Умопобъркваници и мистерии-23

• 52 092
  • 1 707
  •   1
Отговори
# 1 500
Разгледах бележката, не съм я приложила никъде, не съм използвала диаманта , 3-те карти и топчето и аз.
=============
Появи ми се някакъв извънземен?!

# 1 501
Диаманта се слага на стената във второто помещение на пещерата и тогава отваря врата като отидеш в дясно от къщата. Там има робот и цъкаш в ляво от него, за да идеш да вземеш и жълтата карта. После цъкаш на левия крак на робота, долу при стъпалото и там е за топчето. Светна една зелена лампичка и сега какво?

# 1 502
На дргия му крак се слагат картите, но в какъв ред не знам. Наредиха се сами.

# 1 503
  • София
И при мен светна зелено, ама после - тишина.  Joy

# 1 504
По бележката разбрах Червена синя зелена и жълта. Картинката и цвета и като ги съединих по таблицата се получиха числа от 1 до 4 и така разбрах в какъв ред. Излязох без да ми подсказва никой, явно днес ми е ден Hug

# 1 505
Аз не мога да намеря жълт ключ  newsm78

# 1 506
На бюрото в горното чекмедже, като го отвориш, горната страна в ляво е ключа, а в горна дясно имаше нещо друго.

# 1 507
  • София
По бележката разбрах Червена синя зелена и жълта.

Това и аз го схванах, ама къде се слагат на десния крак не мога да разбера.  Tired

# 1 508
Маги, в чекмеджето е, където беше костенурката, но в ляво горе кликни.
Моите карти изчезнаха... Няма да я рестартирам, явно робота ще трябва да се задейства ...Пишете какъв е края, Бейб.

# 1 509
За тази игра нямам думи, защото няма инвентар  #Crazy http://www.doodoo.ru/games/3963-1-game.html

По бележката разбрах Червена синя зелена и жълта.

Това и аз го схванах, ама къде се слагат на десния крак не мога да разбера.  Tired
На стъпалото кликай.
Инка той робота май излиташе, защото побързах да напиша и не видях  Blush

# 1 510
  • София
Сложих ги и литна в небесата, докато се усетя.  hahaha

# 1 511
  • София
За тази игра нямам думи, защото няма инвентар  #Crazy http://www.doodoo.ru/games/3963-1-game.html

hahaha hahaha Joy
Оляха се ....  Joy

# 1 512
Писна ми да обикалям и заредих тази http://www.doodoo.ru/games/3964-gurine.html. Днес наистина се оляха с нови игри, сигурно няколко дена няма да пуснат нова  Rolling Eyes Та имам много неща, но се чудя как да сглобя масата, защото ми дава дъските и после картинка с пироните и чук, но нямам чук. Имам Ябълка, нож, пирони, чаша, използвана отверка, използвана брадва, лампа и Нещо като топлийка(но е огромно и може и да е шило  newsm78).

# 1 513
  • София
Аз отивам да пирувам, а като се върна - ще ви изчета писанията.

Пийте по един коктейл .....  Blush

# 1 514
На играта на Бейб съм. Имам: ябълка, нож,брадва, дъските са нарязани, лампа, стол, чаша , книги. Взех нещо черно-зелено от прозореца, като сложих стола.
===========
Приятно празнуване ,Инка! Да получиш много  желан подарък! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт