АНТИМАЛИГНОЦИТ-ние болните от рак,молим за подкрепата Ви!!!

• 98 839
  • 897
  •   1
Отговори
# 135
Подкрепих!

# 136
  • Sofia
Подкрепих!
 Майка ми е много зле в момента /предстои 3-та операция/ и съм много притеснена. Уж нещата бяха ОК, но до вчера.....Ако някой знае лекарства, алтернативни доктори, програми...моля ви пишете ми на лични...Знам, че доста хора имат моя проблем, но в момента сърцето ми се къса просто...

# 137
Имате и моята подкрепа.

# 138
Утре-16.07.2008г.-11.00 h. ,пред Министерство на здравеопазването,ще се проведе протест в подкрепа на лекарството АНТИМАЛИГНОЦИТ.
Моля Ви хора,нека отново подкрепим идеята ,всеки да има избор,моля Ви елате

Говорих с Катя Почева-председател на сдружението,нека продължим да подписваме подписката в сайта на сдружението.БЛАГОДАРИМ ВИ  bouquet

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 22:24 от Viki i mama

# 139
  • София
Аз не знам дали ще мога да мина, че съм с две деца, сама.
Напиши час обаче.

# 140
AnMary, благодаря ти ,че ме коригира Hug,от бързане забравих часа Embarassed-просто е много късно,съжалавам,но не открих телефоните им по -рано,но вече имам връзка със сдружението,така че се надявам да сме от помощ максимално вече,дано успеем Peace Hug

# 141
  • София
Да допълня, че протеста ще продължи пред парламента в 13 часа.
Ще бъда там. До опашката на коня.
Дребна жена на средна възраст, с дънки,  руса перука и дискретни очила  Peace
Не е шега.

# 142
С вас съм!!!  Hug
Късмет!

# 143
  • София
Аз само виртуално съм с вас. Снощи пуснах линк към тази тема и към подписката в моя форум.
Ще помоля Джони или някой от модс да я пуснат в сайта ни.
Дано има развитие.

Преди време пусках една програма на компа на Сети. Едната беше за търсене на извънземни сигнали, а другата за лекарство п/в рак.

# 144
Подкрепям!!!!  Дано не е поредния глас в пустиня!!!

# 145
и аз-пожелавам успех от сърце!

# 146
Успех
подписах
Цвети, не съм наясно с лекарството, но моя близка е с рак на дебелото черво. това лекарство би ли помогнало, моля те пиши ми на ЛС Heart Eyes

# 147
Какво стана с протеста? В новините нищо не чух.

# 148
И аз не чух нищо по новините.Не мога да дойда защото съм на "райна си майна"но съм с вас!  bouquet

# 149
  • София
http://www.focus-news.net/?id=n1001242&chain=1

Цитат
Сдружение иска признаване на медикамента "Антималингоцит" за българско откритие

16 юли 2008 | 14:25 | Агенция "Фокус"

София. Гражданско сдружение иска признаване на медикамента "Антималингоцит" за българско откритие. Пред сградата на Народното събрание около 20 души чакат за среща с председателя на парламента Георги Пирински, предаде репортер на Агенция “Фокус”.
Сдружението “Антималингоцит” е изпратило второ писмо за среща с Георги Пирински. Днес те организират първия си протест, който тръгва от Министерството на здравеопазването, където са присъствали около 50 граждани. Председателят на сдружението Катя Почева каза, че протестиращите няма да се откажат от целта си.
Лекарството Антималигноцит е открито през 1959 г. от карловеца Продан Христов. Доказано е, че то атакува раковите клетки без да вреди на здравето. Антитоксичността му е потвърдена и от изследвания в други страни, сред които Германия.
В сдружението членуват около 1000 души от цялата страна. Седалището му е в град Пловдив.
Цветана ГЕОРГИЕВА

Общи условия

Активация на акаунт