Рецепти и процедури за билколечение на всякакви болести!

• 650 157
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 960
Инхалации със сода ще правим.

И лайка.

# 961
  • Пловдив
личната каза без лайка...дразнела.

# 962
личната каза без лайка...дразнела.

За пръв път чувам лайката да дразни.
http://ezine.bg/n11-32176-%D0%9A%D0%B0%D0%BA_%D0%B4%D0%B0_%D1%81 … D1%86%D0%B8%D1%8F

# 963
  • Пловдив
Чувала съм, че бронхит се лекува с по 2л вода/чай на ден. Как сте вие?

# 964
А някакъв съвет за лечение на лимфен застой,срещнах само за материали за "лепка",трябва да е нещо за прочистване на лимфната система.

Ох много е сложно. И аз го боря но нещо трудни са нещата.
Преди няколко месеца една кинезитерапевтка ми каза два пЪти на ден да правя следното. Слага се един леген със студена вода и един леген с много гореща вода с МОрска сол. И топиш краката в единия леген после в другия. Така се стимулирало кръвооттока и от там и лимфата. Много съжалявам че не я послушах . Докарах си един еризипел /червен вятър/ и положението е много тежко. Чак ми тече лимфна течност през кожата.
Сега единственото което мога да правя е ходене, много ходене.
Също  има машини които правят лимфен дренаж. Кракът или ръката се слагат в нещо като чувал, който прави компресия с различно налягате и по този начин стимулира циркулацията на крЪвта и лимфата. Също трябва да се пие много много вода и по едно аспиринче на ден.

# 965
А някакъв съвет за лечение на лимфен застой,срещнах само за материали за "лепка",трябва да е нещо за прочистване на лимфната система.

Ох много е сложно. И аз го боря но нещо трудни са нещата.
Преди няколко месеца една кинезитерапевтка ми каза два пЪти на ден да правя следното. Слага се един леген със студена вода и един леген с много гореща вода с МОрска сол. И топиш краката в единия леген после в другия. Така се стимулирало кръвооттока и от там и лимфата. Много съжалявам че не я послушах . Докарах си един еризипел /червен вятър/ и положението е много тежко. Чак ми тече лимфна течност през кожата.
Сега единственото което мога да правя е ходене, много ходене.
Също  има машини които правят лимфен дренаж. Кракът или ръката се слагат в нещо като чувал, който прави компресия с различно налягате и по този начин стимулира циркулацията на крЪвта и лимфата. Също трябва да се пие много много вода и по едно аспиринче на ден.

А тези компресиращите чорапи ,знаеш ли дали оказват някакво влияние,защото имам оттоци под коленете от вътрешната страна на крака и в глезените.А това с легените  ще го пробвам,то всеки де ли се прави и за какъв период.

# 966
  • Пловдив
Чувала съм, че бронхит се лекува с по 2л вода/чай на ден. Как сте вие?
чак по два...няма как,но пие от подбел три пъти на ден.

# 967
По принцип чорапите подпомагат нещата. Облекчават краката да не се усеща тОлкова силно тежеста и напрежението. Но чорапите не лекуват. А принципно трябва да се търси лечение. Това с водата ми каза да го правя една седмица, после една седмица почивка.  При мен също добре се отрази иглотерапията. Когато започнеш да пишкаш повече значи си намерила правилния лек. СЪщо сега идват и черешите. Та една седмица само на череши мисля че добре ще се отрази на прочистването

# 968
Когато започнеш да пишкаш повече значи си намерила правилния лек.
СЪщо сега идват и черешите. Та една седмица само на череши мисля че добре ще се отрази на прочистването

Черешите прочистващо ли действат?Това с пишкането ,ефект от баните или от иглотерапията е ?От известно време започнах да се наливам доста с вода и следователно съм редовно в тоалетната.

# 969
Не знам дали сте чували за лидия ковачева и къща на здравето. Та според нея черешите и дините са най подходящи за прочистване / вечна й памет че я споменавам/.
Иглотерапията със сигурност спомогна. А това което правите с водата е добре. Но все пак не трябва да ядете солено, люто и червено вино за да не задържате изпитата вода

# 970
  • Пловдив
Момичета,за алергична кашлица при дете на 10 кво мога да дам newsm78 Чай...какъв?

Скоро четох много хубави неща за полския хвощ...някой доволен за каквото и да е?

# 971
  • София
Копривата освен, че пречиства кръвта се бори и с алергиите, но изисква по продължителен прием и трябва да се пие поне литър на ден за възрастни, за деца може би и по-малко newsm78. Но ако е пристъп - не мисля, че ще се овладее с билки.

# 972
mystic woman, късно те прочитам, какво стана с бронхита? Наскоро си лекувах такъв или поне на бронхит приличаше, така и не отидох на лекар... Обаче още от първия ден започнах и нямах температура... Инхалации с лайка и малко мед, дишах колкото мога дълбоко и колкото можех да търпя по-топла пара... Сода аптекарката ми каза да не ползвам, че изсушавала... Веднага след инхалациите с лайка и мед дишах счукан чесън... В бурканче от пюре слагаш счукани няколко скилидки и като спреш да дишаш от него го затваряш добре, защото миризмата се изпарява, а иначе един и същ чесън може поне няколко пъти през деня да се използва... Пиех също чай от черен бъз и единственото, което добавих е някакъв евтин сироп с екстракт от мащерка, Биокс Тими се казва... И много вода, колкото мога... Кое, колко и как ми помогна не зная, но се справих... Пак подчертавам, не съм вдигала температура... Прочетох че това е от значение, когато човек с бронхит се самолекува, иначе щях да посетя лекар, поне да ме чуе и ако се наложи снимка...

# 973
  • Пловдив
 Hug Стелт!
Мина,уж...и аз давах Биокс тими,обаче се оказа слаб сигурно...Чайове му правих,инхалации...ще пробвам и по твоя н-н.Сега не се чува нищо,обоче ми е криво,че натрових детето с АБ Tired

Ооообаче сега остана някаква задна хрема...вечер кам 1ч. кат се радкашля ooooh! Сутрин също.Правя чай,връзвам гърлото с ракия,да позатопли...Казва,че все едно има храчка залепнала на гърлото Thinking
Давам и сок от кромид с мед,постоянно.

# 974
  • в огледалото на живота
Момичета,за алергична кашлица при дете на 10 кво мога да дам newsm78 Чай...какъв?

Скоро четох много хубави неща за полския хвощ...някой доволен за каквото и да е?
По скоро подбел  Peace

Общи условия

Активация на акаунт