Умопобъркваници и мистерии-23

• 52 081
  • 1 707
  •   1
Отговори
# 1 560
Строших запалката с това розовото.

# 1 561
Кода започва с С, а после май беше К и третото не помня. Взех отверка.

С върха на отверката махнах винтчетата от пода, до светлината и взех ключ от шкафчето. От там взех ръкавици.

Взех и стъкло, но без твоя помощ, нямаше да стигна до никъде   bouquet

# 1 562
И аз взех стъклото, но какво да правим по нататък

# 1 563
Не разбирам руски, но от прочетеното май трябва да се задържи нещо над запалката, защото това била течността от нея. Пробвах със стъклото, но нищо не се получава. Иначе има вода за гасене на пожара после.

# 1 564
Аз си лягам и ще доигравам утре. Лека нощ  smile3524

# 1 565
  • зад пънчето, под трънчето
Счупих крака на масата и го съединих с диаманта. Сигурно така се реже стъклото, ама не става. Как го счупихте newsm78

Грешка, с диаманта запалих газта от запалка, а после изгасих огъня с водата от шапката.

Последна редакция: сб, 16 авг 2008, 01:10 от violeta

# 1 566
Счупих крака на масата и го съединих с диаманта. Сигурно така се реже стъклото, ама не става. Как го счупихте newsm78

Как счупи крака на масата. А стъклото се чупи със това което вземеш от саксията

# 1 567
Да, ама вече три пъти падам Confused

Кликваш няколко пъти по левия заден крак, в края му.Появява се тънка черта и накрая пада. На него се слага диаманта и се пали газта. Не бързай да гасиш, трябва да стане дупка в пода и тогава. А през дупката се излиза Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 авг 2008, 01:17 от violeta

# 1 568
Сложи го на скъклото и го мести по малко без да чукаш втори път, и аз пропадах няколко пъти докато схвана как става

# 1 569
Като се запали огъня трябва да се изчака да се появи дупка в пода и тогава се гаси.

# 1 570
Явно пrозоrецът е за заблуда на пrотивника. Нещо му стана на компютъrа и не ще да пише R на бг Crazy

# 1 571
http://www.doodoo.ru/games/3980-escape-the-museum.html

Това са ми игричките за утре сутринта.
Ако някой ги разцъка нощес - моля да пише.  Praynig
 Heart Eyes  bouquet
Намерих лост, с него отворих кашона, вътре има ковчеже - с ключа и подредих пъзела и взех някакъв камък. Намерих втори ключ, но утре ще го мисля откъде е.  Лека нощ Sleeping

# 1 572
Всъщност като скочи през дупката в пода не е края на играта, защото можеш да се върнеш пак горе, но не откривам какво се прави.
А и стъклото от ръкавицата се съединява с пръчката с диаманта и после ???

Последна редакция: сб, 16 авг 2008, 01:47 от Баба Яка

# 1 573
Чак днес разбрах, че светлината в тавана се появява, като ударя вече взетото топче за голф със стика. Вчера цъкнах на него, но не се виждаше в инвентара. Този път изгорях  hahaha Аз преди да запаля сложих стъклото на диаманта и стана по-бързо пожара. Наистина ли дупката е изход  newsm78?

Последна редакция: сб, 16 авг 2008, 06:56 от _baby

# 1 574
http://www.doodoo.ru/games/3983-wings-of-freedom.html Ето една за добро утро, но аз ще пътувам и довечера ще доигравам. Препекох една филийка и получих число. Отворих едно шкафче и взех чук. От 4 неща в инвентара ми остана активен само ключа, но не разбрах къде да го ползвам. Кажете кое е ID-то за лаптопа и какво се чупи с чука.

Общи условия

Активация на акаунт