Гоблени-26

• 87 917
  • 606
  •   1
Отговори
# 150
Сайта е страхотен. Ще загубя доста време с него Wink

# 151

FUN, конците на DMC и Anchor са по 80 ст., за първи път чувам за толкова скъпи - по 85.

Аааааа, не е задължително и за по-скъпи може да чуеш, във Варна има магазини, в които са по левче, а в повечето са по 90 ст, така че 85 си е една прилична цена, а най-приличната се оказа в Ибейчето.

ц ц ц, това е възмутително - истински обир  Crossing Arms като четох за последната ви поръчка от ибей, май ще се запиша и аз за там, то много по-изгодно от наште магазини... какви са тия надценки бе...  smile3513 smile3515 smile3516 тюююх, ама много се ядосах

ant, много ми харесва тоя пермин (или каквото е) с лодките и чайките. за първи път ми харесва пермин. направо си искам схемата  smile3508

ivanichka, наистина се получава граница, когато се шие по отделни листа от схемата, но ако се шие по-хлабаво, не се вижда после. на годениците едната граница ми остана леко да се вижда, но като го видях и втората граница я ших много хлабаво и не се вижда.

Мимито & СветлаHug  love001  Kissing Heart  Kissing Heart  love001 нямам думи да ти опиша колко съм щастлива, че от твоя сайт си свалих патето яки - любимата песен на дъщеря ми е и никъде в нета не можах да я открия. търся я от години!!!  newsm10 newsm51 newsm51

Anik@, страхотно ти се получава пейзажа. я кажи с какво си разчертала? това флумастер ли е? специален ли е - да може да се изпере? може ли да разчертая с такъв бяла панама, която няма да бъде ушита изцяло и после ще трябва да се изпере? newsm78

donsita, честит рожденик. и аз ще имам скоро рожденичка...

Днес купувах конци на Анхор и ДМС вече по 90 ст.за бройка. Толкова ли са вече, или само аз ги намирам по толкова  newsm78

Лейди, аз преди няколко дни питах по въпроса. На Христо Ботев попаднах на едно магазинче в което продават DMC и Анхор по 85, а Мадейра по 95. Убеждаваха ме че са най-евтините в София и че те зареждали други магазини. newsm78-кой знае
    Ина, къде на Христо Ботев се намира тази "Заря"?
преди няколко дни под колоните още купувах анхор на 80 ст.

Тоя на Ботев и на Сливница беше - Ади. Да няма го много отдавна, въпреки, че ми беше мнооого удобен.
Тея Златен гоблен предполагам, че са от страната на Данаята, а не отсреща - виждала съм табела за гоблени и табела на DMC, но никога не съм влизала - то е във един вход.
ади и на мен ми беше много удобен, сега някви брави продават...
златния гоблен не вярвам да е този до данаята, защото магазинчето е толкова малко, че едвам се влиза, а кво остава да има по стените гоблени...

прасчоsmile3521 уау, страхотен линк с много схеми  smile3501

smile3551  typeuu пфю, изморих се, докато ви изчета... аз стигнах до връзките на буйките, но забравих да ги снимам. другия път ще покажа...

да се похваля, че сега съм на смени и когато и да направим среща, ще дойда.... 

# 152
Moмичета, доволна съм че ви доставих тази малка радост Hug. И лееекичко злорадствам че ви пуснах по хлъзгавата пътека на изкушенията Joy Питате ли ме мене как ми е търбуха, дето цяла седмица грухам от тоя сайт Animal Pig Joy
Малко обяснения за Лейдито:
Първо си правиш регистрация, после поглеждаш вляво- под колонката с календара, пише навигация. Там, в тази колонка, по-долу, има иконки- зелена и синя дискетки. Ако щракнеш на зелената- попадаш в полето на схеми в графичен формат, а на синята- в електронен (PM, PC- st., pdf). Така; явява ти се надпис схеми- щракваш- и се показват тематичните раздели, по които са събрани схемите. Избираш си нещо- щракваш на надписа- явява ти се прозорче с картинката и под нея надпис- скачать. Този надпис се явява само ако си регистрирана.  Това е. И тъй като има страшно много схеми, вкл. и на криви къщички в PM, май си струва да започнеш да ползваш тази програма. Мога да ти кажа основните неща за нея в 5 изречения; мисля че добре обяснявам. В замяна само ще моля да ми кажеш дали си се справила.  Hug

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 09:22 от Прасчо

# 153
Добро утро,
пих три кафенца и продължавам със схемите днес.

Златния гоблен беше в апартамент в някаква кооперация,но това преди години ,сега не знам.
Вътре имаше много конци на конуси, момичетата ги комплектоват там и по стените ги имаше ушитите неща.
Предполагам,че са още там,в сайта нали има адрес-"Хр.Ботев"76 етаж 1.

На Клейтън и М.Пауъл има много схеми в сайта ,дето го даде Прасчо ,
не знам какво ви липсваше на Мимито и Светла и Иваничка.

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 09:19 от ina221

# 154
tarzanka ,да, това е флумастер за панама,водоразтворим- изпира се със студена вода.Можеш да разграфиш всякаква панама с него без притеснения,поне на мен без да съм разчертала ми е трудно- много греша Sad  Купих го от магазина на Стамболийски,но мисля,че on-line също може да се поръча  Hug

# 155
  • София /Абсурдистан
Moмичета, доволна съм че ви доставих тази малка радост Hug. И лееекичко злорадствам че ви пуснах по хлъзгавата пътека на изкушенията Joy Питате ли ме мене как ми е търбуха, дето цяла седмица грухам от тоя сайт Animal Pig Joy
Малко обяснения за Лейдито:
Първо си правиш регистрация, после поглеждаш вляво- под колонката с календара, пише навигация. Там, в тази колонка, по-долу, има иконки- зелена и синя дискетки. Ако щракнеш на зелената- попадаш в полето на схеми в графичен формат, а на синята- в електронен (PM, PC- st., pdf). Така; явява ти се надпис схеми- щракваш- и се показват тематичните раздели, по които са събрани схемите. Избираш си нещо- щракваш на надписа- явява ти се прозорче с картинката и под нея надпис- скачать. Този надпис се явява само ако си регистрирана.  Това е. И тъй като има страшно много схеми, вкл. и на криви къщички в PM, май си струва да започнеш да ползваш тази програма. Мога да ти кажа основните неща за нея в 5 изречения; мисля че добре обяснявам. В замяна само ще моля да ми кажеш дали си се справила.  Hug

Регистрирана съм, но не ми излиза под картинката надписа скачать Къде бъркам  newsm78

# 156
  • София
Сетих се да попитам за едни гобленчета, дали сте ги срещали, аз ги намерих в Мултито, но нали нещо вече премахват опцията zoom и не стават за нищо - много са малки.
Ето ги и тях:
   Vervaco 70.164
Permin 14-5073

Permin 14-5072
Забравих: E-mail: ivanichka@mail.bg

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 11:46 от Ivanichka

# 157
Регистрирана съм, но не ми излиза под картинката надписа скачать Къде бъркам  newsm78
Трябва да щракнеш върху заглавието на гоблена; тогава ти се явява картинката, а долу, вдясно на нея- скачать; също и оценка.

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 12:09 от Прасчо

# 158
А някой да ми помогне сега за възглавниците на вервако-с какви конци и от колко ката се шият ,изглеждат все едно са вълнени конците ooooh!.И панамата  е доста едра.Харесах си едни в бежово и кафяво.
Май на Дъмпер майка й беше шила такива. Praynig

# 159
Момичета моля ви за помощ  smile3518. Сина ми има държавен изпит и се опитвам да му помогна със развивавенето на въпросите. Намерих развити доста въпроси но са на pdf файл и не мога да ги трансформирам в word файл. Знам че повечето от вас са на ти с компю, много ви моля да ми датете съвет как да стане това или пък с каква програма да ги трансформира.  bouquet

# 160
  • София

Eто една възглавничка, ших я с вълнени конци на ДМЦ. По принцип легендите са с номерата на нормалното мулине, но в сайтa  на DMC, можеше да се конвертират въм номерацията на вълнените  Peace

# 161
Момичета моля ви за помощ  smile3518. Сина ми има държавен изпит и се опитвам да му помогна със развивавенето на въпросите. Намерих развити доста въпроси но са на pdf файл и не мога да ги трансформирам в word файл. Знам че повечето от вас са на ти с компю, много ви моля да ми датете съвет как да стане това или пък с каква програма да ги трансформира.  bouquet

горе в ляво на ПДФ файла има една опция за избор на текст Select нещо си, кликваш там и маркираш текста, после даваш copy selection или само copy, после пействаш на уърдски файл.  Peace

# 162
Ха. Като реших да видя снимката по-добре установих че снимка.бг имат нов облик. А тази сутрин не беше така. Да ни е честит  Peace

# 163

горе в ляво на ПДФ файла има една опция за избор на текст Select нещо си, кликваш там и маркираш текста, после даваш copy selection или само copy, после пействаш на уърдски файл.  Peace
Пробвах но не става. Като го маркирам не ми дава copy selection , а само сору и пак е pdf файл. Оххх не знам какво да правя. newsm78

# 164
  • Съвсем в края на света
miangelova, пробва ли с комбинацията на клавиши ctrl+c и после ctrl+v. По-прицип винаги работи.
Аз съм тук, след малко меже и да покажа пелена. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт