Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 764
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 1 485
Красива гледка за лека нощ. Стоматоложката ми пак е хукнала по азиатско - след Китай е решила да уважи и Япония - знае кога да иде Simple Smile
Скрит текст:

# 1 486
  • Пловдив
Мъжа ми хич не е впечатлен от сакура. Особено като му казали, че повечето не плододават Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 1 487
Джули, след тези снимки вече не те обичам  Crossing Arms Толкова много ме привлича Азия, че бих се изнесала там ако някой ми предложи. ама на секундата!

# 1 488
Ми! Що отваряш скрития текст Mr. Green Аз пък искам да съм на мястото на девойката от аватара ти, ех.

# 1 489
Да, повечето вишни в Япония (или както там им казват) са само за цвят. Плодове не дават.

# 1 490
Alleisha, четох темите за клиниките и така си я избрах. Аз ти писах, че първо се насочих към град и после към клиника. От София ли си, обаче, това отпада. Остава избор на клиника.
Аз лично имам много лоши отзиви за Владимиров. За всеки лекар и клиника има и хубави и лоши отзиви. Моят лекар го избрах от темите и не съжалявам.
Клиниката на Стаменов е "Надежда". При него за час се чака 2-3 години. За това много момичета си запазват час при д-р Персенска. Те са екип. Казвали са ми, че Стаменов лично се запознава със случаите на другите лекари и работят заедно. Веднъж влезеш ли в клиниката, нямаш проблем с часовете.

# 1 491
Ми! Що отваряш скрития текст Mr. Green Аз пък искам да съм на мястото на девойката от аватара ти, ех.
И аз, ама на .. Мечти.

Тогава повече няма да ти отварям скритите текстове пък  Crossing Arms Щом ще ме изкушаваш.

# 1 492
Ако не слушаш, ще постна и Виетнам Mr. Green Hug

# 1 493
Ако не слушаш, ще постна и Виетнам Mr. Green Hug
Не съм подозирала, че си толкова лоша  Mr. Green  Hug

# 1 494
  • Euskal Herria
Одри, поне си в такава сфера. Почва сезона, дойде ли ви азиатски гост - уреждай я обмяна на опит, я обучение и квалификация в съответната страна  Wink.

# 1 495
Аз все  още  си мисля,  че твърде  лесно се поставя 'диагноза' за инвинро. Явно  доста се печели...на  гърба и нервите  на  хората  естествено. 

# 1 496
Одри, поне си в такава сфера. Почва сезона, дойде ли ви азиатски гост - уреждай я обмяна на опит, я обучение и квалификация в съответната страна  Wink.
Янче, защото пък азиатците се блъскат на българското море.  Mr. Green

# 1 497
  • Euskal Herria
Ха, ами то японците дето не ги сееш, там никнат. Вечно щракат и навсякъде се врат. И тук си имаме японка, женена за испанец.

# 1 498
Японско семейство се беше заселило в село до нашето градче. Първата работа на съселяните им беше да научат мъжа да пие.  Много. Колко му трябва на един японец. Че и по Тв ги даваха, колко щастливи били.  Спомина се човекът след известно време. Подозирам от какво. Иначе по Казанлък се бяха заселили няколко други семейства японски пенсионери, дано поне те са останали читави, ако още са тук.

# 1 499

Общи условия

Активация на акаунт