62 Луни около Юпитер - нова американска тема

• 28 323
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Биз, Лили е не само красива, ами и с добър нрав. Има котки, дето са вироглави и не се навъртат много-много да ги галиш. Тази направо се разтича, ако й обърнеш внимание.

Бенс, направо нямам търпение да дойде утре, та да си взема котараната. Моето жЮвотнУ ако знае само какво му се готви... Дългият уикенд ще е забавен!

Ей сега се сетих да ви питам. Някоя от вас гледа ли America's Got Tallent? Аз най-наивно си мислех, че Слави и Росен са направили страхотно откритие с "Кандидати за слава", а то - пак копирали!

Но да се върна на темата. Абе снощи съвсем случайно попаднах на таз боза, докато цъках каналите (4 на брой в нашия дом). Щях да припадна! Имаше една лелка с ц..и, всяка от които тежеше сигурно 5 кила. Представа си нямам как се носи подобно нещо, ама не за това ми е думата. Излиза тя на сцената и всички се оцъклят. Пита я журито "Как се казваш?", а тя "Busty Heart" (no kidding!). "И какво ще ни покажеш, Бъсти?" я питат. А тя вика "I crush objects w/ my breast"  #Crazy И като вдигна дясната ц..а, прас! и смачка 6 soda cans!  Sick

Честно, още не мога да повярвам, че има жена, която да прави подобно нещо...

А представяте ли си ако това чудовище те вземе на мушка и почне да те налага по главата с ц..а? Бум-бум и айде в интензивното с пукнат череп... Уууужасссс!

# 181
  • У дома
Фея-кръстница , аз снощи бях без деца и седнах да погледам ТВ и точно на това попаднах. Събраха ми очите някой хора, особено Бъсти Shocked

Деси, и на мен ми е интересно да чета за Белята с крака... цял филм можете да направите за него  Grinning Направо се захващайте със сценария.

# 182
Ох, Фея много ме разсмя с Бъсти и реанимацията Joy

Аз забравих да кажа на Бенсън, че видях двойника на АДж в една украинска болница, след операция, беше много добре и беше просто прекрасен, само че с кафяви очи и дъъълги мигли  Simple Smile

И след като пътувах и гледах хора, започвам все по-често да си задавам въпроса По какво точно се различават източно европейците от западно? Почти без изключение, мога да определя един човек дали е от източна Европа или западна, ама не мога точно да си отговоря какво е това нещо дето ни различава. Защото вече сме по-добре облечени от преди, ама пак си го има нещото, сякаш е в поведението някак си, абе не знам.... newsm78 вие какво мислите?

# 183
Ох, тази Бъсти, ме съм я гледала, но се хиля на глас на описанието на Фея Joy

Биз, ами при нашата ситуация, кой знае къде по света имаме роднини Laughing

за разликата- лично мнение е, че разликата е в манталитет, поведение, разбирания...

# 184
  • usa
Иначе той обича спанак, особено спаначена супа. Абе не мога да се оплача, много добре яде детето. И кисели сливи обича  Laughing

на мой данушка спаначената супа му е любимото полезно ядене Simple Smile. единствено нея и грахова крем супа яде без да мрънка. иначе това суров зеленчук да изяде е немислимо. плодове яде само ягоди, ябълки и банани в чист вид, виж в смути поглъща всеки плод. живее на хляб, сириъл, кашкавал и сирене. онзи ден склони да опита диня - повърна и трябваше да чистя мокет и съжалих, че въпросната диня въобще е влязла в дома ми... на сила не карам никого да яде каквото и да е, но като огладнее сам се самобслужва, не чака да му дам кисели сливи... от неядене аз не се впечатлявам, преди да се сдобия със сина си, мислех, че злояди деца няма и че те съществуват само в мислите на родителите си. сега вече мисля по друг начин. може би ако в къщи нямаше храна, щеше да яде всичко, което му попадне включително диня, броколи и домати, обаче при положение, че има и друг вариант, избягва моя избор. аз обаче на тема храна война от никакъв вид не водя. стига да не е джънк фуд, не се впечатлявам какво и колко ядат, ако щат три месеца едно и също да ядат по три пъти на ден. един ден най-вероятно ще прояде всичко.

# 185
аз обаче на тема храна война от никакъв вид не водя
и аз;
 напоследък изобщо съм свела умишлено войните до абсол.минимум,това ходене с мръсни дрехи,невчесани,с ботуши посред лято,неспане до 11 ако са си по леглата в 8.30,нарисувани лица с фулмастери,стефан накичен с фиби и диадеми, ния спяща в гардероба на пода защото "ай ем кемпънг,донт ю сии" и пр. великодушно игнорирам,само за безопасността им са религжъс. Чудех се как може да има такива майки непукистки преди и криткувах гласно и наум..за пореден път се оказа че невър сей невър..

# 186
  • usa
и аз;
 напоследък изобщо съм свела умишлено войните до абсол.минимум,това ходене с мръсни дрехи,невчесани,с ботуши посред лято,неспане до 11 ако са си по леглата в 8.30,нарисувани лица с фулмастери,стефан накичен с фиби и диадеми, ния спяща в гардероба на пода защото "ай ем кемпънг,донт ю сии" и пр. великодушно игнорирам,само за безопасността им са религжъс. Чудех се как може да има такива майки непукистки преди и криткувах гласно и наум..за пореден път се оказа че невър сей невър..

а ако някога взема, че се объркам и се опитам да възпра някой порив, баща им вмеме, че ме изреже "ти защо се заяждаш сега? завиждаш, че се забавляват ли?". та гледам да не спирам народния fun и да не създавам поводи да ме подозират в заядливост без съществена причина...

# 187
Биз, аз различавам безпогрешно балканските субекти на възраст над 45г. откакто дойдох... Имам си обяснение:
Разпознават се по специфична физиономия, смугъл вид и характерни бръчки причинени от прекомерната употреба на тютюнец. За жените от тази категория е характерно, че и сянка от усмивка не може да се види на лицата им, незнам защо толова намусени изглеждаме. Не говоря за българите само, а и за сърби, хървати, даже и албанци... Само да не засегна някой, предварително се извинявам и не говоря с лошо чувство...

# 188
Страшно много благодаря на всички за идеите за подарък  Hug , много много ми помогнахте, специални благодарности на Софко  Heart Eyes , взехме това http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2632094 като основен подарък и разни други джунджурийки. Пожъна голям успех, напълнихме го с Бг песнички, рожденника големи танци му удари  Crazy. Препоръчвам с 2 ръце, освен това Тойс ар ъс имат разпродажба в момента, та е и на далавера.
Блаканските субекти и аз не мога да ги сбъркам, не знам защо  Thinking
Покрай десетките играчки, които подариха днес на рожденника, страшно много ми хареса тази, ако някой търси идея за подарък http://www.target.com/gp/detail.html/601-2430539-3336941?ASIN=B0 … mp;LNM=B000068E6D|Bee_Bop_Band_Music_Toy_Set&ci_src=14110944&ci_sku=B000068E6D&ref=tgt_adv_XSG10001 - страхотна е, единственият и недостатък е че е пластмасова, иначе е супер  Peace
Фея monkey-toes ми обра всички точки, влюбих се во веки веков и безумно ме е яд, че нямат и за големи  Sad , но ще се поръчва от там, страхотни са !!!!  Crazy

# 189
Леле, dessivl , с Беля С Крака, положението наистина е опасно... Но пък погледнато от друга страна- човека от малък поема предизвикателства и сам разрешава проблеми от най- различно естество  Peace... Четох наскоро в списанието си за родителстване, че момченцата изпитвали удоволствие на клетъчно ниво в мозъка си, когато поемат рискове Thinking... 
Не знам, дали ТЕ изпитват удоволствие, ама съм 110% убедена че ние всички в къщи имаме доста "положителни" емоции, когато Беля с крака е буден Crazy.Къщата ми перманетно разбъркана (за което се "грижат" и останалата част от бандата).
Някой беше казал за свобода в изучаването на света Mr. Green. Да, ама не и с моите разбойници. Имаме ТРИ сравнително високи дървета-По тях висят алпийски въжета и карабинери (ползват ги за "тренировки"). Лошото е, че малкият също иска да се пробва... да се обеси. Преди да излезна за работа мятам въжетата на височко и ги фиксирам с карабинер, следва лекция за Юлия и Алекс да не ги пипат, докато не се върна. Преди да изнеса боклука, преглеждам какво има в кофата (след като доста неща изчезнаха мистериозно). Белята изхвърля ВСИЧКО (обувки, дитсанционни... ooooh!)
След като смених две sofa (потрошиха ги), едната върнах в магазина, под предлог че  frame се е счупила от самосебе си  Embarassed, преди няколко месеца купих metal futon frame. Изглежда ужасно в хола, но за момента е ЦЯЛА.
А на тема сценарий, той си е готов. Имаме и документирани моменти ("скрита камера", как вдига стълбата за басейна и се опитва да премине при съседите).
Преди около месец съпругът ми отказа да го взима в планината..... ами на два пъти рейнджърите са го "заловявали".
Треска ме тресе, как ще си изкараме другата седмица на къмпинг за 4 дни Crazy
Ама днес при нас в магазина имаше едно момиченце, което май конкурира моя Виктор ( на същата възраст- около 2г 6 м) Laughing. Беше на каишка (тези, които се ползват за прохождащи деца). Оплака ми се, че само така може да пазарува. Обменихме малко опит и идеи с нея.

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 08:13 от dessivl

# 190
и аз;

Aaa, за това и аз съм била винаги лакс - да ходи да експлорва, да се цапа, тук обикаля по цял ден из лозето и му е голям кеф. Спирам само, когато стане опасно. Дрехите пък никога не са ми били проблем, в родината се изразходва голямо количество енергия от родители и баби за опазване на дрехите чисти, които в един момент пак се изцапват Rolling Eyes. Но за яденето на зеленчуци и плодове съм твърда, защото и без това в тоалетната с номер 2 има проблеми и трябва. Но както казах, не мога да се оплача, детето много хубаво си яде само, без напъни от наша страна. И понеже добре яде, каквото сложа се изяжда, защото знае че друго няма да има, след като един два пъти опита да се тръшне.

# 191
Desi сигурно не ти е до смях.......ама аз се просълзих  Joy Белята трябва да го пробвате в някой филм Laughing
Фея надявам се таз Бъсти да е била поне облечена като си е показвала "таланта"  Laughing А иначе този формат го видях за пръв път по руската "Минута славь1", така че Слави далеч не е първооткривателя.....
Зори, Пумпал, Уинкс, Ютурна и всички които шофират в Клифорния, знаете ли колко дълго мога да карам с БГ шоф. книжка? И на вас достатъчно ли ви беше да прочетете СА driver handbook, за да изкарате  изпита?
Разбрахте ти какво се случва в София http://news.ibox.bg/news/id_25664734 , чак при нас в Стрелбище се чу експлозията от Челопеч......

# 192
Пингвинче, мен брат ми снощи около 40 минути след началото на "фойерверките" ми писа, и рече, че информация отникъде никаква нямало, но че си гърмяло... Доколкото разбирам и в момента продължават експлозиите... аз просто нямам думи какво да кажа... като няма подготовка за извънредни ситуации поне информация да имаше, а то...
Дано няма опасни излъчвания... и жертви...

Между другото в Клюкарника за 8 часа са се изписали над 40 страници по темата, а в момента гледам накацали около 150 участника и още толкова гости ...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=310831.740
Май форума е основен източник на информация и средство за комуникация в БГ...

# 193
Покрай десетките играчки, които подариха днес на рожденника, страшно много ми хареса тази, ако някой търси идея за подарък http://www.target.com/gp/detail.html/601-2430539-3336941?ASIN=B0 … mp;LNM=B000068E6D|Bee_Bop_Band_Music_Toy_Set&ci_src=14110944&ci_sku=B000068E6D&ref=tgt_adv_XSG10001 - страхотна е, единственият и недостатък е че е пластмасова, иначе е супер  Peace

Aз точно тази исках да ти препоръчам, ама не можах да я намеря, за да видя как се казва.  EmbarassedНие я купихме от BJ's за $14.50 и Ели ( че и Калин) се съсипа да играе с нея.  Peace

# 194
Я, пингвин, ти си ми съседка в София Grinning.

За книжката: http://www.dmv.ca.gov/dl/dl_info.htm
If you are a visitor in California over 18 and have a valid driver license from your home state or country, you may drive in this state without getting a California driver license as long as your home state license remains valid.

If you take a job here or become a resident, you must get a California driver license within 10 days. Residency is established by voting in a California election, paying resident tuition, filing for a homeowner’s property tax exemption, or any other privilege or benefit not ordinarily extended to nonresidents.

Аз с българската шофьорска книжка си карах 3 години, но бях на студентска виза, демек нон-резидънт на Калифорния. Между другото, не са ме спирали, та може и да съм била нелегален шофьор  Blush. Изпитът е безумно лесен доколкото си спомням - хендбука ти е напълно достатъчен. Като изкараш изпита ти дават пърмит, с който можеш да се упражняваш да караш 1 година (май) преди да се явиш на кормуването.

Общи условия

Активация на акаунт