АНТИМАЛИГНОЦИТ-ние болните от рак,молим за подкрепата Ви!!!

• 98 838
  • 897
  •   1
Отговори
# 120
Хули свърза ли се с някой от сдружението?Има ли нещо ново?Дано я докараме до някъде,не ми се иска всичко да е било напразно!

# 121
  • София
Подписах, дано имаме успех, но аз малко не вярвам, че в тая нашата дървава ще постигнем нещо !
Дано да бъркам.

# 122
И аз писах писъмце, дано има ефект. То вече къде ли не говориха за тази болест, колко хора показаха, даже си спомням наскоро гледах едно предаване за съпруга на една жена, който се нуждаеше спешно от такова лекарство, което струваше 5000лв май...доста беше. Стискам палци и подкрепям пък дори и със спамене по пощите  #Cussing out

# 123
..... което струваше 5000лв май...доста беше.... #Cussing out

За това което става въпрос в момента не струва толкова.Направо е "без пари"

# 124
Изпратих и аз своята подкрепа. Не знам, дали е вредно или полезно лекарството, но подкрепям правото на избор на всеки човек -в случая - болен от рак - да реши сам за себе си.
Баща ми, лека му пръст, почина от рак на дебелото черво. И много мои роднини и близки хора от друг вид рак.

# 125
  • София
 Peace Подкрепих и аз подписката и на мейла , дано се случи най-после нещо в таз държава...всеки има право на живот , а с бездействието се управниците ни го отнемат  Twisted Evil

# 126
Подкрепих  Peace
Искрено се надявам да има ефект! Всеки има право на избор и на живот! Оперирана съм преди 2г.6м. и засега нямам проблеми. В момента тази гад мори и брат ми. Казват, че нищо не може да се направи, а дали е така ...?

# 127
В момента тази гад мори и брат ми. Казват, че нищо не може да се направи, а дали е така ...?
Не е така,ще ти пратя нещо на лични Peace

Хайде хора,на трета страница сме вече Cry

# 128
Не е така,ще ти пратя нещо на лични Peace
Благодаря ти  bouquet. Ще пробваме всичко, което би могло да помогне!

# 129
  • София
Преди 6 години търсих Антималигноцит за баща ми с рак на стомаха. Тогава имаше един доктор, мисля, че в Добрич, който имаше клиника за вливания. Когато лекарството се влива венозно е най-ефикасно. Но баща ми не се съгласи и сега са 5 години откакто почина. Ноември месец почина и майка - пет години след операция от рак на гърдата й излязаха метастази. Дядовците и бабите ми също са починали от различни видове рак. Така че ние с брат ми сме генно предразположени към раково заболяване. Антималигноцита помага най-добре в ранен стадий. Грахота е да има някаква възможност и да не можеш да я полсваш. Даже може да се влива превантивно на здрави хора. Така, че подкрепям с две ръце, дано дойде акъла на управниците ни.

# 130
Не съм влизала от 2 дни.На коя страница сме вече?Че не съм и погледнала  дори,все нямам време Thinking

# 131
  • София
А аз май от повече, но имам извинение.
Този път вливането  ми се отрази много зле, та се питам - ако имаше лекарство като Антималигноцита, дали щяхме да се подлагаме на тези мъчения ? Никой не знае......
Но можем да опитаме, нали ?

# 132
               Баща ми си отива след четири години и половина борба с тази коварна болест.Обадих се преди няколко дни на Продан Христов  за Малигноцит , но той ми отговори , че това лекарсто вече не се произвежда. Не съм убедена , че лекарстото  помага на всички да се излекуват , но всеки трябва да има право на избор и право на живот , което в България не се случва . Тук някой друг решава кой да се лекува ,с какво ,и дали въобще да се лува.
        До колкото знам лекарството не е патентовано въобще , така че може би това е основния проблем , а не самият му внос.
         Много, много, късмет на всички!

# 133
Прочетох темата още миналата седмица, но се въздържах да коментирам, защото нямах достатъчно информация по въпроса. В събота се срещнах с моя много добра приятелка, която работи в агенцията по лекарствата и я попитах какво става и защо отказват да регистрират това лекарство. Тя отговори, че не е умишлено и нарочно, а просто документацията е непълна, няма нито едно изследване и доказателство, представено според изискванията на закона. Пречките са административни, но всички лекарства подлежат на същия разрешителен режим и всички са длъжни да спазват тези правила. Тя каза, че и в Австрия лекарството не е разрешено и според нея това е показателно. Нашата агенция е част от системата на агенциите по лекарствата на всички европейски страни, като целта е пълен обмен на информация. Така че нашата агенция е "в час" с всички новооткрити и регистриращи се в момента лекарства.  За съжаление, ако не се попълни с нужните документи преписката, то лекарството няма да се регистрира, защото това би противоречало на закона.
така стоят нещат аспоред моята приятелка,  а аз много й вярвам, тя е изключителен експерт в професията си и също е оперирана заради  рак на шийката на матката. Тя каза, че има личен интерес от регистрацията на това лекарство, но ако това не стане по законния начин, не би го ползвала, дори и като последна надежда. Peace

# 134
Подкрепям!

Общи условия

Активация на акаунт