Лятото дойде и СЕПТЕМВРИЙЧЕТО отива на МОРЕ

• 16 206
  • 224
  •   1
Отговори
# 150
Къде сте бе девойки  newsm78

# 151
тука-тука   bouquet
Сутринта минах покрай нашата ДГ да видя действат ли   Wink и казаха, че от понеделник ги чакат малчуганите с удовослствие  Joy ама аз нещо почвам да се замислям  newsm78 дали да не го водим на работа понеделник и вторник аз и баща му  Rolling Eyes и да го пусна от сряда, че май ще му дойде множко отраз цяла седмица  Mr. Green след месец почивка  Thinking

# 152
  • София
На нашата ДГ са написали,че ще започнат работа когато прикючи ремонта Shocked,може и по Коледа да е.
Надявам се до 15 да са приключили все пак,ако не ще навстим баба Laughing

# 153
  • София
Галя,
в градината на племенника ми казаха,че ще отворят веднага след като приключи ремонтът. Минимум 2 месеца...оказаха се 4. ooooh!
Дано при вас да не стане така.

# 154
лелеле ...какви са те градини  Sick и на колежката миналата година им отвориха ДГ на 02.10  #Crazy сега пак са в ремонт до..... #Cussing out уж 15.09...ама ще видим  Rolling Eyes
а нашата я затвориха на 01.08 до 01.09 - и в понеделник са на линия....миналата година бяха дежурна градина цяло лято  Peace дано другото лято не ни излезе през носа  hahaha

# 155
  • София
А ми дано не се проточи много,защото Сме разделени със Стела от 2 месеца и вече ни е много мъчно.Остава ни още една седмица и си я прибираме,1 седмица съм отпуска,за да се гледаме и лигавиме Sunglasses,но....после не ми се разделя пак с нея.Тя също няма търпение пак да учи английски,а сега ще я записваме и на танци и също много иска да почва вече Laughing.
Сменили са цялата дограма вече,надявам се 2 седмици да им стигнат за останалото,но знае ли човек.... newsm78

# 156
Тука сте били ве  Hug Наща май от 08 ама още не се знае  Outta Joint
Вярка пускай си го , изобщо няма да му дойде в пове4е Peace
Емили само мрънка да ходи на градина, ама как Tired не ми се пуска в друга група, после пак да я местят----дълга и широка ще стане.
С тия ремонти направо се уливат, само се 4удят как да по4иват  #2gunfire
И аз много искам да я запиша Емили на английски, ама дали ще има незнам  Rolling Eyes
Ако и тая година не ги у4ат, ще я преместя  Naughty
 Миналата година, били много малки да у4ат  , некви ей такива, само ги лигавят  Crossing Arms
 Ако и тази година е така , ще я преместя  Shocked Аз и в нас мога да си я лигавя, искам да у4и  Peace
Незнам вие как сте, но аз мойта изобщо немога да я накарам да пише буквите  Naughty Напише пет пъти една буква и много се е уморила ве4е и неиска  #Crazy Ужас, направо съм потресена
На брат ми детето на нейната възраст, смяташе с трицифрени 4исла  #Shocked А, тая наща незнае 5 букви да напише #2gunfire

Вярка как върви ремонта  newsm78

# 157
  • София
Теди,ти ме разби Laughing
Не съм си и помисляла че на тази възраст букви пишат,че и да смятат.Тя Стела не говори правилно още,та какво остава да пише Laughing
Има време за тзя работа мисля аз.Сега нека се любува на принцесите Mr. Green
Иначе за английския в много градини мислят че са малки още от 1гр да учат и почват от втора.Но май не етака.Стела нали тръгна доста късно и фактически го учи 2 месеца,от който половината беше болна,по половин час им е урока и се научи да брои до 10 плюс  още някой думички,който аз не мога да разбера Party

Мацки,дайте едно списъче с рожденниците ни,че си дойде сптември Simple Smile

# 158
О, изобщо не е рано  Naughty
В никакъв слу4ак неказвам да пише по цял ден, но мисля, 4е по един 4ас може да седне   Peace
На 4 са бе Галка , децата на 5 смятат ве4е  1+1 , 1+2  Rolling Eyes Тя Емили А, Б и В неможе да напише  Stop

# 159
  • Стара Загора
И аз мисля че е рано за писане и смятане. Ники пише Н,П,Т, познава Е, З, Р, че са на баба, чичо, вуйчо и дотам. НИкой не я е карал сама си поиска да се научи. А до 5 има доста време може пък и да се научат. Ники също бърка някои думи още, на едно детенце Виктор упорито му казва Виткор. ПОвтарям й правилно да го каже, но не и не.
Я кажете за подаръци за дамите, какво измислихте. Аз взех една детска енциклопедия http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=23780&cat=167. От свекърите скутер, а от майка ми не съм измислила какво да е.

# 160
Незнам изобщо какво ще и взимам на Емили  ooooh!

Ще и взема една дъска да пише буквите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 161
Незнам изобщо какво ще и взимам на Емили  ooooh!

Ще и взема една дъска да пише буквите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тедо, я ми остави приятелката на мира  Rolling Eyes има време и за букви и за цифри  Peace и без това детството им е толкоз кратко  #Crazy не е нужно да им го "товарим" от толкоз рано и ние  Peace

Аз изобщо още не съм мислила за РД на малкия  newsm78 като гледам май ще сме още в ремонт даже  Sick то добре, че има цял месец...нали сме на края на септември  Mr. Green

# 162
Ето копирах от една стара тема, ама на Холи-Лоли го няма  Confused

Мацките

Стела - 13.09         
Емили - 26.09         
Холи  - 21.09       
Никол - 22.09         
Нели-Елина -
Юли - 27.09

Разбойниците

Жорко - 06.09.       
Бобо - 08.09           
Tано - 10.09           
Кoko - 29.09
Найден - 18.09

И новите попълнения не ги знам Embarassed

Последна редакция: сб, 30 авг 2008, 16:24 от dorotey's

# 163
  • Стара Загора
Holi е на 21.09

# 164
  • София
Нашите подаръци естествено ще са на вълна принцеси-Марипоса с крила,замък и ей такива,аз съм и накупила дрехи,маратонки.Другата седмица ще я водя да си избере каквото иска.
Аз преди малко разбрах,че любимата и учителка в ДГ е напуснала.Стелчето сигурно ще и е много мъчно,защото ходеше с кеф заради нея.Дано има нова,която е готина,защото тази която остава е малко странна и детето не я харесваше изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт