МАЙчето се тръшка и реве, иска и то на море!

• 15 462
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
Идеята за престилка и мушама е страхотна. Трябва да го обзаведа и му осигуря това забавление.

Дени,снимките естествено че ги разгледах всичките! А тези с лястовиците са просто уникални!

# 271
  • София
ЧРД МИМИ! НА ВСИЧКИ У ВАС ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ И ДА ТЕ ГЛЕЗЯТ!  bouquet

дени, серийката с птиците е номер едно!!! браво на вас, изкарали сте в хубаво настроение въпреки, че сте били с 3 деца! сега поне имаш опит в многодетството  Mr. Green, макар временно Flutter

# 272
Таня_Арк, Честит Рожден Ден, мила ми дружке!

Пожелавам да си здрава, щастлива, спокойна, да отгледаш здраво и умно момче, да си родиш още едно и да си построиш къща
.
   bouquet  bouquet  bouquet smile3525  Gift

# 273
За Таня
Много щастие и сбъдване на всичките ти мечти!

Дени благодаря за снимките настроивам се на морска вълна и аз ох нямам търпение да свърши работния ден и довечера да си гушкам момиченцето  Hug
Така че от мен това е ще пиша на 28 с много морски снимки - на всички пожелавам прекрасно лято!!!

# 274
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТАНЯ! ДА СИ НИ ЖИВА И ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА ДУХОВИТА И МЪЖЕТЕ У ВАС МНОООООГО ДА ТЕ СЛУШАТ И ГЛЕДАТ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Уна честито ви Християнство и на двете! Много късмет в живота ви занапред!  bouquet

Страхотни снимки сте публикували от моренцата и почивките ви. Ние в събота заминаваме живот и здраве, но колкото и да треперех Тери да не се разболее, тя от снощи е с температура и като й погледнах гърлото - червено. Няма да се оплаквам много, но....да не ви пиша как се чувствам....

Дени , хареса ли ви в Мерлин?

Хубав ден на всички ви!

# 275
Честит Рожден Ден, Танче!
Много щастие ти пожелавам, да обичаш и да бъдеш обичана от хората около теб, да даряваш усмивки и добро настроение:)

Добро утро!
Аз да ви споделя каква чевръста свекърва имам. Вчера ми се обади на работа да ме пита как е детето и аз нали съм си по емоционална взех че и разказах с подробности ,как сме рисували с боички , колко е бил щастлив и че смятам да му купя пълна екипировка за целта. И наща веднага изприпкала до книжарницата, напазарила боички и блокчета , обажда ми се по тел че иска да вземе от яслата детето че се затъжила и гледай ти чудо - баба ти каква е умница, как ли пък и дойде на акъла какво иска детето! Ей така ме подразни това че сега нямам никакво желание да му я доставя тази радост в къщи. Колко пъти се заричам нищо да не и споделям, ама на!

# 276
  • София
тан, весел рожден ден и от нас! повече усмивки и непукизъм, здраве и настроение за всички у дома, включая йовчо!!

bouquet  bouquet  bouquet

# 277
  • Варна
 newsm59 Танче-Аркова, много щастие, късмет и сбъднати мечти!!!

nbirthday Миме78, на теб пожелавам много хубави моменти, усмивки и късмет!!!

Вчера към 6 ч се видяхме с Недка и Иночка и децата поиграха малко. Стоянчо е привързан към мама и си има мнение за всичко. А какъв дяволит поглед имаа  Mr. Green Макси все искаше да му взима количката и го изтормозихме, ама дано ни простят  Hug А Бетинка е такава красотна  Heart Eyes Макси си я хареса и все си ходеше подире й да си играят заедно  Mr. Green Прибрахме се по късна доба и направо в банята и леглата  Mr. Green

Много хубави снимки  Peace

Макси рисува с пастели, химикали и моливи. Вчера Иночка ми даде идея за тебешири като сме навън. Но май-нямам смелост за други боички. Макар, че в момента рови в една купа с вода на масата и къпе едни малки пластмасови човечета  Crazy
Галюшанка, приятни моменти с Мариска и хууубава почивка  Peace
Днес пак е хладничко навън и се живее.. Макси ще прекара следобеда при свеки, а аз в счетоводството  Whistling с него няма никаква да я свършим там  Flutter та ще прежалим почивката на свеки и ще ходи недоспала довечера на работа  Flutter

Олях се с писаното, ама ви желая хууубав, прохладен и усмихнат ден   bouquet

Ани, не се ядосвай. Аз понякога пък нарочно им давам идеи на бабите за такива неща, за да не го разглезвам аз, и когато не ми изнася, да мога да не му позволявам, а че само с тях може. Нека цапа при тях - така и агнето цяло и вълка сит!

# 278
Ани, душко мила! Стига се ядосва. Помисли, нали Ивко е доволен. Дали ти или свекърва ти му е донесла радост, няма значение. Не е хубава постъпката й, ама какво да прави жената, не знае какво му е интересно на детето и теб пита. Пък и съм сигурна, че на него едва ли ще му е толоква забавно да рисува с нея, колкото с теб..  (Брейй.. не мога да намеря една проста икона за целувка да ти пратя..)

Люси, от Мерлин в Лозенец съм доволна. Супер голям двор, много поддържан - храсти, дръвчета, басейни 2бр. и двата с детски, люлки до бара. Децата се събраха една камара и голяма игра падаше. Криеница зад храстите, ритаха топки, катереха се по дърветата. (Всичко туй може да се види по снимките, без криеницата, ама нали са се скрили.. как да се видят..). Стаите бяха добре, чистеха всеки ден, топла вода и пр. Ние бяхме в студио, че повечко народ, нали.. Закуската беше супер зле.. съставена от такива продукти, дето не би си ги купил, ама Виктор каза, че за БГ хотел била нормална, да не роптая. Лозенец ми се видя супер тъпо село, няма много кръчми, скъпо е. Примерно колкото Созопол  и по-скъпо от Ахтопол и Приморско, което за мен е необяснимо. Ние всяка вечер ходехме в друг град, не седяхме много в Лозенец. Но плажа там е добре, морето също.

# 279
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТАНЯ! МНОГО ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И УСМИВКИ!

МИМЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ С МАЛКО ЗАКЪСНЕНИЕ!

Да ви почерпя и аз /моят мъж също е рожденник днес/:

Детенцето ми не е при мен, от понеделник е при баба и дядо на гости и ми супер мъчно вече, но най-важното е, че на него много му харесва там и се чувства добре. Като ме чуе по телефона крещи от радост мама-ааа и ходи да носи една снимка, на която сме тримата. Ще го видя може би чак след две седмици, дано издържа.

Приятен ден на всички!

# 280
Люси, целувки за Тери да не тръгне пак някаква болест, да свали температурата и да си изкарате чудесно на почивката.  Hug

А то моето бели кахъри, знам си аз, но нали ми открадна идеята и ми е малко тъпо!  Simple Smile

Бубка , честит рожден ден и на твойто мъж!   bouquet

# 281
Първо -Честит рожден ден ,Таня!  bouquet  bouquet Все така духовита,удоволствие да чета твоите постове  Peace Мноого щастие и късмет!   bouquet
Честит рожден ден на Мимето/ на патерица/ !Много здраве,щастие и любов ти желая   bouquet
И на бубката да и е жив и здрав мъжа   Peace

Ани-що така бе човек  Shocked я по -спокойно  Simple Smile ,много си ревнива .Дени е права хем Ивко ще е доволен,хем у вас чисто-това е супер вариант..Погледни от положителната страна,не и се хващай на всичко..Нали е баба ,иска да зарадва детето,ако пък беше незаинтересована от него повече ли щеше да ти харесва  Rolling Eyes Имаше да се дразниш ,че 2 месеца не се сеща да вдигне телефона да те пита как е детето..Я си гледай кефа и не се хващай за такива глупости.Аз като ВИФ правя понякога,позволявам пък такива неща при бабите,че да не ми се качат на главата и да има граници-хем да се позволи на детето ,хем да не е на моята глава..И прави една сестричка на Ивко или братче,че по-малко да се хващаш за такива работи/това в кръга на шегата,да не се обидиш  Wink /

Жули -вдига малко температура 37,2 гр на моменти,вади кътник и може би е от това,а аз нищо засега не и давам...Само малко хадни компреси,разсъбличам я и и мия лицето..По принцип не екувам така,ама да видим какво ще правим..Дано се размине  Praynig

На Тери стискам палци да и мине и на морето всичко да е ок!  Peace

# 282
  • София
Танче, Ч.Р.Д! И тук да ти пожелая да бъдеш най - щастливата и обичана жена и майка!

Бубка, Ч.Р.Д. на Мъжа ти! Да ти е жив и здрав и много да те радва и слуша!  Wink

# 283
Здравейте момичета!

От сърце ви благодаря за вниманието и прекрасните пожелания за рождения ми ден (и в темата, и по телефона и на лични)!
Направихте денят ми още по-специален и празничен!  Hug

Да ви почерпя виртуално по случай 32-рата ми година с надеждата малко да се позабави забързаното ежедневие и да минават по-бавно годинките....

Днес ще се опитам да спретна една семейна вечеря, пък да видим дали ще се получи.
Докато черпех познати с бонбони и те всички ми пожелават да съм жива и здрава и най-накрая и Ники реши да се включи. Взима кутията с шоколадови бонбони, подава я и казва: "Живи и здрави, живи и здрави!"

Аз май съм забравиля да ви споделя за посещението ни при стоматолога.
Влизаме ние в приемната и зад бюрото стоят няколко жени с бели униформи. Никола си нарочи едната докторка и взе да вика и сочи: "Това е доктор Га, това е доктор Га!". Е няма да ви казвам как се почувствах - хем ми е смешно, хем ме е срам!
После жената отиде в дъното на коридора, а Николчо се изцепва: "Доктор Га отиде пика в тоауетната", което вече ме довърши...
Иначе самият преглед мина така: аз и сестрата го държим здраво на стола, а зъболекарката му изчегърта зъбния камък. След това му предложи да си вземе подарък за награда от коша с играчки, а той рече: "Не искам!". Явно се беше обидил на отношението към неговата особа!
За моя радост всичко със зъбите му е наред - няма кариеси. Докторката каза, че емайлът му е перфектно поддържан и вече да мием зъбите сутрин и вечер.

Люси, ще стискам палци с всичка сила Тери бързо да си нормализира здравословното състояние! Изпращам ви много положителна енергия (цялата, която съм събрала в днешния прекрасен ден) и бързо да събирате багажа и да заминавате на море!

Мимозке, радвам се, че те веселят моите постове и че ти създават добро настроение.  Wink

Ани, не се пали за глупости! Радвай се, че жената се опитва по някакъв начин да забавлява Ивко и да му доставя радост! Ти и друго забавление ще му измислиш - такива има колкото искаш...

Бубка, ЧРД на мъжа ти! Да е жив и здрав, много да ти помага и да забавлява Тото, та да имаш повечко свободно време за себе си!

Хайде, аз да приключвам, че поста ми стана цял чаршаф - да се завивате в прохладните летни нощи.  Mr. Green

Весел ден на всички ви!

# 284
  • София
танче, зъбен камък ли открихте бре ? чета и се изненадвам.....но те си имат вече пълен комплект зъби почти....какво се чудя и аз.... и как чистихте с машинка ли или на ръка, и по -важното как стоя николчо толкова време дори и държан или вие на почивки????

а доктор Га направо ме довърши Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт