Laredoute.fr - Всичко за поръчката! - 68 - 3 седмици до голямото намаление!

• 56 015
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 645

ако може мерки и на тези, размер 86

благодаря

От тези панталонки взех за дъщеря ми още зимата(зелено и лилаво),много съм доволна,стоят много добре Peace!

И ние така - зелено и лилаво 86см. Доста са уголемени. Ще ги носим тази есен. Не стават за слабичко дете - ние сме така и ни седят като исулени, а но приятелка взех и им лепнаха, но те мн хухкавки и с памперс и ги пълнят на дупето. 86 става за след 24м.

# 646
Идвам от митница (София) ако Здравка, Камелия, Юлияна, Весела, Лидия, Десислава, Жанета четат тук  да бягат на митница за колетчета.
И да дам отчет за колетчето Simple Smile за неща които не са коментирани
тези сандалки са страхотни!
Взех кафевите, моя номер 38 и са ми ОК! Нахлузих ги веднага и сега потропвам в офиса с тях Simple Smile

....

Отговарят ли си на номера, можеш ли да премериш стелката? За тесен или широк крак са ?   bouquet

# 647
Мерси за отговора lavina  bouquet

# 648
vickey
Отговарят! аз съм с широк крак и са ми ОК! Дори се притеснявах за прасеца (4е ни е широчък  Embarassed) но всичко е наред! Сега премерих, стелката е 25,5 см.! Но по извивката на ходилото, дано ме разбираш.

# 649
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
момичета някоя от вас поръчвала ли си е тези потури...дали си отговарят на номера,и ако може някакви размери Hug
http://www.laredoute.fr/vente-sarouel-femme-tipster.aspx?product … 2&prodcolor=3]

Аз имам черни, номер 38 и ми стават дори са доста свободни, но имат връзка на талията за ругилуране

Лен, много е приятно за носене. Аз не съм много висока и като се качвам по стълби си дърпам крачолите
а какъв е материала ?

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 10:51 от ДейзиГ

# 650
момичета някоя от вас поръчвала ли си е тези потури...дали си отговарят на номера,и ако може някакви размери Hug

Аз имам черни, номер 38 и ми стават дори са доста свободни, но имат връзка на талията за ругилуране

а какъв е материала ?
55 % lin, 45 % coton.

# 651
  • До хладилника, който обичам

Някой беше поръчвал тази пола на Софт Грей?

Какви отзиви? За лято става ли и за тесен ханш ли е или и на широк стои добре? (да не става като камбана)?

И - не се заигравайте с цитатите. Можете да слагате по-малки снимки, нали? Цяла страница - цитати на две неща, цитат на цитата на цитата...  Tired

# 652
няма как да сложа по малка снимка защото самата снимка е линк...ако сложа снимка само после ще има питане за линк и пак ще стане със 100 цитата

# 653
  • гр.Пловдив
Момичета може ли линк кът тези детски джинси че не ги откривам.

# 654
  • Там....където всичко е възможно ....
didi_im благодаря за линка   bouquet

Някои питаше за еи тези балеринка http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-crochet-femme.aspx?prod … e&pagesize=16 аз си взех моя номер и не ми станаха.За по тесен крак са определено .Не мога да кажа ,че моя е много широк,но не оспях да ги обуя до края Rolling EyesИначе стоят много нежно Peace

AnSofi изобщо не съжаляваи ,че си взела гащичките и потничетата на друга цена,на тази цена са изчерпани номерата  Peace

# 655
А само аз ли имам и днес проблем и не мога да се логна?

# 656
Момичета,пуснах поръчка,но нещата още стоят в кошницата,а  суивито ги има налични като пусната поръчка и пише non factures.Какво да правя??? Rolling Eyes
И при мен е така....

# 657
  • Варна

Ето реална снимка на полата
Точно си е за лятото,даже леко прозира.Широка е  Peace

# 658
Някой да има тези номер 36 или 37:  http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8008973& … ue&ksource=-1

Всичко което бях сложила тези дни в кошницата е изчерпано. Егати  #Cussing out

# 659
  • София
Кафевите детски обувки вече ги няма, т.е. 22, 23 номер.  #Cussing out
Взех си поръчка от митницата, от 18. Всичко е тип-топ, само дънките Типстер са ми големи. Rolling Eyes Сега се чудя дали да ги продавам, или да си ги нося.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт