Забравете си мечтите за добро дете, с пакости и лудории Януарчето расте!

• 14 220
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
Черпя ви по случай моят рожден ден, ставам на 25!  cook

Целувки за всички и много усмивки Hug

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 09:26 от matza83

# 61
Честит рожден ден Маца! много хубава годишнина!
Pampita и вашето си е било голямо преживяване, но важното че всичко е вече минало.
Кафява мечка ами хайде на море в Куба на есен . Ние за там се точим, ама не смея още нищо да кажа, че да не ни мине котка път. За обечките и аз съм го чувала, ама тази година ми се стори много малка (2 месеца), а догодина ще е много зор, защото ще разбира и незнам как ще я удържа.

# 62
гласувайте за Гого http://photocontest.babystages.ca/en/vote/ballot.php?photo_id=142209

matza- Честито   bouquet Весел празник!

невенска- и аз искам на Куба Simple Smile

# 63
Matza83,честит рожден ден.Пожелавам ти щастие,пари,любов,здреве и много сбъднати желания.

А аз ви черпя по кафе,нищо че сигурно сте пили и вече сте на разходка:

Моя мъник,както винаги по това време спи.

# 64
  • Пловдив
Добро утро!

matza83, Честит рожден ден!!!   bouquet

Pampita, голямо преживяване  Hug Погледни го от друга страна - права или седнала, пред вратата или в парка, винаги и по всяко време може да нахраниш Габи  Hug каквото и да се случва.

Кафява мечка, аз четох в книгата "Близо до бебето", че точно такава вода препоръчват - чешмяна, пречистена през кана. Ние такава пием, с такава поливам цветята и готвя. Михаела не пие още де Simple Smile

Ами и аз искам в Куба  Sunglasses

# 65
И аз се присъединявам към призива на Коконка да гласуваме за Гого, защото сега една неясна размазана бебешка снимка е завзела първото място!

http://photocontest.babystages.ca/en/vote/ballot.php?photo_id=142209

# 66
Аз само за малко с колелото, че отивам при мама да ме глези Simple Smile Моя Митко най-накрая стана 6 кила, бяхме на консултацийка и сме 6,600 кг. и 68 см
маца 83 да са ти честити 25 те годинки или иначе казано четвърт век Simple Smile Да си здрава и да си щастлива!

# 67
  • Canada, ON
Кафява мечка ами хайде на море в Куба на есен .

nevenska, и ти нещо не спиш по нощите Simple Smile

За Куба - нали е най-добре да се ходи с тези ваканционни пакети, дето включват път, спане, храна и алкохол. Та както казват хората - колкото повече пиеш, толкова по-евтино ти излиза екскурзията Simple Smile (Само за пояснение - в Канада алкохола е мнооого скъп.)
Та на мене с това кърмене много скъпа ще ми излезе екскурзията  Joy Иначе - по-сериозно - чудихме се дали Джулия не е много малка за агресивна смяна на климата. Не знам дали съм писала, но бяхме поканили свекървата и свекъра на гости и понеже те се отказаха, сега ние се замисляме дали да не мръднем на някъде и къде.

Ханна, то и аз някъде го четох това за водата, за това такава ще давам, макар че чешмяната вода в нашия град е много гадна и смърди, дори филтрирана. Аз лично пия разни изворни води в бутилки, ама и за тях има толкова противоречиви мнения, че не смея да ги давам на Джулия.

matza83, ЧРД!!! Страхотна възраст - наслаждавай й се!

# 68
Ех море, море. Ние се завърнахме от моренцето, което се оказа доста уморително изживяване с две деца. Честно да си призная се върнах по-уморена, отколкото заминах. Отгоре на всичкото в Созопол отново ме хвана рядкото щастие, както винаги, когато сме там, но явано има нещо в местната вода, което не ми понася. Слава богу дечицата останаха здрави!

Момичета аз не знам какво да правя с това захранване. Моето детенце се изрива от почти всички зеленчукови пюрета. Това от което не даваме реакция за сега е круша, банан и картоф (май). Всичко останало което дам и хоп - бузките се изриват. А вече пие доста по-малко мляко и определено мисля, че е готова за захранване. Иска непрекъснато да седи. При това си седи доста стабилно.

# 69
Честит Рожден Ден matza83! newsm59 жива и здрава и мноооого щастлива  и обичана мама и съпруга! Heart Eyes
ние заминаваме на хладничко при моите родители newsm44така че чао ви и до скоро

# 70
Честит рожден ден, Matza   Hug

Невенски - честити обички на малката красавицата  Crazy

Пампита - милите вие, такова приключение  Hug

Патенце - много лошо това с обривите  Confused Дано е до време...

При нас нищо ново, сутринта малко на разходка, после до новия Кауфланд в Овча купел и сега Стефчо спинка доволно до мене, а се възползвам и се ровя в Редута  Mr. Green

# 71
МАЦА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Пампита, вие сте сте герои Hug
Патенце, пълно ли е вече в Созопол.И ние сме натам през август.

# 72
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЦА! С ЛЕКОТА ДА ВЪРВИ ПО ПЪТЯ НА ЖИВОТА!  bigdance2

# 73
  • тук и сега
Честита месечинка на Рая и Дара.

Честита още 1 годинка на matza. bouquet

Честито зъбче на iva_top. Само ние ли още си нямаме такова? Тони мрънка и нервничи, дъвче всичко, което успее да достигне, но зъбче няма.

Момичета, кажете  как да изпратя снимка за юлския колаж - да си видя и моя калпазан при другите сладурковци и сладуранки.

Приятен ден, спокойни бебкобци и спокойни мами.

P.S. Сетих се да ви попитам нещо - колко време мога да държа отворено пюре в хладилник. Нали ми предстои захранване, та ми хрумват едни въпросиии...

# 74
  • до една звездичка
P.S. Сетих се да ви попитам нещо - колко време мога да държа отворено пюре в хладилник. Нали ми предстои захранване, та ми хрумват едни въпросиии...

един ден. като го отвориш - даваш и прибираш в хладилника. на другия ден даваш пак и....хвърляш. или доизяждаш ти Laughing

Общи условия

Активация на акаунт