Умопобъркваници и мистерии-23

• 52 476
  • 1 707
  •   1
Отговори
# 165
А ТАЗИ играна ли е?
======================
Имам четка, въже-използвано, ключ, камък,хвърлих го върху онова върху къшата- даде ми нещо дървено, лост-отворих с него едни саркофаг и взех червен камък.Имам нещо като свирка и свещ.

На мен в прозореца на играта ми зарежда зелен фон.

# 166
  • там където ме зове сърцето!!!
_baby, аз я заредих повторно итогава ми даде старт!

# 167
Заредих играта и на Непоправимка.
Вив, откъде взе това синьото и как запали свещта?
Лоста е в началото на входа, когато слизаш с въжето , веднага в дясно има камък, зад него е.
Запалих свещта в лавата.

# 168
Мерси Вивка, заредих я. Ми то това от любимите ми игри  Hug
Аз лост не намирам. Какво представлява?

Не мога да хвърля камъка там над къщата  #Crazy

# 169
Мерси   bouquet
Там където е статуята , един ход на ляво има едни като мравуняци (мале , че го обясних )светиш със свеща в дясната дупка и ти дава това синьото , намерих и морков (там където слизаш по въжето  , копаеш с лопатата )

# 170
Ни лопата имам , ни статуя?!
АААААААААА! Ми то имало стрелка нататък, ама кой да види...
Сложих там червента топка и ми светна , има място за нещо петоъгълно.
==============
Намерих и статуята.

Последна редакция: сб, 28 юни 2008, 15:22 от Сапфира

# 171
От къде взе лопатка и къде е статуята

# 172
Сапфира , там където сложи червения камък(има два камък (дано не бъркам , че моите не се виждат вече , защото имаха дупки и ги отключих с ключът , който бях взела в началото -с него 3 камъка отключих и не ми е активен вече) , един ход на дясно има камък с едни рисунки -въртях ги и ги комбинирах  Blush и накрая камъкът се мръдна зад него е тази статуя с протегнати ръце (чудя се с какво да ги запълня  newsm78 Mr. Green )!Това дървеното дето прилича на гребен е ръчка , която се слага отляво на купата , която е зад лавата , от дясно не съм открила какво се слага   Blush

# 173
Лопатата се получава като се отключи левият камък за , който предния пост писах , там с камъка стрелях по средата на едно като топка и ми се отвори дупка към небето  Mr. Green
Дазох морков на заека и той ми показа къде да копая има някакъв вход, но не мога да го отворя Sad

# 174
Как да взема лоста? Мятам камъка и нищо не се случва.
Не ми дава да копая при шумата, където се слиза по въжето  newsm78
Нямам червено топче  Rolling Eyes

# 175
Лопатата се получава като се отключи левият камък за , който предния пост писах , там с камъка стрелях по средата на едно като топка и ми се отвори дупка към небето  Mr. Green
Дазох морков на заека и той ми показа къде да копая има някакъв вход, но не мога да го отворя Sad

Входа се отваря с лост, мерси за предните обяснения.

# 176
Изкопах моркова и пратих заека да копае дупки, но с камъка не мога да се оправя. Метнах го само в пещерата на един друг камък и се показа друг камък и не го обясних много добре, но ... обедня ми речника  Blush
Та къде точно трябва да хвърля камъка над къщата?

# 177
Камъка го хвърли на покрива на къщата където са кръстосаните перки ли са какво са незнам, малко под тях в кръга
И на мен ми обедня речника с тая игра

# 178
Малеее, че съм заплес , мислех , че лоста не ми е активен , влязох в отвора и минах през вратата , налях вода и я дадох на статуята

# 179
Бейб, дай една стъпка назад от входа на къшата и цели това горе ,дето е разделено на 2.
Аз не виждам заека?!
Появиха ми се 2 статуи, едната с протегнати ръце, когато нагласих човешка фигура и се отмести камъка, а другата-там при лопатата, като кликнах в близък план се появи нещо обло на камъка и стрелях по него.
И тая ръчка не й намирам мястото на купата?!?! newsm78
-------------
а! Вив е написала всичко, ама като чета през редовете... Отивам да препрочитам.

Общи условия

Активация на акаунт