Отговори
# 105
Момичета, нещо ме стяга корема, но не е болезнено. Последният път като се случи така бях при доки и тя каза, че не е контракция, а мърдане на бебето. Да ама....то нали е по-голямо сега, от къде място за толкова често мърдане...Направо ми се искат да почват онези болезнени контракции, че да не ги бъркам и да си видя скоро бебочето  Rolling Eyes

Астарта  Hug

# 106
Честити бебчета на всичи обебили се мами!!! ( не изброявам, да не пропусна някоя!  Wink) Здраве, късмет и много любов желая на вас и малките сладури!   bouquet
Колко много бебки наистина "заваляха"  Mr. Green ! Оставете малко и за юли!  Laughing
Танита66, прочетох , че си избрала да раждаш в окръжна при д-р Скочев - отличен избор и за двете неща! Няма да съжаляваш! Аз се радвам, че избрах него , а и условията и персонала са готини! Успех ти желая като му дойде времето!  Peace
Астарта, успех ! Всичко да мине лесно и безпроблемно!  Hug

# 107
Астарта стискаме палци.   Praynig
Дано всичко с бебчо е наред и скоро се похвалиш с добри новини.

# 108
Астарта, стискам палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover, дръж ни в течение Hug

# 109
Хрис - Честита Дъщеричка, да ти е жива и здарава
Астарта, Инка стискаме палци всичко да е наред с вас и скорошно завръщане  Praynig Hug
jollity -  аз не мога да ти помогна със съвет  Sad

# 110
Астарта и аз стискам палци fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Всичко да мине леко и безпроблемно Hug

Сисони, мисля, че мамите са 14 (не 12), бебнцата 15, а момиченцата 11 (не 9)

Мила точно преди да си публикуваш поста/17:08/ съм го поправила /в 17:02/ и ако обичаш хайде малко търпение. Аз имам и др работа, а новините направо валят. Все пак и уча за утре, но успявам и темата да редактирам. Ми утре сутринта като ме няма кво ще правим аааааа newsm08 smile3502

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 18:29 от sisoni

# 111
Момичета, аз влизам тази вечер в болница, защото наистина ми се е пукнал мехура високо и околоплодните води изтичат малко по малко Sad. Стискайте ми палци, дано не ми се наложи да лежа дълго преди раждането.

Всичко ще е наред и съвсем скоро ще гушкаш и твоето бебче!!! Hug

# 112
Астарта, стискам силно палци! Да пишеш скоро и да ни зарадваш новини!!!

# 113
  • София
Астарта  Hug

# 114
  • София
Астарта, всичко ще е ОК, чакаме и твоя юнак  Hug

# 115
Астрата,стискам палци,всичко да е наред! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 116
Много ви благодаря за пожеланията Hug! Аз тръгвам. Леко раждане и здрави бебчета на всички, които ще родят докато отсъствам Hug. Непременно ще ви информирам за всичко, което става около мен.

# 117
  • София
 Астарта и от мен имаш една  Hug,4акаме новини и вси4ко да мине о'кей.

А като гледам и Райка се е запътила на там.Май и утре ще има много бебоциииии Mr. Green

fingerscrossed на вси4ки

# 118
Стискам палци на Астарта, Инка и всички, които са "на нисък старт"  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Дуци, страхотна рисунка имаш от днес!
Аелиа я няма и нещо ме съмнява, да не е зараждала... newsm78
Честита принцеса Елена на Хрис28!   bouquet

# 119
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ХРИС baloni

Астрата,всичко ще е наред!

Общи условия

Активация на акаунт