Отговори
# 120
Здравейте и от мен!
Днес от рано е горещо в Пловдив.Как ще я караме натам не знам.Колегата каза,че се киснем в собствен сос и това си е точно така-дано поне да топим мазнинки.
Прави сте за басейна,насила няма да си търся неприятности.Може да отида само да си попека кълките,че съм като сирене и да пия нещо на ръба на басейна.А и малко разнообразие от пловдивския прахоляк.
Ина,Хашимотото уголемена или намалена жлеза беше?Хубаво правиш,че се следиш толкова изкъсо.Моята ендокриноложка много ми говори по този въпрос,особено в нашето състояние е добре да се следят хормоните.Като бях ученичка нещо ми бяха казали да не поемам йод,сега гледам ,че в Матерната има.И аз не знам вече.
Сиси,хубави снимчици.Така ми се ходи и на мен някъде за разнообразие.
Айде лек ден от мен!

# 121
Благодаря Zorri, тъкмо разглеждах други теми, за да намеря инфо ! Ще посетя най-накрая тия прословути лекции Laughing. Жегата започва да става непоносима, трябва да ходя до АГто дами вземат кръв и урина за редовните изследвания! Трябваше да отида сутринта ама се наложи да чакам тука някакви майстори, че ни се развали аспиратора... Sad Сега ще се потя...дано не ми прилошее втва ДКЦ като предния път!

# 122
Привет!
Пуканка, много полезен линк, не съм предполагала, че е възможен и такъв проблем! Ако може Никози да коментира темата, май не се е появявала тия дни, но сигурно чете редовно   bouquet
Сиси, много хубава разходка, особено ми хареса онова ресторантче на Босфора  Peace
Успешно справяне с горещото желая на всички! Отивам пак да лягам, но днес вече се спускам и по малко да пошетвам, значи съм на оздравяване  Laughing

# 123
Здравейте мами сладурани   bouquet на мен все не ми остава време да пиша  Laughing но скоро ще се присъединя към отбора на редовните посетители  Sunglasses
Сиилия аз също съм в Тина Киркова  Simple Smile разпитах за доктор Гергов и ми казаха че е много добър и има няколко родили мами доволни от него  Hug просто той не е привърженик на пиенето на витамини  Thinking и на мойта приятелка не ги е предписал Simple Smile
Приятен ден на всички мами сладурани  Sunglasses пазете се много Simple Smile

# 124
  • София
Пуки, за тази флуороза чух за пръв път от един репортаж по новините за провеждане на такава профилактика без знанието на родителите. Никой няма право да дава лекарства на деца без знанието и съгласието на родителите, още по-малко да си прави научни експерименти. Аз за сега не приемам флуор и се ослушвам да видя доки дали няма да не накара да го пия, но нищо не е казала до сега.  Whistling

Съни, пропуснала съм да гледам за раждащата в трамвая. Ама тя към болницата ли е отивала или от началото на раждането до финала са минали 4 мин? Щото би било доста откачено да тръгнеш да раждаш и да се качиш в трамвая.  Rolling Eyes Представям си какъв шок е боло за пътуващите. Който татко се е скатал да не присъства на раждането на собственото си дете, сега нищо не му е било спестено.  Mr. Green То пък поне да се настрои човек психически. А не перфорирам си билетче и междувременно на съседната седалка се извършва родилен процес.  #Crazy Ох, извинявайте за простотиите, то на никой не му е било смешно в тази ситуация, но звучи абсурдно. Аз се учудвам, че не го е оставила бебето в трамвая.  #Cussing out Ама те и животните не си зарязват така малките. После ни обвиняват в расизъм и дискриминация. Аз ли съм виновна, че са егати нелогичните същества  #2gunfire

Криси, споко, всичко му е наред на бебо!  Peace

Адина, къде се губиш?

Мими, нали знаеш – луд умора няма.  Mr. Green Мен ако не ме бяха тръшнали да лежа сигурно и аз като теб още щях да хвърча по работа. Абе, пазете се ,момичета!

Сиси, разгледах ти снимките от Истанбул...върна ме в 2006г. когато с мъжа ми бяхме там 4 дни. Много красиви неща има за разглеждане.  Simple Smile

Светли, тоя болничен надали са ти го дали с цел да си изчистиш къщата.  Naughty Сега ще почиваш и ще си правим компания.  Simple Smile Аз също си мислех, че ще полудея сама в къщи, но сега в тия жеги не се изкушавам и не ми се излиза.

Снощи тъкмо щях да заспивам и реших да сменя позата от пълно ляво на пълно дясно ... и уж не се обърнах рязко....усещането беше ужасно. Едно такова като разтягане и разпъване на вътрешностите и една тежест в корема  Sick така се уплаших, даже не можех да разбера какво става. За пръв път ми се случва. И  като поотмина легнах на ляво и не мръднах до сутринта. Случвало ли ви се е?
Иначе като се обръщам бебка се стича в долната част и се понамества  Laughing Като човечетата във вода в онези химикали едно време. Joy

Кой от вас пие Гинипрал да сподели как му действа?

# 125
  • София
Здравейте мацки!
Да ви кажа здрасти, щото мисля да избягам от работа.
Просто ще заспя и ми е адски топло.
За ТСХ-то - аз имам Хашимото и пия 150 и 175 Л-тирокс
като ги редувам през ден. Дозата е много висока и в тези жеги ми е адски зле.
Сиси - много хубви снимки!
Светли - най-добре да си почиваш. Чети си книжки или гледай филми.
Хайде толкоз от мен, че мозъкът ми е мек и не мога да родя нищо смислено  Laughing

# 126
mylili , и на мен ми се е случвало такова разтягане все едно нещо ще се скъса едва ли не, обикновено при резки движения и то ми се случва от месеци насам.Гледам да съм по-забавена като се обръщам или ставам, клякам и т.н. А за мен това е доста трудно защото съм си малко джаста праста, като седна до някой в градския и той подскача от уплах  hahaha

# 127
Хм... не сме обсъждали май една такава... задръстена тема  Confused
Има ли и други като мен, които да ги мъчи запек и как се справяте?

# 128
  • София
Барабина, моите съболезнования  Mr. Green Аз вече се бъзикам че като тръгна да раждам ще помоля да ме позакърпят и отзад  hahaha То хич не ми е смешно иначе.  ooooh! От самото начало ми дадоха Дуфалак, но трябва да се пие системно, за да има ефект. Не се привиква към него. Обаче аз все още се опитвам да използвам конвенционалните методи - много вода и плодове. Понякога няма успех. И по-малко суха храна. Ти как се бориш? Уж проблем изчезвал след раждането, ще видим.

# 129
Здравейте момичета!
Нямаше ме за известно време .Бяхме за няколко дена до Девин и близките пещери.Не съм ви чела ,сега ще си наваксам и ще пиша по-късно.  Hug

# 130
За раждащата в трамвая от вас чувам, ще остана без коментар но ще поровя за инфо в нета.
Радвам се че ви харесаха снимките Hug
За запека - аз се лекувам с плодове повече, черешите ми действат супер Peace

# 131
Момичета, следя ви! smile3548
Не мога да пиша че имам гости: Мама, Тати, Свеки и Свекър. Занимавам се с тях по цял ден. Вчера така ме измориха, бяхме на един Shopping Center, та още ме болят краката Sad . Но за сметка на това се обзаведох с един бял бременен панталон, едно потниче и съм супер щастлива че намерих най-края нещо по лятно да ми хареса. А за бебчо направих голям удар, купих 6 (2комплекта по 3броя) бодита с къс ръкав, един комплект струваше 1.99€  Sunglasses

За досаждането на родителите е наистина понякога много дразнещо и в моя случай примерно това не трябва да ядеш, това трябва, обличай се, отиди си легни, ама пък сега много им се радвам на всички се се грабнаха и дойдоха на 1600км. И както Адина каза да им се радваме докато можем, че един ден ще ни липсват.

За спането и аз не мога да спя, не че се въртя ами като стана до 00 и после не мога да заспя отново и така примерно от 3 до към 6 съм будна, вече моя мъж се майтапи с мене и ми предложи да ставам да правя баница онзи ден. Обаче пък снощи така спах като заклана, просто бях много изморена от обиколки по магазините. Това с не спането си го обяснявам така че като не правя нищо по цял ден не се измарям и затова не ми се спи.

Пуки, кажи името (или дай линкче) на това филмче за матката, много ще ми е интересно. Все още се опитвам да намеря от някъде In the womb.(не мога да свалям нищо от тука)

Ох, четох пак сме много момичета с контракции (аз все още получавам от време на време), надявам се че всичко ще е наред с нас. Стискам ни палци. Почивайте!

Хммм, запек ами не знам ама при мен нещата са на 2-3дни, ама не мога да каза че е запек. Аз бях открила че като пия магнезия на гладно повлиява на твърдостта, а и пишеше в противопоказанията му (при предозирване).

Това е от мен момичета, ще ви следя и ако имам време ще пиша.  Hug

# 132
Барабина, моите съболезнования  Mr. Green Аз вече се бъзикам че като тръгна да раждам ще помоля да ме позакърпят и отзад  hahaha То хич не ми е смешно иначе.  ooooh! От самото начало ми дадоха Дуфалак, но трябва да се пие системно, за да има ефект. Не се привиква към него. Обаче аз все още се опитвам да използвам конвенционалните методи - много вода и плодове. Понякога няма успех. И по-малко суха храна. Ти как се бориш? Уж проблем изчезвал след раждането, ще видим.
Мерси, "колежке"  Mr. Green Да ти се връщат съболезнованията  Laughing
Уф, как се боря... Прилагам всички бабешки рецепти, които съм чула. Сутрин пия топло мляко с мед, наблягам на плодовете и зеленчуците. Уж гледам да избягвам сухите храни, ама на работа не винаги ми се ходи по тия жеги да търся салати или супички. А, ако не забравя, вечер си накисвам няколко сушени сини сливи и сутринта им изпивам водата, а по-късно изяждам и сливите. От тях май има най-голям ефект. Иначе и на мен ми препоръчаха Дуфалак-а, ама аз съм малко като магаре на мост като стане дума за лекарства и още му се дърпам. Между впрочем, лекарят ми изписа едни свещички, Eva Qu, подходящи за бременни. Трудно ги открих, защото са скъпи и не навсякъде ги зареждат. Но има полза от тях. Знам, че имам вариант, ако работата стане много "зор".

# 133
Здравейте момичета   love001 .
Аз си ви чета редовно,но рядко пиша и мисля да стана по активна.Утре имам час при Врагалева в Фемина да видя бебчо,че 1 месец вече от както не съм го виждала Weary.
inа искам да те помоля да ми сложиш на първа страничка Шейново и името Кристиян благодаря ти предварително Peace
ssissi много са ти хубави снимките искам и аз на почивкааа  newsm45

# 134
  • Варна
Ванче, от Колибка ком изтеглих общо 4 филма, касаещи бременноста. За съжаление имена не помня, затрих филмите като ги изгледах. Бях видяла имената им в някоя съседна отчетна тема. Ще поровя с търсачката и ако излезе нещо, ще ги напиша.

Общи условия

Активация на акаунт