Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 756
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 45
И кои са най-големите мръсници в леглото? Grinning Предполагам, че скорпионите водят с убедителна преднина.

# 46
Цвети, и аз мисля като теб, но друга потребителка твърди, че са мъжете везни което ми се дтрува странно.

# 47
Скорпион с асц. Везни. Моя беше такъв. Wink

# 48
Аз съм везни, но нямам опит с мъж везна.
Според мен повечето хора биха посочили собствената си зодия или тази на половинката си. На всеки му се иска да вярва, че е ненадминат в леглото. Wink

П.П. Моят асцедент пък е скорпион.

# 49
Везните са красавци. Или поне чаровници. С трапчинки. Simple Smile

# 50
  • Пловдив
Това пък каква връзка има с креватните умения? Laughing  По мое мнение обикновено най-добрите на външен вид не са най-добрите в кревата.

# 51
Това пък каква връзка има с креватните умения? Laughing  По мое мнение обикновено най-добрите на външен вид не са най-добрите в кревата.

Не знам, обаче бас хващам, че средната височина на мъжете везни във Филипините е 1.67, а в Холандия е 1.91 някъде.  Crossing Arms
За красотата ... като каже някой Везни веднага се сещам за най-близки приятели от тази зодия. И двамата са с огромни носове, единият е дебел, другата е кльощава със щръкнали зъби. От асцедента ще е.

# 52
  • Пловдив
 Joy Joy Joy Joy Е не съм казала, че задължително най-големите крокодили на външен вид са невероятни любовници. hahaha

# 53
Хаха  мъж везни познавам само един и то от скоро...не е красавец,  но има уникално и откачено чувство за хумор. 

Скорпионите са прехвалени за уменията  в леглото.

Направихме  чудна разходка  и много  снимки. 

# 54
  • Euskal Herria
Вчера беше прекрасен слънчев ден. От разходката имаме снимки. Ето малко:
Скрит текст:

# 55
И аз на първо четене се сещам за двама везни мъже - единият нисък и дебел, другият висок и слаб и симпатичен, не красив, но чаровен  Whistling имах си взимане даване с единият, и не беше хиич лош в леглото. Имала съм и дългогодишен приятел рак, даже смея да кажа, че като цяло мъжете от тази зодия ме привличат, обаче в леглотооо бешееее  Sick  За най-добри любовници определям аз Водолеите, хем са ми едни потайни такива и ме впечатляват с кроткостта си и някаква много впечатляваща отвеяност/аз съм им пълната противоположност-лъв/, хем като любовници са най-доброто което съм попадала  Crazy демек мъжът ми е водолей.....

# 56
Вчера беше прекрасен слънчев ден. От разходката имаме снимки. Ето малко:
Скрит текст:

Яна, много слънчево и хубаво, обаче защо има толкова малко хора?  Laughing

# 57
При нас празникът мина благополучно. И аз като Катя не боядисвах яйца, но пък за сметка на това имах огромното желание да го направя и сварих наличните в хладилника. Погледнах ги и си рекох: 'Оти да се 'абим като мама ще донесе боядисани?!?Joy  Нейните пък от пренасянето от едната маса до другата се търкулнаха и начупиха, при което тя изпадна в малък шок, който бе овладян овреме от мен. Моите сварени яйца ги направих на половинки с майонеза, купихме Панетоне, мъжът сготви агнешко, а аз дегустирах едно вино, което въпреки воднистия си характер, не му позволих да остане в бутилката за дълго време. Много съм доволна от празника. Много исках да направя агнешка супа, но такава екзотика е трудно да се купи тук и го оставих за следващия празник, като смятам да посетя касапина и да закупя дреболийки. Рапорт даден!

# 58
  • Пловдив
Я кажете - яла съм една яйчна салата, настъргани твърдо сварени яйца и ... не знам с какво се омесваше? Майонеза ми се вижда твърде тежко. С какво се объркват яйцата?!

# 59
Не се наемам да определям коя зодия е най-най, щото то трябва поне по трима представители от 12 зодии за относителна достоверност на съпоставката Laughing
Градината сякаш изведнъж оживя, всичко е цветно. Но най-любима ми е магнолията. Ние два дни обикаляме по полетата и около река Искър.
Трябва да почна и аз да снимам. След време ще им е интересно на децата като разглеждат. Но имам чувството, че си пропускам разходките, ако снимам.
Вчера вечерта видях много хубави снимки. А и от преди това- забравих да кажа на Sesylle , че и двете й деца много, ама много приличат на нея. Рядко виждам такава голяма прилика между деца и родители.
Яна, много хубаво изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт