ЮЛСКИ мами тръпнат вече, час по час се ражда бебче (тема 69)

• 13 744
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
  • София
За второто секцио... чисто любопитство..  Blush .на същото ли място правят разреза или не?

Аелиа, на мойто бебе просто не му се излиза. На баща си се е метнало.  Crossing Arms Аз съм родила още преди майка ми да разбере, че е в деветия...

# 151
  • Sofia
Честита принцеса на Майра stork-girl

Нещо много се разраждахте, направо взех да се замислям, досега ми изглеждаше мноооого далечен тоя момент.

# 152
  bouquet  bouquet  bouquetЧестито на всички мами!!!Да са им живи и здрави бебчетата!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 153
Да попитам мамите, на които им е правен генокологичен преглед много ли е гадно? На мен ми предстои евентуално в сряда и искам да знам какво да очаквам (поне доколкото може)

# 154
Лелее Честито на мама Майра,да и е здрава и красива малката Ноеми
Ми то започна на всеки два три часа и новина за ново бебче!Суперско!

# 155
Честито на Майра, да е жива и здрава малката госпожица и бързо възстановяване на мама

# 156
Честито на мама Майра   bouquet !!!!

# 157
Честито на мама Майра  baloni
Да е жива и здрава бебка
Бързо възстановяване на мама newsm10
И наздраве на тате   Drunk

# 158
Честита беболина с манекенски мерки на мама Майра! Да е здрава и кротка малката Ноеми!
Кой прогнозира, че следващото бебче ще е момиче?

# 159
  • София
Kisa05 Ще пуснеш ли пак снимките на котетата, че аз не съм ги виждала Praynig

# 160
Ау, колко  радостни новини! Честити бебенца на мама Лиана и мама Майра!

# 161
Супер! Честито на Майра!
Ще ида да видя не бяхме ли с еднакви термини..или беше Катчето или Мойра...  newsm78
Никой не ми обърна внимание на снимките пък. Добре че тая седмица съм ок с хормоните.  Laughing  Днес определено съмв се отприщила да ям.

# 162
аз съм ти обърнала, и съм установила, че чакаш момиче, и че не си надебеляла хич, и че кухнята е много готина.

а сега имам тъп въпрос: подуването на крайниците ми е ясно. Приличам на гризли в краката. Обаче при предишната бременност още в седмия месец и ръцете ми се подуха така, че трябваше да си сваля халката. подух се някак равномерно. А сега ръцете ми са идеални, а краката са неимоверно подути.  някой има ли представа на какво може да се дължи или да не търся причини?

# 163
ДеЩо, изглеждаш чудесно Simple Smile Видях ги, обаче толкова много новини се трупат и толкова много честитки, че вече губим ориентир за какво по-напред да пишем Laughing

# 164
  • София
Точно щях да пиша,Деси изглеждаш доста добре,моите крака са къде къде по-отекли Closeа за детенце нямам думи,ужасно е сладка пу..а и подаръка си го бива Peace

Общи условия

Активация на акаунт