Рецепти и процедури за билколечение на всякакви болести!

• 650 189
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 945
Това с меда може ли да се приложи при болно гърло?

# 946
Здравейте,
Кои чайове/билки  бихте ми препоръчали за нормализиране на червата и тяхното действие? Става въпрос за упорит запек, пия сена но явно привиквам към нея и искам да започна прием на някоя друга билка с цел да оправя червата и подуване на корема....Четох за резене, цикория, някакви отзиви?

# 947
Настойка от джинджифил и анасон. Продава се готова настойка в био магазините и има упътване как се използва. Много е ефективна и може да се ползва до постигане на желания ефект  Peace

# 948
Благодаря!!! bouquet

# 949
да се включа и аз с моят проблем - цяла зима боледувам - хрема, синузит, прераства в бронхит. няколко антибиотика изпих, кой подейства-кой не, направо ми писна.  ooooh! таман се позакрепих малко, обаче, не смея една студенаа бира да изпия да не ме подхване наново. ако някой може да даде съвет с какво да се подсиля малко, ама да не е с химия, че да не съм толкоз податлив...  smile3559

# 950
Дами,
и аз се включвам с питане за билки - диагнозата ми е фиброзна мастопатия

# 951
  • Пловдив
А синапените лапи колко пъти се слагат на ден? На 1.6г сме и хомеопат ни ги изписа, но не ми вдига, а забравих да питам. Ние сме с 4ти бронхиолит

# 952
Здравейте,
Кои чайове/билки  бихте ми препоръчали за нормализиране на червата и тяхното действие? Става въпрос за упорит запек, пия сена но явно привиквам към нея и искам да започна прием на някоя друга билка с цел да оправя червата и подуване на корема....Четох за резене, цикория, някакви отзиви?

Зърнастец-чай,използва се по същия начин като сената.

# 953
А някакъв съвет за лечение на лимфен застой,срещнах само за материали за "лепка",трябва да е нещо за прочистване на лимфната система.

# 954
Здравейте! Опитах да изчета всичко, но не успях.  Embarassed . Моля, ако някой може да сподели билкова рецепта за общо укрепване на организма след лъчетерапия. Благодаря!

# 955
  • Пловдив
Нещо за суха кашлица за дете на 10?

# 956
Нещо за суха кашлица за дете на 10?

Много,много чай Мащерка и лукчета билкови,лично аз твърдя ,че това не са само бонбонки.Есен-зима не оставам без лукчета за децата.
http://gracia-bg.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82% … 0%B5%D1%82%D0%B0/

# 957
  • Пловдив
Вече сме с бронхит..пак дадох мащерка.Добре ли е?Взех и подбел.

# 958
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=380351                                                                                Мисля ,че ще помогне и балсамът за мазане Хустагил,но май ще Ви трябва и нещо по-сериозно(АБ) щом вече сте с бронхит.

# 959
  • Пловдив
Инхалации със сода ще правим.

Общи условия

Активация на акаунт