  • Бургас
Радостче, и така е добре, но малко може да намалиш тагчето, а датата ако е вертикално разположена, би трябвало от тази страна да е обърната. Мисля, че ще е по-добре без тези мъниста или пулчета, незнам как точно се казват.

# 64
аа, Лекси, не си загубила форма, първата ми харесва повечко определено.

Румка  - специални поздрави за прекрасната ти рамка   bouquet  Shocked Laughing
Страхотна е!

Не мога да не поздравя и Ани с рамките на малката Мила  Laughing - както винаги супер!
Кош - направо ми взе очите първата ти рамка - много артистична, страшно ми хареса!!!

# 65
  • Вече в моята си приказка...
Kak запис, бе.  Кога ще пуснеш снимка на Калина да я видим?  Laughing

Знам ли кога... Crazy Сега сме на друга вълна - колики...
Ама вие сте страхотни, момичета!
Много добри рамки виждам.
Спирам да спамя само... Надявам се скоро и аз да се "отчета" с някоя и друга рамка /и снимка/ на Калина...

# 66
# 67
  • Варна
She Devil, много ти благодаря, аз много я оприличавам на рамките, които ти правиш, някак е в твой стил Laughing
Много добри рамки, браво! Hug
Кош, нямам думи, и трите са невероятни, но и мен някак ме плени първата  Grinning

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 13:27 от Румка

# 68
Дяволина, много красиво семейство сте!!! Страхотна рокля имаш  Heart Eyes  bouquet

http://petrinav2.multiply.com/photos/album/57#83

# 69
Дяволина, много красиво семейство сте!!! Страхотна рокля имаш  Heart Eyes  bouquet

Оооо, благодаря ти!
Бяхме кумове че затова.  Laughing

Румка, наистина направила си я супер - много ме харесаха блоковете - четка ли са или елемент. Или може би си ги рисувала сама.  Grinning

# 70
# 71
млечко-Чудесна рамка и прекрасна снимка.Алекс май голям любовчия Joy
Дяволинка-Много оригинални рамки правиш.Малкия е невероятен сладур.Ще поздравя Мила специално от теб Heart Eyes
Радостче-млечко те е посъветвала добре
Кош-нямам думи за рамките ти.Много изпипани.И четирите са просто уникални и като хрумка и като изработка.Браво

9349

# 72
Пак има страхотни рамки!!!!!

Благодаря за градивната критика. Винаги е добре дошла! Копчетата си ги харесвам , но може би трябва да се изреже това, което се вижда през дупката, за да не седят като пльоснати, както е сега. Но пък ако ги изрежа какво точно трябва да се вижда  newsm78
Ето още нещичко от мен

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 20:39 от Radostche

# 73
Radostche , много големи ги пускаш, при мен идва направо по половин страница за рамка. Регулирай си малко сайза, а и има максимално допустими размери при публикуване. Рамката е супер, аз бих заиграла повече със сенките...

# 74
Много хубави рамки в темата!

От мен една не толкова рамка,колкото колаж от снимки- от рождения ден на Мимето.

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 22:31 от ДИМИКА

Общи условия

Активация на акаунт