МАЙчето се тръшка и реве, иска и то на море!

• 15 455
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
танче, зъбен камък ли открихте бре ? чета и се изненадвам.....но те си имат вече пълен комплект зъби почти....какво се чудя и аз.... и как чистихте с машинка ли или на ръка, и по -важното как стоя николчо мирен????

Николчо мирен НЕ стоя - ние го държахме, той рева, щото си мислеше, че някой пак ще му пипа езичето...
Зъбен камък имаше на двата предни долни зъба - от вътрешната страна - там където му беше късата юздичка. Явно храната се е събирала там и е създала този проблем. Леко му бяха възпалени венците от наслоената плака.
Почистиха го на ръка - стана за секунди.

Аз отдавна го видях, още преди 2 месеца, но за час за детски стоматолог чакахме месец и половина!!!!

# 286
Ей, май само аз не мога да видя каква ми е пекана свекървата.  Wink Ама така си е, аз си знам че съм крива снаха и на всичко косур ще намеря. Но какво да се прави такъв и бил късмета на мойто свеки!  Mr. Green

# 287
Ани,подкрепям те за свекървата.
Мойта е такава.
Даже аз съм лоша снаха и майка и не гледам детето както трябва.

# 288
  • София
aНи, това да й е кусура на баба свеки Naughty Wink

# 289
Привет!
Аз отдавна го видях, още преди 2 месеца, но за час за детски стоматолог чакахме месец и половина!!!!
И такова животно ли има вече? Аз пък винаги съм си мислела, че децата могат да се водят и на "обикновен" стоматолог.  Hug
Много ми хареса идеята за боичките. Peace  Водни боички нали?, а водата не я ли разливат. Имате ли някой трик? Тук например се "издълбава" дупка в подложка от твърда пяна и вътре се поставя контейнерите с водата.

# 290
Риен има нова тема  Peace

# 291
Риен, има специални не разливащи се чашки! Какво ли измислят вече хората, за да ни улеснят ежедневието.

Общи условия

Активация на акаунт