Лятото дойде и СЕПТЕМВРИЙЧЕТО отива на МОРЕ

• 16 245
  • 224
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Привет,момичета.
Използвам,че разбойниците спят,та да драсна някой ред.
Тук всичко е нормално....хората си купонясват. Свекърва ми дойде за 1 седмица и сега жената не е свикнала всяка вечер заря да има,дискотеката да думти през нощта и вика вчера:
 - Абе,Кате вчера и онзи ден да нямаше някакви празници?!
А аз:
 - Тук всеки ден е празник. Mr. Green
Такива работи... Laughing

# 91
Хи-хи абе купон си е на моренцето   bigdance2
И моята свекърва дойде за една седмица на гости, та я водихме на аква парка Mr. Green Голям купон  newsm62
Ние сме добре, аз я пуснах Емили тая седмица на градина, малко да си отдъхна  Rolling Eyes
Ама е позабравила градинката, неиска да ходи и само се пазари сутрин да не ходи  Tired ве4ер пък много ни заболява корема, с цел пак да не ходим на градина   Stuck Out Tongue Winking Eye Таквиз работи при нас Peace

# 92
  • София
Отпускарски  сезон.... и не пишете нищо. Crossing Arms
Ние сме добре. Много народ се изсипа изведнъж тук.... Crazy
Лудница настана. Mr. Green

# 93
Да бе никакви ни няма  #Crazy сутринта си мислех, че се попиляхме яката  Mr. Green

И ние сме ОК
Калоян е на бабина градина у Люлин  hahaha взимаме си го през 2-3-4 дни, че много се затъжва, а и в тез панели там май полудява повече от обикновено  newsm68 а и се е разглезил само за 4-5 дни гледане ...ама не е за вярване направо  #Shocked как ще го вкарвам в правия път другия месец не ми е ясно  newsm78 ама...това е положението  Joy

Криси се прибра от прехода по планините, доволен и освежен  thumbsup е беше и леко мърляв  #Silly ама това да му е кусура  Grinning

Ремонта е запецнал, че нещо не можем да се приберем пък камо ли да действаме  Sick а и дограмата с връзки ще е готова чак накрая на месеца  #Crazy та съвсем я овапцахме  Mr. Green

Аз съм на работа .... и така нищо интересно  Wink

# 94
 ooooh! Е, какво да пиша братче, то е егати тъпотията.....ходиме на работа, дремеме у дома и това е ..............Жори ще ми го доведат в петък и неделя го откарвам пък при нашите да се гледат до края на месеца.
Искам вече по-бързо да минава август та да излезна отпуск и да се порадвам по -качествено на Жорко Crossing Arms Не съм го виждала от почти 1 месец, само по телефона, сигурно е пораснал Rolling Eyes , скучно ми е без него и искам да си е пак при мене Rolling Eyes

А днеска е егати и тъпотията,срядата почти винаги е гаден ден, искам вече да си хода, хич не ми се работи Embarassed Чакам с нетърпение петък да си вида детето, сама това ми е в главата 8

Е, поне свърших миналата седмица нещо полезно-измих си прозорците и изпрах пердетата Whistling Whistling
А и нещо тези дни ми е едно такова никакво,трябва да ми идва, само ям newsm55  и се чувствам като  Animal Pig , даже съм надебеляла с 2 кила badscale   ooooh!

Това е, Crazy сори ,че ви позвах като кошче за душевни отпъдъци, ма малко ми олекна.  bouquet

# 95
Побууут
Какво правите бе хораааааааааа Grinning Ехоооо, замираме напоследък ooooh!

# 96
Еееедно и същщооо рааабооотття  Mr. Green

И за разнообразие днес се разправям със свеки  #Crazy запазила съм от утре хотел с храна с всичко да отидат с децата малко на въздух  Rolling Eyes а тя неще да тръгва и ми носи от 100 кладенеца вода  Shocked и направо накрая ще  #2gunfire гръмна или нея или сина й  Rage

Направо аман вече от таз баба лабава  #Cussing out ИСКАМ една под наем ...някой не дава ли  newsm78

# 97
Привет и от мен!
Цвети ми беше с температура няколко дена,но се оказа че е от зъби,но все още продължава да не спи спокойно,та и аз покрай нея.
Даниела ходи на градина,засега спря с ревовете и ходи с желание.
Правим ремонт на банята,довършвам си дипломната работа и ходим с малката по разходки.
Това е от мен.
Лек ден!  bouquet

# 98
Ще се включа и аз.
На мен ми е от известно време нещо много смотано, и не пиша, че да не развалям и вашето настроение.
Въобще цялата тази година ми е една черна, няма излизане от таз дупка... ама хайде по-весело...
Ние преди няколко дни се върнахме от Созопол. После ще ви кача малко снимки, ако ви се гледат.
Може би като за последно ще отскочим за още някой друг ден до Созопол в края на август и после м.октомври сме запланували една ваканцийка до Велинград.
Вярка, ми то аз да дойда вместо вашта баба, че щом е за хоцкане, първа съм. Mr. Green
Ние сега с Вики сме си в къщи, решихме август да не я пускаме на градина, та на есен с песен пак. И сега си се гледаме двете в къщи.
Ох, да ви кажа, мен тази мисъл за бебе така ме е обсебила, вече втори месец от как опитваме и не става. А аз нали хич не съм от търпеливите, искам щом си помисля и хоп - на секундата да стане. Та съвсем са ми потънали гемиите. Абе луда работа.
Ние преди година преключихме с ремонтите, поне мащабните, но още ме държи здраво. Като чуя за ремонт и лошо ми става.

Последна редакция: пт, 08 авг 2008, 14:43 от tan

# 99
Ей tan ти пък много бързаш ...какво са 2 месеца ...я почакай ....още 1-2 поне ...пък после "потъвай"  Joy
Ще стане споко ... щом искате, няма начин да не стане, само "настоявайте" с опитите  Joy стискам ви палци  thumbsup

Да бе и аз много обичам да хойкам  newsm44 и не мога да проумея как е възможно някой да ти урежда, да ти плаща и от теб да се иска само да "присъстваш" и ти да не щеш  #Silly

# 100
Малко снимки, ако ви се гледат:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=266765&pid=6828943

# 101
# 102
Е, каква е тази баба бе Вярка...много странно да не ще да ходи Shocked , да не би да нещо  щото с децата, да иска да си почива, пък като е с тях почивка няма нали знаеш Crazy

# 103
абе нашта баба е спец....   Rolling Eyes
Тя каза, че не иска да е само с малкия, че не можела да се оправи  #Crazy, да ходел и Криси да й помага  Praynig...то и аз съм по-спокойна като големия е с тях, че аз на него му имам даже повече доверие  Joy
А от Кристиан по-голям помощник здраве му кажи  hahaha той е № 1  Peace така, че не виждам какъв й е проблема  Sick ... по скоро Криси има проблем да търпи брат си и баба си 5-6 дена  Joy

# 104
...то бабата ни ако ви кажа какви претенции имаше ...ще паднете.... а пък сега като ги изпълних пък не ще да тръгва  Mr. Green
- да не е на морето
- да е близо до Сф
- да ходи и Криси
- да е с уредена храна
- да няма басейн, река, езеро ...локви   Joy
- да не е много високо в планината
- да има къде да се разхождат, ама да не е някой калдаръм, че ако падне малкия  #Crazy
- да има двор да тича Коко, ама да не му се кара никой  #Shocked
- да има какво да прави големия, че ако че му е скучно ще стане кисел  Sick
- да ги закараме и докараме
- ...... и вече не помня още колко ги измисли  Mr. Green и накрая сега пък не ще  Sad ама тоя път сина й май я  #2gunfire щото се обади, че утре ги товарим  Peace
стискайте палци  Joy е такова чудо нема със зор да те карат да ходиш на платена почивка и да се дърпаш  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт