62 Луни около Юпитер - нова американска тема

• 28 306
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Atti, тези са килимчетата от Oompa, които даде и Феята.... Има страхотни попадения, но са много малки, повечето са 1.10/1.50, а на мен ми трябва много по-голям. Simple Smile Мерси.

# 211
Atti, тези са килимчетата от Oompa, които даде и Феята.... Има страхотни попадения, но са много малки, повечето са 1.10/1.50, а на мен ми трябва много по-голям. Simple Smile Мерси.

Видях сега  Laughing Ама аз едно мнение го пиша цял ден, та докато публикувам вие вече сте минали на друга тема.

Мен пък ще ме водят сега на неаполитански ресторант, че празнуваме годишнина (една от няколко).

# 212
  • WA, USA
Penguin, благодаря за 4еститката! Аз днес пак бях на работа, пихме по една мастика като се прибрах, полях си градинката - изобщо ден като всеки друг, май наистина остарявам. Няма ги вече лудите купони Blush

# 213
Сипируми, честито и от мен!!! Аз в бързината те изпуснах.  Embarassed
Всичко най-хубаво ти пожелавам и спокойно изкарване на вечерта!

# 214
Знам, че е стара новина, ама все се канех да ви питам, а все забравях, какво мислите за това:
http://www.time.com/time/world/article/0,8599,1815845,00.html
Много странна история... Thinking

# 215
честит рожден ден на сипируми  bouquet
честита нова кола на бубка  bouquet

тандури, следя развитието на случая по си ен ен, според мен е твърде възможно да съществува подобна уговорка.
днес ни беше първият четвърто-юлски парад, извървяха се всички от пожарните до баничарниците, голямата дъщеря е възхитена, напълни джобовете с бонбони и каза, че било по хубаво от рожден ден.

# 216
Супируми, Честит Рожден Ден! Много здраве у късмет! Hug

Атти, Честита Годишнина! Още много такива да празнувате! Hug

Тандури, като знам какви  хора са повечето в Ню Хампшър, а Gloucester е подобно място (поне такова чувство имах, когато  бях там да гледам китове). Мъжа ми обвинява Холивуд (бума на бебета сред звездите), филмчетата като Juno и липсата на пример от родителите. И според мен е така... тъжно- деца, да гледат деца..

# 217
Benson, как върви търсенето на апартамент? Ние вчера най-сетне намерихме и сега не мога да спра да мисля как ще го обзаведа, направо луднах, имам идеи за 10 стаи поне, една с една не се връзват, рабира се.  Party

# 218
Сипируми , честит рожден ден  bouquet
Атти, честита годишнина
Бубка, а честита ти кола, безаварийно пътуване
Сега да се оплача. След , като за 1 ден обиколихме поне 10 градини / аз все още със счупен крак/, най- накрая намерихме една , която ни устройва идеално и като цена / $650/ и като качество, супер си е. Всичко добре, ама се оказа че ще трябва да чакаме около 1 година евентуално да го вземат Shocked.
Сега да попитам на какво основание е ги дават тези звездички на детските градини. Днес лично ходих поне в 5-6 оценени с 5 звезди, ами мизерия, че от най- големите. Тази, която ми хареса е с 3 чиста, спретната , подредена, учителките спокойни, усмихнати, децата белички и чисти / не мексиканки като в другите, със сополиви афроамериканчета и латиноси/, да не казвам че има и една друга тя е с 2 там пък си имат и пантофки и креватчета. Тези 5 звездните кочини са $1200, а другата $ 650 / и там ги занимават децата, учат ги/

# 219
Бенсън, аз не съм ходила там, но честна дума недоумявам, как е възможно. В смисъл все пак тези деца на училище са ходили, колкото и лош пример да имат от родителите...странна работа. Сподели какви впечатления имаш за там? newsm78

# 220
Хепи индепендънтс дей от нашто фемили! Grinning

# 221
Hola! и от мен!!! Благодаря за многото хубави пожелания за рождения ми ден  Grinning Изчетох си ги снощи, и много кеф ми стана  Sunglasses

Ние се завърнахме от слънчевата ваканция в Испания; много хубаво беше...Имам над 500 снимки; натръшкахме много град, село, басейн и плаж, и сладолед не остана неизяден  Heart Eyes

Десет дни не се докоснах до компютър, сега се чудя кое по-напред да гледам  Crazy

Честит 4-ти юли! Хубаво време, вкусни барбекюта и пълноценна почивка ви пожелавам  Flutter

# 222
MVK ,тук звезди няма,има официална федерална акредитация през
http://www.naeyc.org/
тук местата които са минали тази процедура са по-скъпи; има редица обективни ф-ри к се гледат,доста от които невидими за родител от 1 среща (тип учебна програма,дали храната среща здравосл.стандарти,образование на у-ките, рацио деца-учители и куп др.)
Поискай от градините инфо на базата на какво се дават звездите,би трябвало да има таблица с чекбоксове..
Аз лично харесвам и търся дивърсити,не ми харесват бели само градини и у-ща и по тази причина отметнах няколко добри образователни,но не-добри-социално , за нашия вкус , места..

# 223
Тандури, за НХ- много либерален щат, много сошъл програми, не е проблем  там да се роди безплатно, стига да си резидент на щата и нисък инкъм, отделно имат хелти кидс, уик и т.н.  Повечето от хората са уайт траш, никакъв стимул за нищо. С какви съм се ядосвала на работа- не искат да работят повече от 15-20 часаа, защото ще им спрат помощите от щата. Ако работят 40 часа ще изкаравт малко повече, но пък трябва да се размърдат. Познавам няколко преди 18 да имат деца. Не мислят, че е важно да имат съпруг/мъж до себе си, годините отделно, липсата на родител. Често срещано в едно семейство- няколко деца от няколко различни бащи, ала Маури шоу. Имах колежки( над 40 годишни) дето се вълнуваха за фестивал на тревата във Вермонт Shocked и ми казаха, че там имало някакви ниви с марихуана Crazy
Просто концентрацията на уайт траш е по-голяма , естествено има и нормални хора. Та такова впечатление ми остави и този град, за няколкото часа прекарани там.

На тази възраст Холивуд влияе най- много- всичките тези нови мами, като се започне от на Бритнито сестрата, та до онова 16-17 годишното, забравих й името, май е австралийка , в някакъв филм участваше, роди миналата година....ето ти примера....

Джена, днес ще давам череши, щом Ноли ги яде вече.

Честит 4-ти и от мен!

Аз отивам да чистя  Simple Smile

# 224
че има и една друга тя е с 2 там пък си имат и пантофки и креватчета.
Звучи невероятно ,пантофки Shocked,креватчета Shocked

Общи условия

Активация на акаунт