Раждане в АГ "Света София"(бившата Тина Киркова)

• 146 571
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 855
Rocksi пиши наистина, ако разбереш нещо ново, че сега явно е точно моментът, в който се вдигат тарифите...  ThinkingТи нормално ли ще ли раждаш?

# 856
Аз родих в ТК преди 15 дни без уговорка и мог ада ти кажа, че разликата между двете е,че когато е с уговорка някой съобщава на мъжа ти,че си родила- иначе отношението е едно и също. Даже една девйка в стаята ми разказва как си мислела,че понеже си плаща може да се глези повече, ама била изненадана, че не е така. Освен лекаря, който си избрал всички др се държат по един и същи начин с нас. Това не означава,че не трябва да се плаща, но не очаквай специално отношение кой знае какво- там хората са добри специалисти и се държат добре- поне повечето от тях.

Изобщо не съм съгласна, че някой в такъв важен момент като раждане ще реши да се глези.
И не мисля, че разликата е само в това, че някой съобщава на таткото. Аз видях отношение, различно на платилите си и на тези които не са. Не казвам, че е редно, не казвам, че това е винаги, просто казвам какво съм видяла

# 857
Аз родих в ТК преди 15 дни без уговорка и мог ада ти кажа, че разликата между двете е,че когато е с уговорка някой съобщава на мъжа ти,че си родила- иначе отношението е едно и също. Даже една девйка в стаята ми разказва как си мислела,че понеже си плаща може да се глези повече, ама била изненадана, че не е така. Освен лекаря, който си избрал всички др се държат по един и същи начин с нас. Това не означава,че не трябва да се плаща, но не очаквай специално отношение кой знае какво- там хората са добри специалисти и се държат добре- поне повечето от тях.

Изобщо не съм съгласна, че някой в такъв важен момент като раждане ще реши да се глези.
И не мисля, че разликата е само в това, че някой съобщава на таткото. Аз видях отношение, различно на платилите си и на тези които не са. Не казвам, че е редно, не казвам, че това е винаги, просто казвам какво съм видяла

Да, права си сега се сещам имаше още една разлика- отказаха да ме настанят в стая на ет.5 (двоен вип), понеже нямало места, а аз бях в коридора когато те си настаняваха техните хора (обаче на др.ден когато искаха вече да ми дадат вип-аз им отказах), иначе за глезенето няма какво да ми казваш,че не съм права понеже това беше цитат- момичето направо така ми каза,че пробвала да се глези понеже си има лекар нейн и мислела,че ще има по-специално отношение, но нямало ефект. Аз лично съм страшно доволна от отношението на лекарите- после докато лежах навън (особенно единия-д-р Петров) няколко пъти се спираха при мен и ми говореха и ми казваха някакви мили неща.

# 858
Дано е така и всички да сме доволни Hug

# 859
gundie, учудвам се, че и на др.ден са ти предложили ВИП, доколкото знам,ако не си с избор на лекар нямаш право на ВИП.. newsm78 Или вече не е така.

# 860
gundie, учудвам се, че и на др.ден са ти предложили ВИП, доколкото знам,ако не си с избор на лекар нямаш право на ВИП.. newsm78 Или вече не е така.

Неееееее не е така, просто тия които са с избор на лекар имат предимство- даже всеки ден до края на престоя ми минаваха да питат дали не искаме вип случайно.

# 861
  • София
Имаш право на ВИП. gundie е писала, единствената разлика е, че майките с избор на екип ползват предимство.
И при нас непрекъснато минаваха и питаха за ВИП и записваха. И аз отказах на 3тия ден.

# 862
# 863
  • София
Така е , относно ВИПа въпрос на свободни места е , около Коледа , когато аз родих, имаше един период , когато акушерките си говореха ,че болницата се пръска по шевовете от раждания, но никой не ще във ВИПа. Предполагам тогава са валяли предложения ....та знае ли се  Laughing Laughing Laughing

# 864
  • София
доколкото знам,ако не си с избор на лекар нямаш право на ВИП.. newsm78 Или вече не е така.
Момичетата по-долу са написали- ако си с избор на екип - ползваш предимство при настаняване във ВИП-а. Ако ли не- те настаняват на 2 ет и може да те преместят във ВИП-а , когато се освободи. На мен на 2-та вечер дойдоха да ми предлагат свободно легло в двоен ВИП в 23 ч вечерта #Crazy Аз тамън си бях легнала.......отказах им, на 2 ет е по-добре, макар условията да не са кой знае какви, мое лично мнение е, че там е за предпочитане

# 865
Вип-а си струва, ако си секцио или като братовчедка ми останеш по-дълго в болницата, но ако си за 3 нощи като мен, не се усеща кога минават. Но иначе, ако си повече време е хубаво , мъжа ми много искаше да пипне и виде Виктор от близо , а не само през витринката накоято им ги показвахме Grinning

# 866
  • София
  Искам да попитам дали има някой, които е раждал с избор на лекар и  Вип родилна зала? Аз много държа ако ми позволят да раждам нормално този път да съм с присъствието на таткото, а май в този случай е задължителен избора на екип и вип родилна зала. Ако да може ли малко повече информация за самата ВИП родилна зала и как протича раждането в такъв случай. Малко странен въпрос, но магарето на което се качваш вече когато раждаш дали има опция да се сгъва и да не си напълно легнал, а полуседнал и има ли за къде да се захванеш ръцета за по-голямо удобство при напъните?

# 867
Айла,мисля ,че е по-добре на място да ги видиш тези неща и да разпиташ!

# 868
  • София
  Искам да попитам дали има някой, които е раждал с избор на лекар и  Вип родилна зала? Аз много държа ако ми позволят да раждам нормално този път да съм с присъствието на таткото, а май в този случай е задължителен избора на екип и вип родилна зала. Ако да може ли малко повече информация за самата ВИП родилна зала и как протича раждането в такъв случай. Малко странен въпрос, но магарето на което се качваш вече когато раждаш дали има опция да се сгъва и да не си напълно легнал, а полуседнал и има ли за къде да се захванеш ръцета за по-голямо удобство при напъните?

Да, задължителен е изборът на екип, ако ще присъства и таткото. Преди време не беше така, сега е! За магарето - в тази зала, в която аз раждах, леко беше повдигната облегалката и има за какво да се хванеш, като напъваш. По-лесно е, определено! Иначе самата ВИП зала е като всяка друга, не ВИП, т.е. удобството е, че си сам с присъстващия с теб и екипа, който изражда. Peace

# 869
Момичета, днес си платих за избор на лекар - на 4-тия етаж в ляво, в дъното на коридора е касата. Издадоха ми фактура и "Карта No ... за избор на лекуващ лекар", която трябва да си нося заедно с направлението. Обмена карта не можах да си намеря, но казаха че и картона ще свърши работа. За стаите се правело списък на постъпилите, които са с избор на лекар и желание за ВИП и по ред на раждането настанявали. Тоест зависи колко родилки ще има в момента, до късмет е дали ще се доредиш. Нашия татко много държи да съм във ВИП, за да идва когато поиска и да ни вижда с бебето, долу нали не давали  Sad Аз съм решила ако не ме настанят още веднага да не се местя. Надявам се всичко да е ок и да не стоя повече от 3 дни  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт