Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 747
  • 1 499
  •   1
Отговори
  • Ямбол
Тази седмица пак сме в очакване на поредното бебе.
Лина, нека всичко да е спокойно и скоро да ни съобщиш за новия човек.

# 1
Добро утро!
Започва седмица, в очакване на щъркела Heart Eyes

# 2
  • Бургас
Добро утро!
Спорна седмица

# 3
Бе-бе, бе-бе, бе-бе!  Party

# 4
  • Луната ни пази
Добро утро и от мен!
Лили,  Hug

Лина, леко раждане.

Цвети, чудни снимки Simple Smile

ПП: и аз да сваря веднъж първа страница   Twisted Evil

# 5
Хайде, чакаме.  Hug Кога точно?

Дали има някаква занимавка подобна на астрологията, която да обяснява значението на деня в седмицата, когато си роден?  Laughing Моите деца и двете са родени в петък. Като избирах ден за секциото за дъщеря ми ме бяха побъркали със съвети за дата, аз накрая избрах една произволна и като се почна, че не трябвало да е в петък ...  Crazy

# 6
  • София
Добро утро. Много хубаво ми започва седмицата-всичко е зелено, пеят птички... ММ ме събуди рано рано и сега сме се излегнали на тревата и се наслаждавам на тишината и спокойствието. Цялата къща още спи. Разкош.
Направо не ми се тръгва за София.
Лина, тази седмица е твоята  Hug

# 7
Добро утро!
Колко рано се събудих.

По бтв коментираха че децата след развод ги дават на майката и някои злоупотребяват - искат пари от бащата за да пуснат детето да се среща с него. Гост беше Кали - с три деца от трима бащи.
Чек, има и определения според деня на раждане. Най-честити са родените в неделя.

# 8
Добро  утро, времето  отново  е  чудесно  много  му се радвам.  Simple Smile
Довечера  ще правя чийзкейк с малини...да е готов за утре  на обяд. Дано  ми се получи.

# 9
Днес работен ден ли е в България?

# 10
  • Луната ни пази
Днес работен ден ли е в България?
Не, утре вече.

Моето е родено в неделя, и аз съм чела, че родените в неделя са най- щастливи Simple Smile

# 11
Прекрасен ден! Дано много хубави неща напишем в тази тема, в очакване на бебка сме:)

# 12
Добро утро.
Очертава се поредният слънчев почивен ден. Смятаме да си направим хубава разходка и да му се насладим максимално.

Лина, леко раждане!

Хубав ден на всички ви!

# 13
Добро утро и от мен, сякаш съм мааалко по-добре аз  Tired

Джулс, страхотна природа, къде се намира това местенце?

Лина,леко раждане , увеличават ни се децата в града, много хубаво, колкото повече бебета, толкова о-хубаво.   :bouquet

Днес е официално почивен ден в България  Wink

# 14

Благодаря.   bouquet Станах рано-рано да чакам един резултат от ТР и по едно време се усетих, че може и днес да не работят.

Общи условия

Активация на акаунт