Отговори
# 285
мммммммммммммммммммммм.......  КАКВО ИЗОБИЛИЕ ОТ ПЛОДОВЕ!!!!
В ТАЗИ ЖЕГА САМО ТОВА МИ СЕ ХАПВА!!!
БЛАГОДАРСКО НА tara31
АЗ ВИ КАЗАМ ЧАО,ЗАМИНАВАМ НА ПАНАГЮРИЩЕЕЕЕЕ  smile3534

А И НИЕ ХАПВАМЕ ПО ЦЯЛО ПЮРЕНЦЕ!! ДАЖЕ ПРОБВАМ И КАШИЧКАТА НА ХУМАНА- БАНАНОВА!!!

# 286
  • София
Честити месечинки на Ива на мама JeniB,Велизар на мама tara31!
 Тук, в нашата градинка имаме малка станция за отчитане на замърсяването във въздуха. Днес, около 12 часа питах жената там какво е положението в Люлин и тя каза, че до момента всичко си е в норма. Сега, ако още е там, пак ще я питам. Така че си излизаме спокойно.
 За къпането- и ние имаме такава стойка за ваничка като Зори и ми е страшно удобна. Къпя малката със сапунче на Бочко. Хващам нея с една ръка между крачетата, или под мишниците, хващам сапунчето в другата, сапунисвам. Преди това, докато си ритка в коритото, си приготвям една голяма кана с вода за изплакване  и накрая плакна с каната в едната ръка и бебето в другата.
Момичета, вече сме на 15- та страничка, да не ни заключат...?

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 18:12 от Nadka Sladka

# 287
Честита месечинка на всички които имат повод.
Ние пак сме на гости на баба и дядо и ни е много гот. Аз днес ходих на преглед /гинекологичен/ и всчко ми е супер докторката каза че операцията е зараснала идеално. Виктор го къпем двамата с таткото. Вече започна да става много немирен и незнам как ще се къпем за напред.
Сега ви казвам чао защата ще си ходиме. Когато дойдеме на гости пак пак ще пиша . Абе Олимпия нещо ми се губи......

# 288
  • София
Момичета, вече сме на 15- та страничка, да не ни заключат...?

ние сега се прибираме от разходка.Ще се заема с новата тема. Hug

# 289
  • Тук и там
Все пак сами ли решавате да захранвате бебоците или се консултирате с педитата ? newsm78
Май аз ще съм единствената, коята стриктно си чака 5-я месец за целта и ще следва инструкциите на нашата педиатърка  Rolling Eyes
Като ви гледам повечето бебоци доста си хапват вече, а ние все още на млекце си седим  Thinking

# 290
Аз следвам съветите на педиатъра за ранно захранване.
Скоро май вече няма да се кърмим,малкия не иска да цока вечер,изпъва се и реве яко,след дълги борби се стига до АМ,ако продължава така кърмата ще намалее и накрая ще спре съвсем.
Какво да се прави,исках да го кърмя до 5тия месец,но няма да успея май. Sad Confused Sad

# 291
Все пак сами ли решавате да захранвате бебоците или се консултирате с педитата ? newsm78
Май аз ще съм единствената, коята стриктно си чака 5-я месец за целта и ще следва инструкциите на нашата педиатърка  Rolling Eyes
Като ви гледам повечето бебоци доста си хапват вече, а ние все още на млекце си седим  Thinking
Споко, аз ще чакам 6ти месец даже Wink Laughing Колкото по-късно, толкова по-добре Wink

# 292
Момичета, имаме си нова тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=310978.0
Благодарности на angels_zg   bouquet

# 293
здравейте на всички аз съм бащата на оги гулев. Много поздрави на всички от Радослава, тя е все по добре и само ме тормози да вляза във форума да ви предам поздрави. Тази вечер ще има интернет в стаята и щте ви пише с подробности

Общи условия

Активация на акаунт