Снимки тема 5

• 27 025
  • 316
  •   1
Отговори
# 150
Ох, какъв е беличък, много е хубав  Grinning, дано не е изгорял много  Laughing

всичко е на ред днес пак ходихме на плажа,не съм го простудила и не е изгорял от  слънцето само дето е голямо жабче не мога да го изкарам от водата и целия плаж чу ,че си тръгваме голям рев падна

# 151
Хайде, да се отчета и аз с една порция юлски снимки. Да видите колко е пораснало и се е разхубавило моето гардже Laughing.
Особено държа на една снимка към края на албума от срещата на Йоана с Цеци на Зойка. Мама Галя ако я види направо ще ми откине главата, че не и пазя снахата, ама прегръдката беше много спонтанна и не се стърпях да ги щракна. Заповядайте:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=263283

П.П. Който няма паролата, а има желание да разгледа снимките, моля да ми драсне на лични.

# 152
Таня много е сладка Йоанка. като гледам снимките от поморие мога да ти кажа че сме били и в един двор. Всяка вечер ходихме на това заведение с детския кът. За догодина ще се разберем.

# 153
Таня, пращай, моля.

# 154
То с прегръдката сте почнали... Галеее, зарязвай доматите и зарзаватите девойката е ослепителна и трябва да си я вардите.

# 155
Благодаря на всички за хубавите думи. То, хм, ние си знаем, че нашите гарджета са най-красивите и най-умните, ама не е лошо да получиш потвърждение отвреме-навреме Mr. Green

# 156
Танче, аз пак ще питам - с к`во го храниш и с к`во го поливаш това дете бе, та така расте и се разхубавява  newsm78 . Сподели, и ние имаме моми.

# 157
  • Враца
И красиво и грижовно Hug Hug Hug

# 158
Танче, момата ти е страхоооотна! Hug

# 159
всички дечица са прекрасни

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 11:21 от maraia06

# 160
# 161
Страхотни дечица - такова щастие лъха от тях, че човек и да му е тъжно, неволно се усмихва ...  Hug

# 162
Танче, аз пак ще питам - с к`во го храниш и с к`во го поливаш това дете бе, та така расте и се разхубавява  newsm78 . Сподели, и ние имаме моми.

Как с какво, бе Маня?! Всяка вечер по една чашка поморийска гроздова, а отвреме-навреме и по една бирка за разкош. hahaha
Т`ва за пиенето, а за яденето - нали си гледала снимки, храня я предимно с кокали, а на празници отпускам и кИфтета.  Joy Joy Joy

П.П. Ти ела насам, пък аз ще ти разкрия и други изпитани рецепти. Mr. Green

# 163
  • Вън от пространство и време
На всички децата са фантастични! Да са ви живи и здрави!
А аз още не знам как да прикача снимки.

# 164
  • Вън от пространство и време
Дано да съм се оправила с линка.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=271500
Успяла съм!! Хиляди благодарности на Дефи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт