Лятото дойде и СЕПТЕМВРИЙЧЕТО отива на МОРЕ

• 16 241
  • 224
  •   1
Отговори
# 120
  • София
На тати са буклите Laughing
Теди,ти толкова слаба беше,не вярвам чак гюле да си станала Wink

Аз започнах да стягам Стела за детската градина,че е пораснала и са и поомалели дрехите.В Метро са пуснали блузи,пижами,бельо и всякакви работи с принцеси и изкупих всичко де що имаше с принцеси,да се радва детето Laughing.За момчетата бяха с друг герой,но не помня кой.Ако ви трябват тичайте натам,не са лоши.

# 121
Вярка с теб неможахме да се видим  Cry То 4етири дни , докато се завъртиш и те свършили  Shocked Споко скоро ще гледам да дойда пак  smile3508 Ама тоя път няма да те изненадвам, 4е от изненади не се видяхме  hahaha
AAA... стига с тия изненади  Stop....че не можем да се уцелим у нашто големо село  Joy
Другия път да се обадиш още преди да тръгнете от Бургас  Praynig че много ми е домъчняло за вас  Sad дето вика Коко "мъчи ми се главата"  Joy
И на мен не ми се вярва чак толкоз да си се окръглила  Sick ти определно имаше нужда от няколко килца отгоре  Peace

Галя и на Коко всичко му е късо  Rolling Eyes като се скапа времето миналата седмица и не мога да намеря ни едни панталони дето да не са му 7/8-ми вече  hahaha и аз трябва да го оборудвам малко за есента, че ей сега ще свърши хубавото лято   Nature Sunny

# 122
Дзаааак! Mr. Green

Привет мили мои.Много се затъжих за вас,но пусто няма време да ви се обадя. Confused

Преместихме се в по-голямо жилище и си имаме баба(свекито),а и свекъра идва другия месец и ще с тук до края на декември. Crazy

Имахме малко спречквания в началото(тук е 3-та седмица),но се поизгладиха нещата вече.
Ние ходим на работа,а те се гледат през деня с децата и така,Даже сега ви пиша от работа и не мога да се логна нещо.
Много сте хубави по снимките:) Стелката е много сладка,Емили,Коко и мамите  Heart Eyes Гвен,бебока е много сладък   bouquet

Какво да кажа,биваме..сега ми е по-далеч до работата и не ми остава време за нищо.Още и не сме подредили като хората,че съм казала на свекито да не пипа нищо,че посля няма да го намеря.Искам аз да си подреждам.. и тя слуша. Peace

Холи е пораснала доста и само пред огледалото се сресва и конти и с на баба си токчетата ходи. Баба й казва,че е голям пипер от сега. ooooh!
И тук лятото е на свършване,та използваме всеки уикенд и ходим някъде на къмпинг,езеро или поляна.
На мен ми започва даскалото от 1-ви септ,а и на Ерик и така.

Друго не се сещам. Rolling Eyes Кажете вие как сте.Надявам се дечицата и вие сте здравички. Hug

Цунки и до скоро!  bouquet

# 123
Оооо, Холи се появи Grinning Здрасти, здрасти....направо се изгуби по фланговете .....

Аз мисля довечера или утре сутринта да паля моторите и да ида да си вида детето за два дена Grinning, че вече ми липсва много.... Rolling Eyes
Иначе нищо ново, не се оплакваме. Grinning

# 124
  • София
Честит празник,момичета!
Да сме здрави и засмени.

Ей,Джу,
радвам се,че се включи! Много цунки от нас!   bouquet

# 125
Честит празник!!!

# 126
  • София
Ааааа,изпокрихте се нещо!
Сигурно е от жегата!  Laughing

# 127
aaaa тука съм аз ....на работа...днес нещо е един луд понеделник  Mr. Green
ама вече е към края си работния ден ... и ще ходя да "разтоварвам"  Joy на обекта "счупена стая на К" Sick дето вика Коко  Peace
нещо от работа не ни остава много време и почти няма никакъв напредък с ремонта, а 15.09 чука на вратата  #Cussing out

иначе нищо ново...Калоян се гледат с бабата ...той беснее  newsm68...тя лудее  smile3511и се оплаква, че не я слушал  hahaha а мънечкия се е разглезил качествено и я прави "дива и щастлива" ...и така   #Shocked

# 128
Тук сме,тук сме...
При нас нищо ново. Крием се в къщи от жегите, вечер я до парка, я до някоя детска площадка и това е. Бяхме запланували в събота да ходим на разходка до Варна, ама  като ме хвана една Т, едно гърло, не мога да преглъщам от болка. Е, такова чудо още не беше ми се случвало. Посред лято Т и болно гърло. Всички им е жега, мен ме тресе от студ, завивам се, увивам се, все треперя. Днес вече ми посветна и не ме боли гърлото, ама сега пък хрема... аман таз година от болести. Не ми се мисли сега като тръгнем пак на градина....

Дано вие всички сте добре. Кажете нещо по-весело и ведро. Hug

# 129
Ами какво весело да ви кажа  newsm78

Ние нали с 300 зора , с #2gunfire в челото пратихме нашата баба на почивка с децата  Peace изкараха 5 дни и ги прибрахме ...децата доволни, освежени ...определено им се е отразил добре чистия планински въздух  Hug а бабата мълчалива  Sick изобщо не казва доволна...недоволна...хубаво или пък не  #Crazy
Чак вчера ... 3 дни след като са у дома вече  Thinking казала на мъж ми на брат му, че много хубаво било там, доволна била ... ама друг път май нямало да ходи, че Коко бил много палав и своенравен  Joy

Та така ...баба та дрънка  newsm44

Ще пускам май обява за баба под наем  Joy

Някой ако има някоя в излишък да свирка  Praynig

# 130
Хай и от мен! Имате много поздрави от Жорко Laughing
Слуша, играе, само дето не яде много.....може от жегата да е .
Аз много добре си починах на Дупница, за два дена само ,ама пак бива...мисля сега в петък пак да хода да ги видя юнаците с калпаците Laughing

Между другото днес не е толкова горещо, ама пък от утре пак ще пече цялата седмица....абе нека ,аз обичам да е жега, по-добре от студ,  Crossing Arms , че ей го лятото почти мина и ще ревеме после,че ни е студено пък.

Вярка, вашата баба бие просто първенството ooooh! не е истина просто, тя пък все едно не е гледала деца, егати...повечето баби и дядовци се изтрепват да са с внуците си ,а пък тя....аз например колкото по-дълго им давам детето да го гледат -толкова са по-доволни Laughing

# 131
Ами не еееее ...
мъжа ми и брат му ги е гледала баба им  Rolling Eyes
Криси навремето го наглеждаше майка ми ама вече я няма...свекърва ми и свекър ми са го водили 2-3 пъти за 5-6 дни на почивка  Peace
и сега нещо й е нанагорно като трябва да гледа малкия разбойник  Joy
сега налево и надесно обяснява как го гледа от ехееее 1-ви август чак...все едно от миналата година  hahaha

# 132
  • Стара Загора
Здравейте,
И при нас едно и също, Ники днес е на градина след две седмици почивка. Не искала да пуска баща си сутринта, но леля Ваня я взела да й помага със салфетките за закуската. Сега баба й трябва да я е взела, че баща й е на кормуване с мотор ooooh!
Голяма жега е и тук. На мен ми се ходи към Габрово, нещо ни е хванала носталгията за там, в събота за малко да тръгнем от Казанлък, но се отказахме.
Ники изяви мераци да остане при майка ми, но не я пуснах, ще видим в неделя може да я закараме, не съм се отделяла за повече от 3 дни и ще ми е трудно, има време да решим.
Тан, кофти е това с вируса, мъжът ми и той се опита да се тръшне, но се размина с малко кашлица и главоболие.
Офф, ставам че дребното обра всичко по пода, като прахосмукачка е нищо не пропуска да пъхне в устата.

# 133
Tанче, я дай девойката на баба  Peace щом и двете искат не се дърпай  Wink послушай патило  Joy
Хем на въздух, хем добре ще ви дойде да си починете една от друга  Hug дали 3 дни или повече все ще ти е криво ...ама се свиква... даже почва да ти харесва  hahaha а ти си имаш "забавление" с "малката прахосмукачка"  Joy няма опасност да скучаеш  newsm68

# 134
Здравейте и от мен!
И при нас е все едно и също. Даниела ходи на градина,а ние с малката се бавим.
Нищо интересно.
И аз от време на време давам децата на майка ми и баба ми,че иначе много ми идва.
Вярка и вашата баба е като нашата(свеки),само че друг модел,при нас е момента със сърденето.Хора разни.

Общи условия

Активация на акаунт