Laredoute.fr - Всичко за поръчката! - 68 - 3 седмици до голямото намаление!

• 55 946
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 660
  • София-Младост
И аз взех поръчка от 18.06 от пощата.
Къси панталонки
Много обсъждана блузка
Детски бански
Бански
и лот гащички

Да попитам дали някоя е поръчвала тези маратонки Найк? Номерата как вървят?

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 12:10 от Ала-Бала

# 661
  • БУРГАС
Може ли линк към полата на софт грей

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 12:00 от anita_anita

# 662
Мами писах на тези които може от тях да поръчам но вече втои ден чакам тговор и не получавм Thinking Thinking Thinking Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 663
И моята поръчка:

Моите са черни, 38 номер. Страхотни са! Много съм доволна Grinning
И едни бикини на точици за малката, но по-горе са коментирани.

И някой да има отзиви за тези? :

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 12:24 от ByTheWay

# 664
vickey
Отговарят! аз съм с широк крак и са ми ОК! Дори се притеснявах за прасеца (4е ни е широчък  Embarassed) но всичко е наред! Сега премерих, стелката е 25,5 см.! Но по извивката на ходилото, дано ме разбираш.

25,5 е стелката на 40 номер  Crazy Да не е 24,5 см?  newsm78 Иначе ми трябват точно за широк крак Simple Smile

# 665
  • Там....където всичко е възможно ....

Да попитам дали някоя е поръчвала тези маратонки  … 72;йк? Номерата как вървят?
Пише ,че трябва  да поръчаш размер по-голям от своя нормален размер  Peace

А ти от късите панталонки кой номер взе и добре ли стоят?

# 666
  • София-Младост

Да попитам дали някоя е поръчвала тези маратонки Найк? Номерата как вървят?
Пише ,че трябва  да поръчаш размер по-голям от своя нормален размер  Peace
Благодаря ти, това го прочетох, но исках преки впечатления ако някой ги е поръчвал.  Simple Smile
От късите взех 44номер...като ги видях реших че ще плувам в тях, но са ми добре. В талията леко свободни, иначе на ханша са ми добре. Един номер по-малко също биха ми станали. Но и аз не исках да са плътно по мен.

# 667
Момичета сега влезнах в Рембоисето, защото имах един ваучер за 19,35 евро, за да проверя да не би да е изчезнал, понеже не съм го използвала и мислех сега да го използвам. Съотетно вътре ваучера не е отбелязан и имам ето този текст, който с преводача нищо не мога да разбера
 ll n’y a pas d’echanges et de remboursements
Nous n'avons enregistré de votre part aucun retour et remboursement depuis 3 mois.
  Това някакъв проблем ли е, да не би ваучера да ми е изтекъл? Нали важаха една година.

Да си побутна питането, моля ви кажете какво означава този текст. Да не е изтекъл срокът за ползване на ваучера?

# 668
Момичета, кажете нещо за чаршафите, мекички ли са и изобщо заслужават ли си?   bouquet

# 669
Момичета сега влезнах в Рембоисето, защото имах един ваучер за 19,35 евро, за да проверя да не би да е изчезнал, понеже не съм го използвала и мислех сега да го използвам. Съотетно вътре ваучера не е отбелязан и имам ето този текст, който с преводача нищо не мога да разбера
 ll n’y a pas d’echanges et de remboursements
Nous n'avons enregistré de votre part aucun retour et remboursement depuis 3 mois.
  Това някакъв проблем ли е, да не би ваучера да ми е изтекъл? Нали важаха една година.

Да си побутна питането, моля ви кажете какво означава този текст. Да не е изтекъл срокът за ползване на ваучера?

Няма промяна  и сума за връщане.
Ние не сме регистрирали нито едно връщане или сума за изплащане от ваша страна в последните 3 месеца.

Това съобщение излиза всеки път, когато погледнеш в рембурсманта и нямаш нищо отказано. Т.е. най-вероятно ваучерът ти е изтекъл.

# 670
  • София
Преди време четох в една от предишните теми , че някоя мама е получила някакви юрганчета ,които се сгъвали много компактно и заемали малко място като са прибрани.Може ли да даде линк към тях , защото искам да поръчам

# 671
 Добре те от три мецеца не са ми връщали сума, но от преди тези три месеца сумите важат ли си?

# 672
На вниманието на МАРИЯ ЧОБАНОВА

На Пловдивска митница има колет за нея, но не могат да й го доставят, защото адресът е грешен.
Пише на колета:
ул. Димитър Кончев 5
Казаха, че няма такава улица в Пловдив..
Та ако някой се познае - да бяга да си взима парцалките  Mr. Green

# 673
  • София
Не съма пазарувала от половин година в Редута и сега ме е яд че съм изпуснала машината за хляб, ако някой скоро е успял да я поръча да пише с кой артикул от каталога на Ан Уейбърн  newsm78

# 674
  • Пловдив
На вниманието на МАРИЯ ЧОБАНОВА

На Пловдивска митница има колет за нея, но не могат да й го доставят, защото адресът е грешен.
Пише на колета:
ул. Димитър Кончев 5
Казаха, че няма такава улица в Пловдив..
Та ако някой се познае - да бяга да си взима парцалките  Mr. Green

абе оня ден на мен казаха Малина Чавдарова пак същия случай или не могат да разчетат текста  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт