Искам да раждам вече

• 11 944
  • 202
  •   1
Отговори
# 90
  • Велико Търново
Този рожден ден се виждаше на лентичката и вчера...

На 13.06.2006 е родена Елисе Peace

# 91
  • Пловдив
A Дано!

# 92
стискам  палци да е днес

# 93
Милата...дано този път мине по-леко Peace

# 94
# 95
stiskame palci i leko rajdane  bouquet

# 96
  • София
Няма я днес Меган. А дано да е родила вече и всичко да е минало леко-леко.  Party

# 97
  • Бургас
Няма я днес Меган. А дано да е родила вече и всичко да е минало леко-леко.  Party

А дано  Grinning

# 98
Дано,дано Tired,ама съм си още туууууууууууууууууук. #2gunfire
А за спането-ако знаете колко е трудно да имаш и още едно малко говедце #Cussing out,дето или по цяла нощ да не спи,като миналата вечер-от 1.15 до 5 сутринта будувахме #Crazy...или спи ама става в 5.30 #Crazy (като тази сутрин)...Луднах вече.И другото сега е че се и разболях Sick...сополи,гърло...ама тоя път много труден излезе края Cry

# 99
  • София
Дано,дано Tired,ама съм си още туууууууууууууууууук. #2gunfire
А за спането-ако знаете колко е трудно да имаш и още едно малко говедце #Cussing out,дето или по цяла нощ да не спи,като миналата вечер-от 1.15 до 5 сутринта будувахме #Crazy...или спи ама става в 5.30 #Crazy (като тази сутрин)...Луднах вече.И другото сега е че се и разболях Sick...сополи,гърло...ама тоя път много труден излезе края Cry
Доста гадничко, имайки предвид какво неспане те чака след това Tired! И се стягай да оздравяваш, ей Wink Ill smile3545 smile3543  costumed050 Аз продължавам да стискам палци и да следя развоя Hug

# 100
Ами аз здрав тренинг имам ooooh! ,защото Елисе има проблеми със спането откакто се е родила ooooh!.Натежа ми вече последните месеци от бременноста...станах доста изнервена #2gunfire.Иначе до преди това нямах проблем,излязох куча марка Sick.Смятам че ще издържа още някоя година така Thinking...само да излиза бебаааааааааа

# 101
Извинете ме за невежеството, но защо след като е преносено детето не слагат майката на системи, за да предизвикат раждане? Въпросът ми е към всички майки. Питам, защото при мен и двата пъти ме сложиха на системи 10 дни преди термина. Имах разкритие от около 3-4 сантиметра, имах и прокървявания първия път, а втория - няколко дни ми изтичаше леко кафеникава слуз (въпросната тапа). Гинеколога ми преценяше, че децата са вече достатъчно големи и ме приемаха за планирано раждане, без да имам болки. И в двата случая родих за около 4 часа. Да не би да се окаже сега пък, че не е трябвало ...
Меган 79, пожелавам ти успешно и леко раждане, и здраво бебче!

# 102
Извинете ме за невежеството, но защо след като е преносено детето не слагат майката на системи, за да предизвикат раждане? Въпросът ми е към всички майки. Питам, защото при мен и двата пъти ме сложиха на системи 10 дни преди термина. Имах разкритие от около 3-4 сантиметра, имах и прокървявания първия път, а втория - няколко дни ми изтичаше леко кафеникава слуз (въпросната тапа). Гинеколога ми преценяше, че децата са вече достатъчно големи и ме приемаха за планирано раждане, без да имам болки. И в двата случая родих за около 4 часа. Да не би да се окаже сега пък, че не е трябвало ...

Какво значи - да се окаже, че не е трябвало??!! Shocked - нали децата са здрави, добре са? -  чак ми се струва, че форума вреди на някой хора Wink  Crazy

# 103
  • София
Нали дечицата са ти живи и здрави, това е важното! Лекарят преценява състоянието на майката и бебето и начина, по който трябва да се процедира. Моят доктор ми е казвал, че до 2 седмици след термин даже не е преносване, а се нарича пролонгирано (удължено) износване. Както казах това се преценява по състояние на водите, бебето и т.н. Не може да е еднозначно за всички...40-те седмици на бременността са приблизителен ориентир. Ако се сложи системата, а майката не е готова за раждане, нито плода да излиза, се получава ефекта на даването на газ при пусната ръчна спирачка.

# 104
Тук имат доста по различна практика Peace,и до голяма степен са прави.Ако имаше проблеми  и мен досега щяха да ме предизвикат.Но аз съм добре,супер бременност,нямам изтичане на води,смеси и т.н.Тапата пада в следсвие на туширането в понеделник Laughing...иначе нямаше да е видя и нея... Joy
Просто искат всичко да стане колкото се може по натурално Wink...за мен правят изключение с предисвикването...иначе една холандка си знае-2 седмицu ooooh!...и хич не го правят на проблем..манталитет newsm78

Общи условия

Активация на акаунт