Laredoute.fr - Всичко за поръчката! - 68 - 3 седмици до голямото намаление!

• 55 996
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Момичета, помагайте.  Sad
Поръчах си джапанките на Адидас на 18 евро, днес получих писмо, явно чек, в който пише, че по време на опаковането на поръчката ги е нямало ?? И за това ми изпращат 8 евро?

Lors de la preparation du colis 164..., les tongs adidas===  n'etaient plus disponibles.
Je vous prie de nous en excuser et je vous rembourse la somme de 8E par bon d'acht.
Je reste a vorte disposition et vous prie de recevoir, mes meilleures salutations.

Така ли пише всъщност или ние с преводача не можахме да се разберем,  и ако е така, мога ли да им пиша, че аз съм ги платила на 18 евро, а не на 8?
Или пише, че са били намалени когато са ми опаковали поръчката и за това ми връщат 8 евро ?  Laughing
Мерси предварително   bouquet
"При подготовката на колет 164 джапанките адидас се бяха изчерпали. Моля да ни извините и ви връщам сумата от 8 евро с бон ... Оставам на Ваше разположение."
Това са ти писали. Дали пък не е просто грешка от тяхна страна? Пиши им при всички случаи, не са безгрешни. Ако ти трябва превод ще помагам, пиши на лични. Сега обаче отивам да си лягам.

# 616
  • Бургас
sis7, според мен си за 162!  Peace

# 617
  • на морето
И аз да се хваля с поръчката ми от 15.06
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-coupe-droite.aspx?product … &pagesize=16-този панталон много ми харесва-42размер
Мъжките шорти от 4е заспаха на мъжа ми и иска още да му взема,ама всичко се е изчерпало
http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-stretch-active-wear.as … e&pagesize=16 -това в бяло 150ръст за дъщеря ми,която е 155 и пак и е дълго.На мен ми заспа-висока съм 169,но щерката не ми го дава-щяла да си го носи Wink
http://www.laredoute.fr/vente-le-sweat-shirt-edeis.aspx?producti … &pagesize=16-това в сиво за дребосъка-взех му 114,защото писаха,че е умалено доста-той сега е около 95,но за есента ще му стане.Това е и от всичко съм доволна.Ако някой се интересува за мерки ще мога да даамчак утре вечер. Hug

# 618
  • София
Успях да пусна поръчка с 45381.Сега остава и да дойде Laughing

Някой да е поръчвал това:

# 619
Ками съжалявам че се забавих с отговора  Blush а и да се поправя,че не са като кадифе а просто са много меки,ама то той като не ги хареса и не обърнах голямо внимание  Blush
Ето и размерите на н.46 - талия - 46см,ханш - 58 см,дълбочина отпред - 30 см,дължина от чатала 105см,дължина на външния ръб - 113 см, ширина на бедрото при чатала - 33см, ширина на крачола долу - 23см.Баща ми много ги похвали  Peace А мъжа ми е с талия 90 и ханш 100 и точно на дупето му стояха огромни и някак супер виснали  Joy А да и аз бях взела с дължина 32" че нали има различни дължини 

# 620
# 621
И аз да се хваля с поръчката ми от 15.06
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-coupe-droite.aspx?product … &pagesize=16-този панталон много ми харесва-42размер
.......

Може ли размери, и най-вече ме интересува ширината на крачола най-горе, на коляното и долу, защото имам спомен, че бяха по крака  newsm78

# 622
  • при принцесите
Някой има ли подобен проблем - каквото и да избера в сайта, непрекъснато излиза жената с книгата Thinking

# 623
  • Шумен
Момичета,помагайте PraynigОт както е започнало намалението не мога да си вляза в кошницата на единия акаунт.Има 25 артикула,дали е заради това newsm78 Изключвах,рестартирах,но не мога и не мога да вляза,все излиза жената с книгата #Cussing out
Имате ли идея как да се преборя със сайта  Thinking

# 624
преди време питах за това, мерки  и снимки на 86

ако може мерки и на тези, размер 86

по възможност мнение и за тези

благодаря

# 625
  • Перник
Някой има ли подобен проблем - каквото и да избера в сайта, непрекъснато излиза жената с книгата Thinking
И при мен е така. Като избера даден продукт ми излиза жената с книгата, като вляза в "предпочитани" и реша от там да отворя някой продукт, пак така. Така изпуснах едни дънки за малкия. Много ме е яд.  smile3511

# 626
  • София
Някой има ли от тези да каже дали са хубави и ако има н.24,25 или 26 да измери стелката?
Имаме 23 номер, явно точно той не те интересува, но иначе обувките са страхотни, още по-хубави са на живо  Peace Според мен, лично, са уголемени   bouquet
Аз се интересувам от 23, би ли измерила? Hug

Ето ме на, измерих  Grinning Номер 22:
-подметка 16,5см.;
-стелка 15 см., трудно се мери, най-много да е с 2 см. по-малка.   bouquet
Последно, твоите с тези размери 22 или 23 номер са? newsm78Иначе благодаря за размерите! Hug

# 627
  • София
Ками съжалявам че се забавих с отговора  Blush а и да се поправя,че не са като кадифе а просто са много меки,ама то той като не ги хареса и не обърнах голямо внимание  Blush
Ето и размерите на н.46 - талия - 46см,ханш - 58 см,дълбочина отпред - 30 см,дължина от чатала 105см,дължина на външния ръб - 113 см, ширина на бедрото при чатала - 33см, ширина на крачола долу - 23см.Баща ми много ги похвали  Peace А мъжа ми е с талия 90 и ханш 100 и точно на дупето му стояха огромни и някак супер виснали  Joy А да и аз бях взела с дължина 32" че нали има различни дължини 

МамаБ,много ти благодаря Heart Eyes
Не мога да ги оправя тези мъжки размери и това е.Така като гледам мерките на мъжа ти,моя ще е за 46 номер май newsm78

# 628
kaloqnis2007 тези отговарят ли си на номера
[url][http://www.laredoute.fr/vente-2-tuniques-femme.aspx?productid=324132332&documentid=299108&categoryid=22904502&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16/url]

# 629
  • при принцесите
ако може мерки и на тези, размер 86

Ние имаме такива, 86,  зелено и лилаво, зимата ги купувах, но ми изглеждат абсолютно същите. Много съм доволна от тях. Деси е около 80см и навивам панталонките почти до джобчето (това с цветчето). Според мен са уголемени. Иначе на талията са 22-23см, дължината е 48,5см, а от чатала до долу са 30тина някъде Peace

Общи условия

Активация на акаунт