ЮЛСКИ мами тръпнат вече, час по час се ражда бебче (тема 69)

• 13 735
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
А пък какви хубави имена имат двете госпожици - Андреа и Ноеми! Страхотно!   bouquet

Другата щерка не беше ли Ясмин?....упс, Аз разбрах, че става дума за момичетата на Майра, сори

# 136
  • София
Това е най-голямото бебче, родено досега! Да й е много послушна, щастлива и винаги здрава дъщеричката! Simple Smile

# 137
Брей,не помня коя каза,че днес вали дъжд от бебета,ама newsm68 newsm44 Майра,да ти е честита малката буболина!На теб бързо възстановяване! Дуци,това да ти напомня за стягането на редиците newsm53

# 138
  • София
А пък какви хубави имена имат двете госпожици - Андреа и Ноеми! Страхотно!   bouquet

Другата щерка не беше ли Ясмин?
Незнам, Андреа е на Лияна 85

# 139
Ехааа  newsm44 newsm44 ЧЕСТИТО НА МАМА МАЙРА и бързо да се възстановява

# 140
  • София
Иии, още едно бебчееее Hug Честито на Майра, да са живи и здрави!

# 141
  • София
Еее, колко хубаво, още една мама. Майра, честито! Да ти е жива и здрава малката принцеска Heart Eyes

Ние днес си капарирахме количката, че имаше опасност да ни я вземат под носа. А вчера я видяхме даже същия цвят в парка. Много е хубава Flutter  Взехме си и ваничка и остана само легълцето. Исках да ви питам, в тези легълца кошарки трябва ли да се слага допълнителен матрак?

Моят мъж тази седмица учи за държавен изпит и си е вкъщи по цял ден. Голям кеф е Sunglasses И през деня можем да ходим по разни задачки, докато уж почива от ученето.

Дуци, и моята госпожица последният път я измериха 3200.  Shocked Как ще ги раждаме такива гиганти Joy

# 142
Майра, ЧЕСТИТО! Да ти е здрава и щастлива малката Наоми  newsm51 family

Ама се започна едно раждане, а?
Пърли, Сакси ние нещо се излагаме  Joy Покрай нашите термини бебенцата валят, а малчуганите още се ослушват Whistling Уж ги гласяхме по-раничко да се появят  hahaha

# 143
Донка,аз в 7-ми месец,като вдигах кръвно ми изписаха Допегит,пих го около месец и сега съм добре.

# 144
  • София
Ауууу,още едно беб4ееееееее,познах,4е ще е моми4е,ей голяма вра4ка съм Laughing

4естито на мама Майра,по-бързо възтановяване и малката много да я слуша  bouquet

# 145
  • София
ЧЕСТИТА БЕБКА НА МАМА МАЙРА Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes СТРАХОТНО ИМЕ.
МНОГО ДА СЛУША И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМА Hug

# 146
Ивона и колежката й по стая ме успокоиха, че второто секцио е много по-неболезнено от първото. И по-леко. Дай Боже Praynig

# 147
Пърли, Сакси ние нещо се излагаме  Joy Покрай нашите термини бебенцата валят, а малчуганите още се ослушват Whistling Уж ги гласяхме по-раничко да се появят  hahaha

Майра ми писа, че днес си е било изненада Simple Smile Вчера е била на преглед и са й казали, че ще роди скоро и лесно - ама не, че ще е точно днес Laughing Така че изненади се случват, споко Simple Smile Пък и плановото секцио са си с предимство, то не се брои тяхното Simple Smile

# 148
Дуци, мислиш ли че наистина ще е по-безболезнено? Дано. мен пък майчето Филкова ми разправяше, че е по-болезнено, но възстановяването е по-бързо. което също ме устройва  Wink /тази съфорумка на 15 август се сетих коя е, ама не я е срам, вее си гъза по морето и изобщо не звънна/

Майра - честита дъщеря! Наистина е голяма и сигурно е много хубава! Много да сте здрави и двете!

# 149
Аелиа, аз като гледам ти си на 4 аз на 5.07 и в една и съща болница, и си викам дай да започнем да уговаряме бебоците да излизат определена дата и да сме заедно там Laughing...ако ставаше такааа щеше да е чудесно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт