В корема ОКТОМВРИЙСКИТЕ бебоци радват мама със кълбета и подскоци!

• 14 299
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
Изписаха ми "Магнерич" и "Папаверин". Три дни лежане и после ставам, ако всичко е наред. Ако не...ще видим тогава. Дано е наред де.

# 91
  • София
Ето ме и мен  Grinning
Записах се на консултации в Тина Киркова при д-р Гергов. Някой ако има някакви отзиви за него да пише,че чета доста противоречиви мнения из форума  newsm78
Всичко ни е наред,обиколката на главичката е 59мм ииии май само това запомних. Аааа да и се е обърнал с краката надолу и явно затова търча през 20 мин до тоалетната  Laughing
Доктора каза, да спирам магнезия,нямало никаква нужда в момента,както и витамините. Хемоглобина ми е 120,така че засега съм наред  Blush

# 92
  • София
Сисилия, радвам се, че си се записала на ЖК и си се видяла с твоя малък мъж!
Честно казано не аз лично съм чувала изобщо хубави неща за Гергов!

# 93
  • София
Сисилия, радвам се, че си се записала на ЖК и си се видяла с твоя малък мъж!
Честно казано не аз лично съм чувала изобщо хубави неща за Гергов!
Ох,извинявай,ама не те разбрах  Embarassed Чувала ли си или не  хубави неща за него?  newsm78

# 94
  • София
Ей, Сесилия, хемоглобина ти е бомба  Simple Smile
Тоя доктор не съм го чувала и не мога да ти помогна.

# 95
  • София
Здравейте момичета!
Честичко ви чета, та да не помислите, че шпионирам Wink Аз съм от ноемврийките, но ми е любопитно как сте вие, които сте по-напред с материала.
Лека вечер!

# 96
  • София
Сисилия, извинявай, аз не съм се изразила както трябва, просто днес не съм в час изобщо! Исках да ти кажа, че НЕ съм чувала хубави неща за този Гергов!
iveto_11, ти какво си мислиш, че ние не надничаме в други отчетни  hahaha съвсем нормално, искаме да знаеме какво можем да очакваме в по - напреднал етап от бременността! Желая ти лека бременност!

# 97
Здравейте мацки  Hug
Как сте в тая жега  Crazy
Веско днес се сдоби с басейн за вкъщи, при което беше голяма радост и цяла вечел се опитва да финтира всички, за да се докопа до водата. Резултата са два чифта мокри обувки и безброй много мокри дрехи  Crazy
Също така баща му се справи много успешно с майсторенето на пясъчника - остава утре да се боядиса и след това напълни с пясък. Обаче много мераклийската и с много любов го направи таткото - ма той така е във всичко - като се съди по децата  Whistling
На мамите с контракции мога само да кажа да се пазят и всичко да е наред  Praynig
Някой беше писал, че минава на гинипрал. Предполагам, че е изписан в комбинация с едни други хапченца, тъй като предизвиква сърцебиене.
По темата за градския транспорт не мога да взема отношение. Знам само, че докато следвах и ми се налагаш да минавам маршрута Надежда - Студентски град, някъде около Централна гара се роди твърдото ми намерение да стана шофьор и да имам кола  Mr. Green
Относно докторите в черните и белите списъци има много отзиви и е хубаво да се прочетата мненията на мамите, които са се сбъсквали с тях.

# 98
Сесилия, радвам се че всичко е наред с прегледа в Тина Киркова. Не съм чувала за д-р Гергов но това не означава, че не е добър лекар. Аз съм при д-р Петров и за сега съм доволна. Ако изкаш мийе някои път да се срещнем там като ходим. / май ти бях писала това /. Лека вечер на всички!

# 99
  • София
Манана, аз съм с Гинипрала  Mr. Green Да, с хапчета против сърцебиене ми ги изписа.

# 100
# 101
  • Велико Търново
Лека нощ на всички Simple Smile Днес се бях заканила да почета доста след работа за изпита, ама минах само 7стр Sad Уж не кой знае колко натоварено в офиса, ама пак ми е уморено  Tired , ще пробвам утре да се скатая и да почета и през деня, че... Сладки сънища Simple Smile

# 102
Добро утро на всички дами-мами! smile3525 !

Забравих колко е хубаво да се става рано сутрин. Всъщност станах, за да направя безопасен плаж, но то пък съвсем няма слънце и е преваляло снощи, уви! Е поне ще мога да си свърша домашната работа по хладничко Simple Smile! Cappucino, моя съвет е да пропуснеш Джулая тази година, дано се почувстваш по-добре през почивката. Наистина е добре да си вземеш болничен, много да се пазиш! Praynig
Това с флуорозата е наистина обезпокоително... Разпратих инфото до всички мои познати с дечица в детски градини, имат право да знаят!
 Весел и прохладен ден !  bouquet

# 103
  Добро утро и от мен Heart Eyes!!!
 Момичета,за да не ви болят опашките променете стойката си като седите,така че натоварването да не е върху нея,защото наистина много гадно боли.Мен пък така ме боли чатала,че направо умирам,особенно при рязко изправяне или забързване на крачката.
 Прочетохте ли как една мама родила в трамвай 8,линейката дошла след 4 минути,но тя не я дочакала  Joy.Егати раждането за 4 минути,ама е 6-то подред Shocked.
 Мен така ме мори жегата в офиса,в мойта стая е като в парник,вара се бавно в собствен сос по цял ден.Купих си малко вентилаторче да върти въздуха,но резултата е,че днес ужасно ме боли гърлото и едвам преглъщам.Направо незнам как ще се издържа още един месец там,в къщи ми е прохладно и приятно,ама ме е срам да помоля да си работя от вкъщи.Аз открих как да се наспивам,след 7 часа вечерта не слагам нищо в уста да си тормозя коремчето и после си спя като бебе във всички посоки.Това се оказа най-добрия вариант от всички които съм пробвала,плюс малката възглавничка под корема,иначе ми е тежко,пъшкам и се въртя като парен локомотив.
  Айде да спирам,че станах досадна Embarassed.Лек ден ви желая и само на сянка Naughty!!!

# 104
Добро утро, момичета! Хубав ден ви пожелавам!
Сисилиа, радвам се, че прегледът ти е минал добре.
Аз също снощи гледах по новините за жената, родила в трамвая  Shocked Ужас, като си представя шашнатите пътници и "хигиента" в превозното средство.

Черпя ви едно сокче за прохлада

Общи условия

Активация на акаунт