Лятото и в Норвегия дойде - време си е за море! ;-)))

• 16 612
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Благодарим за пожеланията  bouquet И да се похвалим - днес в парка си намерихме ухажор, един як типичен норвежец на 10 мес Joy Избра си ни между 4 други норвежки девойчета, голям майтап - никой не говори, ама нямаха проблем с комуникацията Grinning Ама защо времето пак се разваля за уикенда?

# 61
Мдааа, времето се разваля и ако продължава така моя синковец няма да има щастието скоро да види Ели и да я отмъкне навреме от яките норвежки лапи. Wink))

Ще трябва най-после да го обзаведа с прословутите гумени дрепки и ботушки и...юруш към бебката. Той Мартинчо нещо се опитвал там да се класира, ма незнае ли, че е голям за бебета? Wink))

Моето мъниче 2 дни нещо ме притеснява. Дано не се разболява милото...  Confused

# 62
Привет и от мен.
Честит Рожден Ден на малката Ели, аз още не съм я виждала, но се надявам скоро да се видим Simple Smile
Ние сме в България за кратко и не сме много пред компютрите, че пазаруваме, пътуваме и прочие занимания.
За нещастие се върнахме с България Ер, впечатленията ми изобщо не бяха хубави ... намръщени стюардеси, лоша храна, абе ... за капак му счупиха механизма на куфара и го оставихме за ремонт за тяхна сметка ... приключения Simple Smile
Иначе понапазарувахме доволно, купихме всичко необходимо и установихме, че цените в България са много по-високи от последния път, когато бяхме там.
На всичкото отгоре времето тотално се скапа и вали като из ведро ...
Но утре заминаваме за Гърция, дано там е по-слънчево  Hug

# 63
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз пък да си кажа, че тук днес, както и вчера пече слънчицеее  Party. незнам колко е топло, но вчера беше горещо, цял ден се размотавах по къс ръкав и нарооод, живна града, още повече, че и първенството по плажен волейбол е тук, та има какви ли не мероприятия. Прибрахме се чак в 11 вечерта, а изобщо не усетих кога мина деня. Ей така обичам  Mr. Green

# 64
Добро ви утро норвежанки  food010
Щастлива, надявам се че времето ще се оправи и ще успеете с всичко. Иначе за цените не ми се говори.
Бобченка, и аз искам така Sad ама вчера беше едва 20С
Ние малко се поразходихме по магазините вчера, ама не че купихме това, за което бяхме тръгнали newsm56 А иначе решихме да го даваме по спокойно, явно на детенце му идват вповече емоциите и новото.
И една питанка: Къде бихте отишли с дете за един ден- на село ( на гости на роднини) или вила на морето ( с техния камъчен плаж и леденостудена вода)?

# 65
ркб, днес и вчера времето се държа прилично  hahaha
Значи има шанс и да се порадваме на българско лято.
Как е Ели?
Започна ли да свиква вече? Simple Smile
Сигурно всичко й е много интересно Simple Smile
Аз бих отишла на вила на морето, отколкото на гости на роднини на село.

# 66
И аз бих я завела на вила на морето, няма по- добро от йодните изпарения, добре ще и се отрази въздуха  Peace

# 67
Днес е Петровден.
Ако имате именници наблизо, да им честитите  Hug

# 68
Докладвам: Вчера се проведе културно - масовото събитие Прощъпулник!
Детето си избра спринцовка, силно се надявам, че това означава, че ще стане лекар, а не наркоман (както предположи татко му)  Mr. Green
Иначе от радост детето не заспа до среднощ и сега отрудената му майка е "парцал".

Обаче имаше още едно вълнуващо събитие: АЗ собственоръчно изработих питката! И въпреки, че изживях лек стрес когато не втаса( де да знам, че  "кисело мляко" не значи "йогурт") произведението стана добре и на вид и на вкус (последното определено ме изненада много). Ето почти 24 часа всички яли сме живи и в кондиция!  Grinning

# 69
Разбира се, че значи лекар.

# 70
Еее, браво сватя, догодина да умесиш и козунаците за Велик ден  Grinning
Знаех си аз, че Фифко и Йована са единз а друг. На нашата ще и хврляме пъпа в клиника за пластични операцие, да стане пластичен хирург, Фифко ще и бъде анестезиолога  Peace Wink Laughing Mr. Green

# 71
  • ride my bike...
Уф....аз пак с въпросите.... Embarassed
- кога свършва учебната година в Норвегия? - за началните класове
- някой може ли да препоръча спедиторска фирма / или друг начин / за голяма пратка - 2 по 600 кг.? Норвегия - България

# 72
galuni,
1. Учебната година свърши на 20.06 (Винаги свършвала око 20-ти). Почва на 18.08 (винаги почвала около 20-ти)
2. И аз търся спедиторска фирма за пратка Норвегия-България Simple Smile  Питах, питах ма всички си траят! Та май ще трябва да се откажа от хубавото си изтърбушено Икейско диванче  Cry

# 73
На нашата ще и хврляме пъпа в клиника за пластични операцие, да стане пластичен хирург,

Хитри сте вие!
Уредихме се, сватя, значи! Ще сме сме хубави и млади поне още 80 години  Wink

# 74
  • ride my bike...
Marjo, дай да правим комбина
твойто диванче с на мъжо двигателите. Направо сме си за цял контейнер  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт