Laredoute.fr - Всичко за поръчката! - 68 - 3 седмици до голямото намаление!

• 56 003
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 705
Момичета,малко помощ,моля!Харесах един анцунг за мъжа ми,но не съм сигурна за номера.Мъжа ми е висок 182-кой номер да взема 180 или 186.Някой от вас ,ако е поръчвал анцунг на Адидас,ще бъда благодарна за мнения.Става въпрос за този:

Може ли линк
По принцип имам наблюдение че дрехите на адидас вървят един размер по големи противно на маратонките.Аз ти препоръчвам 180

# 706
Момичета имам питане Peace
Доста теми на зад имам спомен че бяха обсъждани едни спални чували.Опитвам се да ги открия но нещо не ми се получава.Моля някоя от вас ако знае къде да ги търся да ми пише.Благодаря предварително  bouquet

Редактирам се-открих ги Embarassed

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 14:52 от tuiti

# 707
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Момичета,малко помощ,моля!Харесах един анцунг за мъжа ми,но не съм сигурна за номера.Мъжа ми е висок 182-кой номер да взема 180 или 186.Някой от вас ,ако е поръчвал анцунг на Адидас,ще бъда благодарна за мнения.Става въпрос за този:

Може ли линк
По принцип имам наблюдение че дрехите на адидас вървят един размер по големи противно на маратонките.Аз ти препоръчвам 180

Заповядай
http://www.laredoute.fr/vente-survetement-adidas.aspx?productid= … e&pagesize=16

# 708
Благодаря ви,момичета,и аз се бях ориентирала по скоро към 180  bouquet

# 709
Здравейте момичета !   bouquet

Опитвам се да сложа неща в кошницата си, но не става. Може ли някой да ми помогне  Praynig Благодаря ви предварително !

# 710
 Hug Здравейте! Искам да си направя нов акаунт, но при данните след имейла и паролата вече има и надпис PSEUDO. Какво трябва да напиша?

# 711
Hug Здравейте! Искам да си направя нов акаунт, но при данните след имейла и паролата вече има и надпис PSEUDO. Какво трябва да напиша?

Нищо,не е маркиран със *,което не го прави задължително поле Peace

bouquet,Ала-Бала,lina06,в такъв случай се отказвам

# 712
  • София
Идвам от митница (София) ако Здравка, Камелия, Юлияна, Весела, Лидия, Десислава, Жанета четат тук  да бягат на митница за колетчета.
Дааа,и аз се намерих тук,но ще го взема чак в понеделник,че не е за мен Mr. Green.Нека да отлежава там Laughing

Изненадах се снощи,когато пуснах поръчка късно,към 1.30,и потвърждаващия мейл ми дойде 10 минути след това.Този път си мислех,че ще го чакам няколко дена Laughing

Марелатози сайт всичко е обяснено много добре Wink

Поправям се,за този надпис нищо не пише newsm78

# 713
дайте ми съвет ooooh! искам да си взема пижама
по конкретно тази
но не знам моя номер ли да си взема 38/40 или т.к. е пижама да е по-свободна и да си взема по голям номер newsm78

# 714
Момичета,сигурни ли сте за анцуга "Адидас"?Аз се втурнах да поръчвам 192,защото мъжа ми е 186 точно,но е едър...................Да не взема чувал ooooh!?

# 715
Ала Бала панталонките кой номер са?

# 716
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Момичета,сигурни ли сте за анцуга "Адидас"?Аз се втурнах да поръчвам 192,защото мъжа ми е 186 точно,но е едър...................Да не взема чувал ooooh!?

Ако пратките идват за седмица го очаквам другата седмица да кацне и ще ви кажа

# 717
  • Къде ли не...
Аз също поръчах само, че за мен 168 см, точно колкото съм и аз(то няма и по-малък).Като дойде ще споделя.

# 718
Predi 10min. пуснах поръчка, а сега не ме пуска да вляза в никой от трите си акаунта (единият го направих преди малко). Проблемът в моя телевизор ли е или общ newsm78

# 719
Момичета, десетки пъти се опитах да пусна поръчка и все жената с книгата ми излизаше на различните етапи. В един момент забелязах, че паричките са дръпнати Shocked, и поръчката ми я има в суивито, но още не е a domicile. Обаче кошницата ми си стои пълна! Какво става в този случай, направила ли съм поръчката или не? Предварително ви благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт