ЮЛСКИ мами тръпнат вече, час по час се ражда бебче (тема 69)

• 13 726
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
За имената на зодиакалните знаци се използват латинските наименования.

# 121
Честито на новите мами, да си им живи здрави бебчетата и много да ги слушат Simple Smile

Пмалко се върнах от преглед, навън е адска жега.
Нашето бебе много е пораснало и доки е доволен Simple Smile, вече си имам и обменна карта за болницата, сутринта с майка ми пак прегледахме багажа, за да не забравим нещо и сега остава само да чакаме Praynig

Моите приятелки са много интересни като им се обадя още преди да кажа здравей и ми викат "какво стана да нямаме бебе?" големи сладури са. Покрай моите постоянни приемания в болницата горките са по наплашени и от мен самата

Бяхте писали за имената в предишната тема - брат ми е роден на Иванов ден и се казва Иван ( но няма и как двамата ни дядовци носят това име Simple Smile

За басейн аз лично не бих рискувала, колкото и да е чисти поддържан все пак си е опасно, точно сега и в това състояние не ми е до експерименти

# 122
Oле, това ще бъде най-бързо изписаната тема. Гаранция-Франция Wink

Имаме едно съседче Алекс - на около 4 години. Днес го гледа баба му и аз полудявам. Тая жена не спря да крещи по детето. Направо ме влудява гласа й. Добре, че м/у 2 и 4 имаме тих час в кооперацията, та млъкна малко..Ега ти неврозата!!

Остана ми само един непререден шкаф вкъщи - и то не е шкаф, ами чекмеджето на бюрото. Книгата ми също е към края си...Дали това няма да значи нещо  newsm78

Тия чаршафчета са от Пловдив, от санитарен склад но ми казаха, че ги продават и в София по аптеките. Ако ги няма, то в някой санитарен магазин със сигурност ще имат.

# 123
Oле, това ще бъде най-бързо изписаната тема. Гаранция-Франция Wink

Имаме едно съседче Алекс - на около 4 години. Днес го гледа баба му и аз полудявам. Тая жена не спря да крещи по детето. Направо ме влудява гласа й. Добре, че м/у 2 и 4 имаме тих час в кооперацията, та млъкна малко..Ега ти неврозата!!

Остана ми само един непререден шкаф вкъщи - и то не е шкаф, ами чекмеджето на бюрото. Книгата ми също е към края си...Дали това няма да значи нещо  newsm78

Тия чаршафчета са от Пловдив, от санитарен склад но ми казаха, че ги продават и в София по аптеките. Ако ги няма, то в някой санитарен магазин със сигурност ще имат.

# 124
Села_ви, до колкото знам и в домашна вана не е много препоръчително да се накисвме сега... newsm78

# 125
  • София
Ох, Инка, ще ме умориш, честно Joy Или е много горещо при вас, или си много бременна вече Joy
Да не се засегнеш нещо, бъзикам се най-доброжелателно Grinning

Преди малко четох в Майките за една съфорумка, която преносва, вече е в 41-ва седмица, а бебето минавало 4 килограма Shocked И направо ми призля, като си представя...да е вече август, а аз още да съм като слон #Crazy Олелееее ooooh!

# 126
Днес в 13.14 се е родила г-ца Ноеми на мама Майра, 3500 и 55 см newsm44

# 127
Майра, честито!!!!! Много бързо възстановяване, ти си свежарка попринцип, така че не се съмнявам! И много щастие на малката

# 128
Майра честитоооо!
Много радост и щастие да ви носи малката принцеска!
Ей суперско! Още едно бебенце!

# 129
Уау Simple Smile Честотооо, голяма изненада Simple Smile)))) Да е жива и здрава Ноеми!!!

# 130
Честито на Лиана85 и Майра! А пък какви хубави имена имат двете госпожици - Андреа и Ноеми! Страхотно!   bouquet

# 131
  • София
ЧЕСТИТА НОВА БЕБКА  newsm44
Много късмет на мама и бебка - двете госпожици Wink

# 132
  • София
Още бебенца  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44  ylinfant
Майра честита ти принцеса newsm30

# 133
Тамън си тръгвах от доктора и поемах към Ивона, когато получих смс-а на Майра Simple Smile
Моята девойка е 3250 по последни данни, доктора каза да й кажа да спре да пълнее Crazy Ама каквото такова, мога ли нещо да направя  33uu

Агата, това е много сладко Simple Smile

# 134
Ехеее, честита дъщеричка на Майра.
А малката Ноеми не е никак малка. Какви размери самоооо, готова е за баскетболистка.
Да са живи и здрави и двете.
Наистина имената на дечицата й са много звучни и оригинални.

Общи условия

Активация на акаунт