Отговори
# 150
Честит Рожден Ден, Ади! Бъди щастлива и много обичана  Hug!

# 151
Здравейте!
Ние вече сме си у дома.Изкарахме чудесно!Ама много малко...Като изключим сополите на двете мушмулки и вчерашния ми колабс при опит за вадене на зъб,всичко е наред!
Снимки ще кача тези дни.

Такааа,рожденничките сега!
Верче,честито със закъснение!
Манди,честито и на теб!
Ади,честит рожден ден,мила!

Момичета желая ви цялото щастие на този свят и бъдете здрави!

# 152
Бини, добре сте си дошли, чакаме разкази и снимки  Wink
Верче, Манди и Ади честито със закъснение и от мен!
Ние днес сме за последно на ясла и от 01.09- на градина, и честно казано малко ми е мъчно!  Cry Вярно, че имаше болести, ама тъкмо взе да му харесва на детето, и ще се мести  Sad   Тя градината е в съседната сграда, ама ще има нови деца, нови лелки и госпожи, дано бързо да свикне, че не ми се мисли пак тоя стрес да го изживяваме.

Ние участваме в конкурса на Германос, ако ви харесваме, може да ни подкрепите :
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&dID=1&ph=1&p=1& … tID=%&rID=522

Целувки и прегръдки на всички  Hug

# 153
  • София - Младост 1А
Привет от морския бряг.
Най-накрая се вързах читаво към нета и седнах да драсна някой ред.
ГОЛЯЯЯЯЯМО БЛАГОДАРЯ на всички ви за пожеланията! И тук и на смс и на всички, които ми се обадиха.
Варненската агитка направо ме разрева! Просто нямам думи.
Изкарах много хубаво. Нашите дойдоха и заедно със свекитата си спретнахме доста приличен купон.
Иначе сме добре. Припичаме си дупетата и се плацикаме в морето. Имаме някакъв страх тази година. Миналото лято пищеше като го вадехме от морето, а сега не ще да влиза. Не че не му се къпе, ама иска да е с мама или тате. Или да си замбурка в басейна... или да е вътре с дюшека. Но категорично отказва да си мокри главата. Не знам какво му става. Явно си е период някакъв. Тук драмите с акането продължават. Вече трети ден не иска да ходи до тоалетната и се присвива че го боли коремчето. Иначе е весел, дивее, обикаля навсякъде.
Ходихме до Царево и има страхотна градина и голям лунапарк. Возихме го на виенско колело, на колички, на влакчета... кеф голям. Ако нета тук го понесе, ще кача и някои снимки.
Нямам време и нета е слабичък за да доизчета всичко и да гледам снимките. Довечера като се пооткачат маймуните от клона на интернета и се позасили връзката може и да седна да почета.
Сега ви пращам много солени прегръдки и скоро пак ще пиша.

# 154
Хелоу! Hug
Светли,гласувах за сладура. Grinning
Дринка,да се топнеш в моренцето и за мен,плийз!Весело изкарване!

Хубав ден на всички!Ако изобщо има кой да чете. Rolling Eyes

# 155
  • София - Младост 1А
Има, имааа... даже ми е скучно че не пишете, та да има какво да си чета.
Ама всички са по разходки и почивки и никой не минава да пише.
Пък аз докато Пепи спи ми е скучно...
Бини още днес ще се топна за теб... пък и за госпожиците по веднъж.

# 156
Здравейте мацки,
ние вчера късно се завърнахме от морето, ама толкова хубаво си изкарахме, че не ми се връщаше. От както се е родила Рали не сме ходили без нея и всичко ми беше много различно. Варна ми е много любим град, направо ми се иска да се пренесем там, толкова красиво, чисто и подредено, а и какви заведения има...Ходихме и до мидената ферма в Дълбока, еее Веско остана гладен, но на мен мнооого ми хареса.

Светли, гласувах за вас, дано сте първи  Laughing И ние септември минаваме в градината, надявам се да попаднем на добри госпожи, иначе поне част от децата ще са ни познати, защото сме в ОДЗ.

Дринка, весело изкарване!

# 157
Мишленце, добре сте се завърнали и вие  Hug Много е трудно след почивка да се настроиш за работа, ама няма как ... Чакаме разкази и снимки  Wink
Бини, и от тебе чакаме снимки
Светославко две седмици ще е ту при едната, ту при другата баба, накрая сигурно ще е нетърпимо гевезе, ама нямаме друг избор  Simple Smile
Добре че е Дринка да се включва от морето, иначе всички са се покрили на някъде  Rolling Eyes
Приятна седмица от нас на всички  Hug

# 158
Мишленце, добре сте се завърнали и вие  Hug Много е трудно след почивка да се настроиш за работа, ама няма как ... Чакаме разкази и снимки  Wink

Оооо Светли, ние бяхме само за петък, събота и неделя, за съжаление мойта отпуска отдавна вече съм забравила кога мина, така че настройката за работа си я имам. Wink

# 159
  • София - Младост 1А
Добре че е Дринка да се включва от морето, иначе всички са се покрили на някъде  Rolling Eyes

А такааааа... да видите вие. Кака ви Дринка може да е на Мачу Пикчу ама ще намери нет да драсне някой ред.

Тука времето се смрънгяса та два дни обикаляме насам натам.
Снощи Пепи нещо се оплакваше от коремче и рева до 2. Днес уж нищо му няма, ама съм го оставила само на солети.
Днес пристигнаха и приятелите ни от Пловдив с децата... и лудницата вече е тотална. Едвам ми остава време да поработя малко. Сега съм оставила Пепи на свекърва ми, та да пия едно кафе на спокойствие и да почина.
Толкоз от мен за сега.

Айде пишете деееее!!!!!!!

# 160
  • София
Айде пишете деееее!!!!!!!
Ето пиша. Ама лошо. Току-що се върнах от погребението на баба ми. Ужасно беше. И не ми е точно баба, а сестра на баба ми, но няма мъж и деца и си ми беше баба и ме е гледала като малка. Страхотен човек. Погребението беше в Берковица. Стотици хора днес дойдоха да се сбогуват с нея. Не чак стотици, но минаваха 100. Много уважаван и обичан човек. И ние много я обичахме. Прекрасна беше. Научила ме е да играя шах още от много малка, на руски ме е учила.. Какво ли не. Най-вече как да обичам живота и да го живея с кеф. Да ценя всичко, което имам. Винаги много съм я обичала. И не знам дали можете да си представите каква голяма душа и любов беше скрита зад една... саркастична външност. В първия момент като я види човек му се вижда странна, защото беше албинос. Тя е първия ми близък, който погребвам. Ще има още много, но всички натам отиваме. Всъщност почина неочаквано. Получи много тежък инсулт и за 5 дни всичко беше свършило. Никой не е застрахован.
Помня като бяхме малки с братовчедка ми как ни гледаше летата на Берковица, помня как ходеше сутрин преди да се събудим и ни купуваше невероятно вкусни еклери, които после ни позволяваше да ядем в леглото. Този спомен не ми излиза от главата, не знам защо. А аз дори не обичам еклери вече. Трябва да пробвам, може и да ми се сторят вкусни.
Беше изключително начетен човек. Беше учителка по руски език, преподаваше уроци по мандолина, с две висши образования. И въпреки 15 (петнайсетте) си диоптера (албиносите се раждат със силно увредено зрение) до края четеше книги постоянно. Как успяваше да го прави просто не ми е ясно, но го правеше.
Отплеснах се. Исках да ви кажа колко чудесен човек беше, колко я обичах и как винаги ще я помня. Надявам се да ме гледа от небето и да пази мен и Иво. Бог да я прости!

# 161
  • София - Младост 1А
Много съжалявам за баба ти. От думите ти оставам с впечатлението че е била страхотен човек. Пази спомена за нея и някой ден разказвай на Ивчо незабравимите истории които са ви свързвали. Тежко е когато губим близките си. Бог да я прости! Прегръщам те!

# 162
м-дааа, много е тежко даже. Дано винаги запазиш тези хубави спомени от нея и да ги разказваш - по този начини другите ще я пазят и помнят. Много съжалявам за загубата ти.............

Ние се завърнахме от морето - добре беше  -ама догодина на море all inclusive или пък с баба и дядо, които да гледат децата. то не беше нашето почивка , ами по голямо натоварване .........
малката се наяде с пясък, малкият се кефи отвсякъде  - ама вчера вдигна температура и както вече на мен ми беше писнало от деца и море - и бързо бързо си тръгнахме. и без това трябваше утре да си ходим, времето се сбози и аз реших, че стига ни толкова - събрахме багажа и бегом в ботевград - при баба и дядо да са децата , пък ние да си починем от "почивката"

светли - гласувах за теб.

много се радвам и на облачето че спечели.

пишете малко де....

айде целувки

# 163
  • София
Ето ме и мен.
Манди, съжалявам за баба ти, помни я с добро!
Аз вече съм в принудителна отпуска, щото децата са при мен, държавата ги не ще  Crazy. На море не сме ходили. Сега плануваме да си купим джипка / някой да има познати в Х'ндай  Mr. Green/, а септември да идем до Гърция. Харесали сме си Сарти, лошото е, че няма да сме ол инклузив. В тоя ред на мисли, Зори, вие като излизахте с Ивето, какви документи й носехте? Моите нямат червени паспорти и се чудя дали е време да им изкарам....че уж Г-я в евросъ'за, ама аз как да докажа, че това са мои деца  newsm78...

# 164
Манди, съжалявам за баба ти Flowers Rose Flowers Rose

Танче, още ли не сте взели джипката, нямат ли на склад?
За Гърция задължително ще ви трябват паспорти за децата, нищо че е в ЕС, те нямат друг документ за самоличност. А щом ще ходите и двамата, не ти трябват други документи.

Зори, наистина е много по-удобно с децата да си на АИ, просто не мислиш за нищо, а ако хотела е и на плажа е просто перфектно.

Аз пак съм на вълна "Къща", толкова ми се иска, ама нещо като правим сметките, незнам как ще стане тази работа Sad

Общи условия

Активация на акаунт