Laredoute.fr - Всичко за поръчката! - 68 - 3 седмици до голямото намаление!

• 55 960
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 915
 TiredМи то от тия няма ни един номер Thinking

# 916
Момичета,какъв цвят точно е rose fonce Thinking?

# 917
Момичета ,  нищо не мога да си поръчам . Като ,че ли всичко е свършило  - каквото и да избера - винаги дава съобщение , че няма наличност !

# 918
и аз не мога да си вляза в коша Sad

# 919
  • София
Iпоред мен нещо като пепел от рози

# 920
Влизам си в коша, и кодче си слагам,  но бутончето Je valide mon panier НЕ РАБОТИИИИ #2gunfire Вече незнам в кой "телевизор" е проблема #Cussing out

# 921
Мислих да пускам поръчката си утре и влизам да сложа още неща в кошнищата и какво да видя!
От всичките 20 артикула, които си ги бях накликала само 1 яке намалено.Всичко останало с нормални цени.Какво им става на тез франсета не знам #2gunfire
Сега да изпразвам ли кошницата или да чакам пак да ги намалят?Ако трябва пак едно по едно да ги търся ми се отщява да поръчвам  Sick

# 922
И аз имах същия проблем, но се оправи. Peace Може би си променила няколко пъти цвета и размера на някои от артикулите си. Махни ги, направи ги, както искаш и пак ги вкарай. Дано това да е причината. newsm10 (за rosi bosi)

# 923
Влизам си в коша, и кодче си слагам,  но бутончето Je valide mon panier НЕ РАБОТИИИИ #2gunfire Вече незнам в кой "телевизор" е проблема #Cussing out
Явно не е в твоя телевизор, в предавателя е Wink Ти поне си влизаш в коша
Мислих да пускам поръчката си утре и влизам да сложа още неща в кошнищата и какво да видя!
От всичките 20 артикула, които си ги бях накликала само 1 яке намалено.Всичко останало с нормални цени.Какво им става на тез франсета не знам #2gunfire
Сега да изпразвам ли кошницата или да чакам пак да ги намалят?Ако трябва пак едно по едно да ги търся ми се отщява да поръчвам  Sick
Като рефрешнеш страницата не ти ли се оправя? Пробвай няколко пъти

# 924
Рефрешнах и се оправиха.Благодаря ви момичета!!!  bouquet
Ще я пускам да не вземе нещо да се прецака...

# 925
И аз имах същия проблем, но се оправи. Peace Може би си променила няколко пъти цвета и размера на някои от артикулите си. Махни ги, направи ги, както искаш и пак ги вкарай. Дано това да е причината. newsm10 (за rosi bosi)
Не става... какво ли не правих, вадих, слагах, рефрешвах, пръстта ми залепна на бутона F5, само на челна стойка не застанах. Тея франсета какво им става наистина #Cussing out

# 926
  • в страната на абсурдите
аз преди малко пуснах поръчка,но ми изкара нервите докато я пусна.страниците се зареждаха много бавно,неща ,които си ги бях набелязала снощи-днес няма и помен от тях.хората не спят!на поръчката ми от 25.06. са дръпнали парите.долу-горе след колко време ще дойде и аз като съм от малък град,а поръчката ми е над 2 кг.,къде ще я получа? newsm78 newsm78

# 927
Iпоред мен нещо като пепел от рози

marisshabouquet

# 928
Момичета, моля за отзиви за това яке
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-prix-mini-fille.aspx?produ … e&pagesize=16

Чудя се м/у 162 и 168!!! Аз съм 169, но понякога нали са уголемени дрехите, та голямо чудене се чудя.

# 929
Момичета, моля за отзиви за това яке
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-prix-mini-fille.aspx?produ … e&pagesize=16

Чудя се м/у 162 и 168!!! Аз съм 169, но понякога нали са уголемени дрехите, та голямо чудене се чудя.

Според мен 168, 162 най-вероятно ще ти дойде късо.
Аз съм 167см и 168 за блузи ми е идеално.

Общи условия

Активация на акаунт